- Konu Sahibi minik__meleklerim
-
elvan abeylegesseolmayasın sen yaoda doğum yaptı onun çocuğuda 8aylık falan:)espiri yapıyorumkızma ya:)
tabi ben şişman olduğum için koşamam öyle kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş hesabı boşver beni ya üzme canını..inşaallah gerçekten istediğin kiloya kavuşursun bu arada enfeksiyon falan yok hamd olsun turp gibiyim:)sıksan suyum çıkar saçlarına kür olarak uygularsınnn:))ay çok gülüyorum şu anda:)
tebrik ederim büyük başarı . gecen sene bende 4-5 aydı 8 kilo vermiştim tabi egzersiz hic yapmamıstım sadece su ve dikkat ederek . Ama malesef tekrar aldım sayılır simdi tekrar baslamak istiyorum. Sabah zorlanmıyorum ama saat 3ten sonra asıl imtihan baslıyo . acıkınca aklımdaki aman boşver duygusuuna hakim olamıyorum bir hafta bi yapabilsem ah devamıda gelecekte. bunun icin napmalıyım yani biraz mide büyüdükücültmem lazım siz baslarken ilk haftalarda zorlandınız mı? neler yaptınız biraz bilgi veir misinz...
bence tamamenpsikolojik bir tatmin yaşıyorsun bu konuyu açarak..olabilir bazen hepimiz çocukça şeyler yaparız normal karşılıyorum bunu...yarım saatte 6km koşmak da süper bu arada..bu bile bir başarı tek başına...
bence tamamenpsikolojik bir tatmin yaşıyorsun bu konuyu açarak..olabilir bazen hepimiz çocukça şeyler yaparız normal karşılıyorum bunu...yarım saatte 6km koşmak da süper bu arada..bu bile bir başarı tek başına...
ben de buraya takıldım.geçen yıl günde 5 km. yürüyordum,hızlı bir tempoyla üstelik..yaklaşık 1 saatimi alıyordu..
sende idrak yolları enfeksiyonu var galiba.yarım saatte 6 km koştum demedim.saatte 6 km hızla yarım saat hızlı yürüyüş yaptım dedim.ayrıca çok saçma bi yorum olmuş ne alaka psikolojik tatmin yaşamakla.ben aynaya bakarak ve kendimi daha ince görerek yeterince tatmin oluyorum zaten.8 aylık bebeğim var ve emzirmeye devam ediyorum onu.ölümüne diyet falan yapmıyorum.sütümün kesilmemesi için bol sıvı tüketiyorum meyve sebze çok yiyorum yoğurt yiyorum.ama 3 beyaz yooook.zaten 1 mg süt üretmek için vücut 7 kalori yakıyor.günde en az 200 mg süt verdiğimi düşünürsek 1400 kalori zaten sütüme gidiyor.anladın ma neden hızlı kilo verdiğimi.ay tatlım inanmazsan inanma yaaa.ufffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?