minik kuun evi tekrar sizlerle arkdalar..!

cnm çok güzelmiş evin mutfağa bayıldım ordaki çiçekler falan harika
herşey çok güzel zemuszemus
iyi günlerde oturmanız dileğiyle a.s.

nekadar şirin bi mutfağın vaarrr,bayıldım çok güzell
güle güle oturun,küçük detaylarla çok güzel süslemişsinizopuyorumnanaktan

Yaşayan bir ev, canlılarla birlikte...Ben pek sevmiyorum mobilya galerisinde yaşanmışlık hissi veren evleri. Özellikle de çiçeklerine bayıldım:))) Ağız tadıyla oturun inşallah...

allah agız tadıyla oturmak nasip etsin şıkk bir evin var :)
mutfagına bende bayıldım gercekten cok güzel hele de o masanın oldunu kısım bahceyle mutfak birleşik gibi

kadinlarkulubunun kadinlari gercekten cok zevkli ve terrtemizlerrr masallah masallah

tatlim gule gule otur iyi gunlerde insallah :Saruboceq:

güle güle iy günlerde oturun inş. mutfağına bende bayıldım bu arada söylemeden edemiyeceğim. gerçekten çok hoş.opuyorumnanaktan

ya ne kadar guzl bır evzemuszemus helede mutfak bır harıka mutlulukla oturun

çok begendım helede mutfak cok guzel cıceklerın hos kuslarında ama banyoya butun makyaj vs koymussun koyda gelen gıden olmuyor mu karıstırırlar

evin hakikaten çok güzel... bence oturma odanı yenileyeceğine döşemesini değiştir şöyle güzel bi kumaşla yenisinden daha güzel olur:hulya:

mutfagina bayildim vallahi.bahce gibi.yalniz bence camasir mak. ustundekileri kapali bir dolaba koysan daha rahat edersin hemde daginik gozukmez canim

ay bitmiş bitsin istemedim güzel çok güzel ya varya el emeklerinde var dekarasyonda tam eline koluna sağlık

Maşşşallah mutfağın çok güzel allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.........

Şebnemciğim yakaladım seni bizim topiğe gelsene çevirimiçi odlan arkadaşları çağırdım sende gel.

mor odadakı mor tüylü halının markası ne cnm kaça nerden aldın_
vallah canım halımın bir markası yok..onu imc bloklarında bir halıcıdan almıştım.. orda çeşit çok..!

çok begendım helede mutfak cok guzel cıceklerın hos kuslarında ama banyoya butun makyaj vs koymussun koyda gelen gıden olmuyor mu karıstırırlar

yok canım ya karıştıran olmuyor.. sanırım :uhm:

evin hakikaten çok güzel... bence oturma odanı yenileyeceğine döşemesini değiştir şöyle güzel bi kumaşla yenisinden daha güzel olur:hulya:

köşe takımmı istiyorum canım.. kararlıyım.. bakalım kısmet.. para lazım paradelikafadulden
mutfağın harika yaa güle güle otur canım
çok sağ ol cnm ,tşkkr ederima.s.
mutfagina bayildim vallahi.bahce gibi.yalniz bence camasir mak. ustundekileri kapali bir dolaba koysan daha rahat edersin hemde daginik gozukmez canim

canım sabahları işe giderken çar çabuk orda hazırlanmak iyi oluyo..elimin altında ya her şey..kolayıma geliyo..!

ay bitmiş bitsin istemedim güzel çok güzel ya varya el emeklerinde var dekarasyonda tam eline koluna sağlık
sağ ol canım benim:1hug: beğendiğine sevindima.s.
Maşşşallah mutfağın çok güzel allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.........

Amiiiiiiiiiiiiin canım cümlemize inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…