Minik meleklerim'in Başarı Öyküsü 9 Kilo Verdi

minik__meleklerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
103
2
68
Balıkesir
isteyince oluyormuş ben önce bunu belirtmek istiyorum.2 tane küçük çocuğum var (22 ve 8 aylık) bir diyeti harfi harfine uygulayacak kadar vaktim olmuyor malum.ben sadece yediklerime kendi bildiklerime göre dikkat ettim.ekmek pilav makarna hamur işi ve tatlıları büyük ölçüde hayatımdan çıkardım.ama arada kaçamaklarım olmadı değil,bazen kendimi kocaman bir çikolatayla ödüllendirdiğim de oldu ama ayarını asla kaçırmadan.bazen aksatsam da hergün yarım saat 6 km hızla yürüyüş yaptım.bazen mutfakta yemek yaparken falan öyle ufak tefek egzersizlerle daha haraketli olmaya çalıştım.zaten ufaklıklar beni yeterince ayakta tutuyorlar.ve oldu yani oluyormuş.72,5 tan 63 kiloya indim.55 kg olmak istiyorum bakalım inşallah.

pek sağlıklı değil ama ben de böyle hızlı kilo verip spora başlamak istiyorum. tebrikler=) canım sarkma oldu mu veya deforme oldu mu vücudun??

Kilo verimi şuanda biraz yavaşladı.demek ki önce vucut fazla suyu attı yağlar ise yavaş yavaş gidiyor.olsun geri gelmesin de yavaş yavaş da olsa güzel.sarkma olmadı hiç.yüzüm biraz küçüldü ama sarkıp çirkinleşmedi.24 yaşındayım boyum 168

ben inamıyorum açık ve net bir şekildedesöylüyorum,kızmayın lütfen...

ben inamıyorum açık ve net bir şekildedesöylüyorum,kızmayın lütfen...

neden kızayım.senin inanıp inanmaman benim umrumda değil.ben bunu yaşadım sen ister inan ister inanma canım benim.sen benim diyete başlamadan önce nasıl beslendiğimi görseydin nasıl olur da çok afedersin ayıya dönüşmediğime de şaşardın.gece 2 de yatmadan önce yarım tepsi pasta yiyip yatan ağzı hiç boş durmayan bisküvi çikolata ne bulduysa yiyen biriydim.ama şuanda kilo verme hızım çok yavaşladı.vücudum hızlı bir şekilde toksinlerden arındı bence.aynı şeyleri yapıyor olmama rağmen yavaş yavaş kilo veriyorum.ama ilk bir ayda 9 kilo gitti işte.niye yalan söyliyeyim ki bu bana ne kazandırır.

bence tamamenpsikolojik bir tatmin yaşıyorsun bu konuyu açarak..olabilir bazen hepimiz çocukça şeyler yaparız normal karşılıyorum bunu...yarım saatte 6km koşmak da süper bu arada..bu bile bir başarı tek başına...

Son düzenleme:
tabii ki olabilir ben hic sasirmadim ayrica tebrik ediyorum arkadasi bende ilk defa diyet yapiyorum 25 aylik ve 7 aylik 2 cocugum var.15 gun oldu cok agir yapmadigim halde sporda yok sayilir 4.200gr vermisim umarim bende 9-10 kilolari gorurum

tabii ki olabilir ben hic sasirmadim ayrica tebrik ediyorum arkadasi bende ilk defa diyet yapiyorum 25 aylik ve 7 aylik 2 cocugum var.15 gun oldu cok agir yapmadigim halde sporda yok sayilir 4.200gr vermisim umarim bende 9-10 kilolari gorurum
herkes istediği ve mutlu olduğu kiloda olur inşaallah...

Tebrik ederim ama hızlı verilen kilolar daha kısa sürede geri dönüyor siz sporunuza dikkat edin yeter ki tebrik ederim tekrardan

Benimde acilen 8 kilo wermem lazım.nasıl yapacağım bilmiyorum küçük bebeğim war 3 aylık sütüm gider diye bişey yapamıyorum.bi kere deneyecek oldum sütüm azaldı.sabredemiyorum da hemen eski kiloma dönmek istiyorum dolaptaki giysilerimin hiç biri olmuyor((

bende yeni dogum yaptim daha once kilom vardi ustune hamile kaldim hamilelikte cok kilo almadim hemen hemen hamilelik oncesi kiloma indim ama..ben evlendigim zamanki kiloma inmek istiyorum..esimle o yer senin bu yer benim gezmekten yedik ictik valla aldim kilolari :)) seni tebrik ederim iii vermissin inanirim bende 1 ayda dengeli beslenerke 4 kilo falan vermistim yuruyus takviyeli seninki super hizli olmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…