Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sebebini bilmiyorum öğrenmekde istemiyorum çok üzgünüm Nediceğimi bilemiyorum.. bu sitede aldığım en kötü haber tülaycım allah sabırlar versin.. tüylerim diken diken oldu.. hepimiz anne olduğumuz için seni çok daha iyi anlıyoruz. allah yaşatmasın bi daha. allah evlatlarımızı bize bağışlasın zarardan ziyandan kazadan beladan hastalıktan korusun onları.. aminn
ALLAH sabırlar versin çook üzüldüm resmen boğazım düğüm düğüm oldu sizi avutacak hiç bir kelime gelmiyor aklıma ama siz bir meleğe annelik yapmışsınız bu zamana kadar ALLAH bir daha böyle acı yaşatmasın
Canım inan çok üzüldüm.göz yaşlarıma hakim olamadım.Allah insanı bazen öle büyük acılarla sınıyorki,.Acılarların en büyüğüde evlat acısıyla sınamış sizi.Tevekkülden başka yapacak birşeyin yok.Unutmaki ebedi hayatta oğlunla hiç ayrılmamak üzere buluşacaksın.