• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

allah sabır versın cnm.uzulma o cok masumdu hakıkaten melek oldu.inan ellerım tıtrıyo yazarken allah kımseye evlat acısı gostermesın sanada sabırlar versın

Yazamıyorum yazacak tek kelime bulamıyorum. Allahım sana sabır versin. Sadece şunu bilmeni isterim acını paylaşıyorum. Seni tanımıyorum ama şuan acın benimde acım. Kardeşim Rabbim sana sınavların en büyüğünü yaşatmış. Eminim meleğine bir gün kavuşacaksın. Sen imanını korursan Rabbim cennetinde karşına ilk meleğini çıkaracaktır. Sadece sabr et...

allah sabir versin cok üzüldüm basin sagolsun ,böyle büyük aci yasamak cok zor insan evladini kaybedince , hayat duruyor sanki, bunu annemden biliyorum cünkü bende agbimi kaybettim ,allah kimseye evlat acisi göztermesin

2-3 kelime değil size milyonlarca yazı yazsam üzüntünüzü hafifletemem Allah rahmet eylesin size ve ailenizede sabır versin arkadasım kendine iyi bak ve metanetli olmaya çalış çok üzüldüm.

Canim kk deki diger arkadaslar gibi bende acini butun kalbimle paylasip bir nebzede olsa hafifletmek istiyorum.Allah sana sabir ve dayanma gucu versin.:((

Allah Sabir Versin Canim Allahim Sana Dayanma Gücü Versin çok üzüldüm Gerçekten Söyleyecek Söz Bulamiyorum

Iste kelimerin bitip bogazda dugum dugum oldugu su anda ne yazacagimi bilmiyorum Yuce RABBIM sana buyuk sabir versin canim sakina isyan etme o su anda cennette bu unutma ..........

canim Allah sana ve ailene sabir versin, dayanma gücü versin, söyleyecek söz bulamiyorum çok üzüldüm acini paylasiyorum.melegin su an cennette ve birgün kavusacaksin...

Allah sabır versin..
Tülay ilk anlattığında çok ağlayarak okdum,senden bir ay sonrada ben karnımdak bebeğimi kaybettim.tarifi yok bu acının..
sen birde eline aldın,kokusunu duydun..
O şimdi melek annesi..arkadaşlarıyla oynuyor Cennette.Bize kalan da onlara bol bol dualar etmek..

canım allah sabır versin..insan teselli edicek söz bilebulamıyo..allah bidaha göstermesin..herkesin evladını ona bağışlasın

canım Allah sabır versin..evt o artık bir melek..:çok üzgünüm:senağlama

Allah sabır versin arkadşım ben de anneyim ve başlığı okur okumaz gözyaşlarımı tutamadım...Alah sana sabır versin ki acıyı veren rabbim sabrıda veriyor nice dayanamam dediğimiz şeylere dayanma gücü veriyor..senin de ahirette meleğin var şimdi arkadaşımzın da dediği gibi şefaatcin olacak ..tekarra başın sağolsun Allah başka acı göstermesin canım...(amin)

efepv8bi8.jpg

Allah kimseye böyle acı yaşatmasın günler hatta aylar geçti , 2 ay oldu , kokusu burnumda sesi hala kulaklarımda kötüyüm , alışamadım özlüyorum.......

Allah yar ve yardimciniz olsun, bende cok üzüldüm, ama beterin beteri vardir her zaman. Allah sabir versin, insallah cennette yavruna kavusacagin zamanda gelir.

canım Allah sabır versin ateş düştüğü yeri yakar,çok üzüldüm duygulandım bu konuyu görünce.

başın sağolsun çok üzüldüm ama vefat nedenini merak ettim bir rahatsızlığı falanmı vardı.

söyleyecek söz yok .. tek dileğim allah düşmanıma bile yaşatmasın evlat acısını.
sabırlar diliyorum sana..

kelimelerin bittiği yerr benneyaptımki
Allah sabır versinn çokk zorr çokk
rahat uyu efe..................

Back