- Konu Sahibi minik__meleklerim
-
Benimde acilen 8 kilo wermem lazım.nasıl yapacağım bilmiyorum küçük bebeğim war 3 aylık sütüm gider diye bişey yapamıyorum.bi kere deneyecek oldum sütüm azaldı.sabredemiyorum da hemen eski kiloma dönmek istiyorum dolaptaki giysilerimin hiç biri olmuyor((
bence tamamenpsikolojik bir tatmin yaşıyorsun bu konuyu açarak..olabilir bazen hepimiz çocukça şeyler yaparız normal karşılıyorum bunu...yarım saatte 6km koşmak da süper bu arada..bu bile bir başarı tek başına...
tabii ki olabilir ben hic sasirmadim ayrica tebrik ediyorum arkadasi bende ilk defa diyet yapiyorum 25 aylik ve 7 aylik 2 cocugum var.15 gun oldu cok agir yapmadigim halde sporda yok sayilir 4.200gr vermisim umarim bende 9-10 kilolari gorurum
gerçekten süper gaza geldim simdi
ama biraz daha ayrıntı verebilir misin mesela sabah öglen aksam ne yiyorsun
sabah tavada yumurta en fazla 1 ince dilim normal ekmek,bazen domates biraz bal arada değişiyor tabi menü ama genelde kahvaltı bu şekilde.öğlen ya bir kase yoğurt ya bir elma ya da mandalina bazen farklı meyveler de olabilir ama 1 veya 2 tane meyve yiyorum.akşam yemeğinde ekmek makarna pilav dışında her yemeği yiyorum.sebze yemekleri çorba salata.bu şekilde tatlım.ama öğünlerim küçük tıka basa doymuyorum kesinlikle.bir de bol su ya da bitki çayı.bu şekilde tatlım.spor olarak da işte saatte 6 km hızla yarım saat tempolu yürüyüş yapıyorum.ufak tefek egzersizler herkesin bildiği şeyler işte.umarım sen de başarırsın.zayıf görünmek harika bi duyguymuş özlemişim vallaaaa
öğlen sadece meyveyle dayanabiliyormusun ben çalışıyorum sadece meyveyle duramazmışım gibi geliyo
kahvaltı ve akşam yemeği makul görünüyor
bu arada başarının devamını diliyorum
çok tebrik ederim canım seni kıskananlar çatlasınbenimde 3.bebeğim son 2 bebek arası 24 ay.senin daha da peşpeşe olmuş.bunu bilmeyn anlamaz.bi kere üstünde daha doğum kiloların vardı ve çok yiyordum dediğine göre belki emzirirken kilo veremdin hiç diyet yapmadığın için.ama sonra hem zararlı şeyleri kaldırmışsın hem yarım saat düzenli spor eklemişsin ve emzirmeyide kesmemişsin .ben inanıyorum 1 yada 9kg vermişsindir.önce şişliklerin gitmiştir o zaman hızlı vermişsindir tabi.şimdi yavaşlaması da normaldir.zaten boyuna göre şimdi bile iyisin bence.bi de gün boyu 22 aylık ve 8 aylık 2 bebeğin(ikizden beter bence) peşinde dolanmak bakımlarını üstlenmek çok iyi sporlardan bile zordur bence.yardımcın varmı annen kv fln???bende insülin direncim olmasına rağmen ilk ay 6 kg kadar verdim dr um çok yavaş verirsn dediği halde.bende lesli yapıyordum .hala diyetime devam ediyorum hedefime az kaldı şükür.en küçüğüm 1 yaşına girecek haftaya
sende idrak yolları enfeksiyonu var galiba.yarım saatte 6 km koştum demedim.saatte 6 km hızla yarım saat hızlı yürüyüş yaptım dedim.ayrıca çok saçma bi yorum olmuş ne alaka psikolojik tatmin yaşamakla.ben aynaya bakarak ve kendimi daha ince görerek yeterince tatmin oluyorum zaten.8 aylık bebeğim var ve emzirmeye devam ediyorum onu.ölümüne diyet falan yapmıyorum.sütümün kesilmemesi için bol sıvı tüketiyorum meyve sebze çok yiyorum yoğurt yiyorum.ama 3 beyaz yooook.zaten 1 mg süt üretmek için vücut 7 kalori yakıyor.günde en az 200 mg süt verdiğimi düşünürsek 1400 kalori zaten sütüme gidiyor.anladın ma neden hızlı kilo verdiğimi.ay tatlım inanmazsan inanma yaaa.ufffffff
çok tebrik ederim canım seni kıskananlar çatlasınbenimde 3.bebeğim son 2 bebek arası 24 ay.senin daha da peşpeşe olmuş.bunu bilmeyn anlamaz.bi kere üstünde daha doğum kiloların vardı ve çok yiyordum dediğine göre belki emzirirken kilo veremdin hiç diyet yapmadığın için.ama sonra hem zararlı şeyleri kaldırmışsın hem yarım saat düzenli spor eklemişsin ve emzirmeyide kesmemişsin .ben inanıyorum 1 yada 9kg vermişsindir.önce şişliklerin gitmiştir o zaman hızlı vermişsindir tabi.şimdi yavaşlaması da normaldir.zaten boyuna göre şimdi bile iyisin bence.bi de gün boyu 22 aylık ve 8 aylık 2 bebeğin(ikizden beter bence) peşinde dolanmak bakımlarını üstlenmek çok iyi sporlardan bile zordur bence.yardımcın varmı annen kv fln???bende insülin direncim olmasına rağmen ilk ay 6 kg kadar verdim dr um çok yavaş verirsn dediği halde.bende lesli yapıyordum .hala diyetime devam ediyorum hedefime az kaldı şükür.en küçüğüm 1 yaşına girecek haftaya[/Q
Allah yavrularına uzun ömür versin canım.söylediklerin için çok teşekkür ederim.gerçekten de ikizden beter bizim yumurcaklar.küçüğünü büyüğünden korumaya çalışmaktan yoruldum zaten bıraksam paramparça edecek çocuğu.annemle aynı şehirdeyiz ama çok yardımı olmuyor.idare ediyoruz işte bi şekilde.
isteyince oluyormuş ben önce bunu belirtmek istiyorum.2 tane küçük çocuğum var (22 ve 8 aylık) bir diyeti harfi harfine uygulayacak kadar vaktim olmuyor malum.ben sadece yediklerime kendi bildiklerime göre dikkat ettim.ekmek pilav makarna hamur işi ve tatlıları büyük ölçüde hayatımdan çıkardım.ama arada kaçamaklarım olmadı değil,bazen kendimi kocaman bir çikolatayla ödüllendirdiğim de oldu ama ayarını asla kaçırmadan.bazen aksatsam da hergün yarım saat 6 km hızla yürüyüş yaptım.bazen mutfakta yemek yaparken falan öyle ufak tefek egzersizlerle daha haraketli olmaya çalıştım.zaten ufaklıklar beni yeterince ayakta tutuyorlar.ve oldu yani oluyormuş.72,5 tan 63 kiloya indim.55 kg olmak istiyorum bakalım inşallah.
harika kilolar verilmiş ya tebrik ederim sizi etrafımda o kadar çok şikayet eden insan varki kilolardan mutlu oldum bunları duyunca
bende değil enfeksiyon vallahi..
her rahmetin bir zahmeti var canım.biraz gayret etmek gerekiyor değil mi.ben de eltime söylüyorum gel beraber verelim şu kiloları.yemeden dayanamıyorum diyor,o zaman şişman yaşamaya devam edeceksin yani yapacak birşey yok.daha 24 yaşında ve 103 kilo
Tebrik ediyorum. Gerçekten güzel başarı. Ama 9 kg bana biraz fazla gibi göründü. Umarım ilerde almazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?