Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel canım allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
özellikle mutfağa bayıldım botanik bahçe gibi süper ya :)
ama çamaşır makisenin üstü ney öyle zor olmuyormu temizlerken yada çamaşır yıkarken üstünden kayıp gitmiyormu canım ben ne koysam kayıp gidiyor makine fazla sallanıyor galiba
çok güzel canım allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
özellikle mutfağa bayıldım botanik bahçe gibi süper ya :)
ama çamaşır makisenin üstü ney öyle zor olmuyormu temizlerken yada çamaşır yıkarken üstünden kayıp gitmiyormu canım ben ne koysam kayıp gidiyor makine fazla sallanıyor galiba
canmm çok güsell gerçektenn özellkle banyona bayıldm yyaaaaaaa çok tatlı gözüküyooooooooo
oturma odanda güsel canmmm ilerde renk açısndan daha cıvıl cıvl yapabilirsnn
Sağ ol canım,Allah razı olsuna.s.özellikle mutfaına bayıldım canm afiyetle otur inşallah
Teşekkür ederim canım..:asigim:güle güle otur canım
Amin inşallah.. güzel yorumunuz için tşkkrler..!a.s.çok sewimli çok güzeeel.özellikle mutfağınıza bayıldım .
güle güle huzurla oturun inşallh..
a.s.çok tşkkrler:asigim:Çok güzel olmuş eviniz.
Sağlıkla iyi günlerde oturunuz.
tatlım herkes görmüş! nedenini bilemiyorum..bağlantıdan mıdır acabaşekerim fotolar gözükmüyo... neden acep?
Teşekkür ederim...mutfağın ve çiçeklerin çok güzeller...
kaydirigubbakcemile2 çok mutlu oldum bu güzel yorumlar kaşısında hepinizin o güzel gören gözlerine sağlık..! sana da çok tşkkür ederm cnm.a.s.Çok düzenli ve şirin bir ev hele mutfakk perfecttalkisalkisalkis güle güle oturun canım çok güzell....opuyorumnanaktan
mutfağına kuşlarına balıklarına bayıldım canım evin çok hoş cıvıl cıvıl benim çok hoşuma gitti
hele çamaşır makinasının üstü...............
sonracığıma mutfaktaki deve tabanı çiçeği....
salondaki mumlar ence çok hoş ve şık
tamam canım bekliyorum.bide fiyatı ortalama ne kdardı acaba?
çook tşkkr ederim canıma.s.Çok güzelmiş ev, çiçek gibi bayıldım, güle güle oturyn canım
yooo zor olmuyor canım..!evin çok hoş gule gule otur ama mutfaktaki o halılar zor olmuomu yaa :uhm:
teşekkür ederim..!:asigim:harika bir mutfak bayıldım güzel günlerde oturun
dimi cnm ya bende çok seviyorum o güzellikleri..! bi bebişim eksik bıcıy bıcıy.. o da olacak inşalllah..:Saruboceq:Canım mutfağın ne kadar rahatlatıcı, çiçeklerle dolu, kuşlar, balıklar, içim açıldı..
Maşallah..
herseyin cok guzel de bitek o buyuk cicegi begenmedim canim kusura bakma.yer kapliyor mutfaginda sanki.ama diger ciceklerin mutfagin,falan harika.cok rahat bir evin var.gule gule oturun.
mutfak gerçekten çok güzel çiçek hava katmış dolaplarında parlak olması çok güzel.banyon çok kokoş çok güzel makınan çalışınca üstündekıler düşmüyomu sarsılınca )) çk beğendim ağız tatlılığla güle güle otur canım
Cok tatlı bİr ev! Aferİn sana! Mutfak en cok sevdım!
o nasıl bir mutfaktır öyle..insanın hep orda oturası gelir:)iyi günlerde otur canım