- Konu Sahibi minik__meleklerim
elvan abeylegesseolmayasın sen yaoda doğum yaptı onun çocuğuda 8aylık falan:)espiri yapıyorumkızma ya:)
tabi ben şişman olduğum için koşamam öyle kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş hesabı boşver beni ya üzme canını..inşaallah gerçekten istediğin kiloya kavuşursun bu arada enfeksiyon falan yok hamd olsun turp gibiyim:)sıksan suyum çıkar saçlarına kür olarak uygularsınnn:))ay çok gülüyorum şu anda:)
sanırım bu cevabı bana yazmadınız ama arkadaş anlatmış zaten yarım saatte 6 km koşuyorum demiyor koşu bandında hız ayarı var 0,8 km ile başlıoyrsun ve 9 -10 km ye kadar çıkarabiliyorsun hız ayarını.ben genelde 5 km ile hızlı yürüyüş yaparım en fazla 6 km ye çıkarım.7-8 fln çıktım bikaç kere ama çok çok hızlı olduğu için korktum bişi olacak diye.yani arkadaş 6 km hız ayarını seçip yarım saat yürüyorsa toplamda 3 km yürümüş oluyor.ben matematik öğretmeniyim bu arada bu da matematiksel hesap .birbirimizi kırmayalım canım lütfen..,
bende daha önce 1ayda 8 kg fln vermişliğim oldu.bünye meselesi ve 1 saat multaka yürüyüş + 20 dk egzersiz yapıyordum o zamnlar ve daha gençtim.şimdi daha zor veriyorum .yaşım ilerledi 33,5 oldum ve insülin direnci fln derken metobolizma daha yavaşş ama bunada şükür.