çok tebrik ederim canım seni kıskananlar çatlasın
benimde 3.bebeğim son 2 bebek arası 24 ay.senin daha da peşpeşe olmuş.bunu bilmeyn anlamaz.bi kere üstünde daha doğum kiloların vardı ve çok yiyordum dediğine göre belki emzirirken kilo veremdin hiç diyet yapmadığın için.ama sonra hem zararlı şeyleri kaldırmışsın hem yarım saat düzenli spor eklemişsin ve emzirmeyide kesmemişsin .ben inanıyorum 1 yada 9kg vermişsindir.önce şişliklerin gitmiştir o zaman hızlı vermişsindir tabi.şimdi yavaşlaması da normaldir.zaten boyuna göre şimdi bile iyisin bence.bi de gün boyu 22 aylık ve 8 aylık 2 bebeğin(ikizden beter bence) peşinde dolanmak bakımlarını üstlenmek çok iyi sporlardan bile zordur bence.yardımcın varmı annen kv fln???bende insülin direncim olmasına rağmen ilk ay 6 kg kadar verdim dr um çok yavaş verirsn dediği halde.bende lesli yapıyordum .hala diyetime devam ediyorum hedefime az kaldı şükür.en küçüğüm 1 yaşına girecek haftaya[/Q
Allah yavrularına uzun ömür versin canım.söylediklerin için çok teşekkür ederim.gerçekten de ikizden beter bizim yumurcaklar.küçüğünü büyüğünden korumaya çalışmaktan yoruldum zaten bıraksam paramparça edecek çocuğu.annemle aynı şehirdeyiz ama çok yardımı olmuyor.idare ediyoruz işte bi şekilde.