• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

annelik duygusu nedir yaşamadım ama insanın kendi kanını canını verip yaşattığı bebeğini kaybetmesi ne kadar zordur ben bile tarif edemiyorum

Allahım sana sabırlar versin inş tekrar annelik duygusunu yaşarsın yerini doldurmaz eminim ama teselli olur senin için

unutma arkadaşım herşerde bile bi hayır mutlaka vardır

basin sagolsun.
hangi söz bi anneyi teselli ederki bu durumda.
yazacak kelime bulamiyorum.cok üzüldüm

canım kelimeleri kifayetsiz kaldığı bir durum Allah sabır versinn demek dile kolay Allah acını başka acıyla unutturmasın diyorum sadece

Allah sabırlar versin canım.
Allah hiçbir anneye böyle acılar yaşatmasın.
Haberi okuduğumda benim bile yüreğim acımıştı, rüyama bile girmişti.

allahım sana sabırlar versinn yarabbiimmm.. kimseyi evlat acısı yaşatmasınn.. evlat acısıyla sınamasınn.. çok üzüldüm canım. kelime bulamıyorum söyliyecekkk.. resmini görünce içim acıdı seni hiçtahmin bile edemiyorumsenağlama

Sebebini bilmiyorum öğrenmekde istemiyorum çok üzgünüm Nediceğimi bilemiyorum.. bu sitede aldığım en kötü haber tülaycım allah sabırlar versin.. tüylerim diken diken oldu.. hepimiz anne olduğumuz için seni çok daha iyi anlıyoruz. allah yaşatmasın bi daha. allah evlatlarımızı bize bağışlasın zarardan ziyandan kazadan beladan hastalıktan korusun onları.. aminn :(

Allah Sabir Versin Canim Başiniz Sağ Olsun Inşallah Allahim En Kisa Zamanda Acinizi Başka Bi Evlatla Dindirsin...

ALLAH sabırlar versin çook üzüldüm resmen boğazım düğüm düğüm oldu sizi avutacak hiç bir kelime gelmiyor aklıma ama siz bir meleğe annelik yapmışsınız bu zamana kadar ALLAH bir daha böyle acı yaşatmasın

Canım inan çok üzüldüm.göz yaşlarıma hakim olamadım.Allah insanı bazen öle büyük acılarla sınıyorki,.Acılarların en büyüğüde evlat acısıyla sınamış sizi.Tevekkülden başka yapacak birşeyin yok.Unutmaki ebedi hayatta oğlunla hiç ayrılmamak üzere buluşacaksın.

Allah sabır versin.

canım benim melek o melek...
allah acını hafifletsin sabrını bol versin canım ya çok çok üzüldüm.diğer yazılarını da takip etmiştim..senağlama

Arkadasim Allahtan size bol sabir diliyorum... Söylenecek söz bulamiyor insan..

Allahim hic kimseye evlat acisi vermesin, Insallah.

Back