minik kuun evi tekrar sizlerle arkdalar..!

canmm çok güsell gerçektenn özellkle banyona bayıldm yyaaaaaaa çok tatlı gözüküyooooooooo

oturma odanda güsel canmmm ilerde renk açısndan daha cıvıl cıvl yapabilirsnn

çok güzel canım allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
özellikle mutfağa bayıldım botanik bahçe gibi süper ya :)
ama çamaşır makisenin üstü ney öyle zor olmuyormu temizlerken yada çamaşır yıkarken üstünden kayıp gitmiyormu canım ben ne koysam kayıp gidiyor makine fazla sallanıyor galiba

ama çamaşır makisenin üstü ney öyle zor olmuyormu temizlerken yada çamaşır yıkarken üstünden kayıp gitmiyormu canım ben ne koysam kayıp gidiyor makine fazla sallanıyor galiba

canm makinn çoksallanıyosa ya ayagı sabit degldr yaa da kireçlme yapmştrrr

kaydirigubbakcemile2 beğendiğine çok sevindim canıııııııııma.s. çamaşır makinesinin üstündekilerini her hafta tozunu alıyorum cnm,onları oraya dizdim çünkü sabahları eşimden önce ben çıkıyorum ve yatak odasında onu rahatsız etmek istemiyorum banyoda daha rahat oluyor..!opuyorumnanaktan

canmm çok güsell gerçektenn özellkle banyona bayıldm yyaaaaaaa çok tatlı gözüküyooooooooo

oturma odanda güsel canmmm ilerde renk açısndan daha cıvıl cıvl yapabilirsnn

ayyy banyomu beğendiğine sevindim cnm :) öyle ahım şahım değil ama.. bana mutluluk veriyorzemuszemus oturma odamı da tatlım yakın zamanda düzenlicez inş. rengarenk cıvıl cıvıl olsun istiyorum..!

özellikle mutfaına bayıldım canm afiyetle otur inşallah
Sağ ol canım,Allah razı olsuna.s.
güle güle otur canım
Teşekkür ederim canım..:asigim:
çok sewimli çok güzeeel.özellikle mutfağınıza bayıldım .
güle güle huzurla oturun inşallh..
Amin inşallah.. güzel yorumunuz için tşkkrler..!a.s.
Çok güzel olmuş eviniz.
Sağlıkla iyi günlerde oturunuz.
a.s.çok tşkkrler:asigim:
şekerim fotolar gözükmüyo... neden acep?
tatlım herkes görmüş! nedenini bilemiyorum..bağlantıdan mıdır acaba :KK43:
mutfağın ve çiçeklerin çok güzeller...
:nazar: Teşekkür ederim...
Çok düzenli ve şirin bir ev hele mutfakk perfecttalkisalkisalkis güle güle oturun canım çok güzell....opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile2 çok mutlu oldum bu güzel yorumlar kaşısında hepinizin o güzel gören gözlerine sağlık..! sana da çok tşkkür ederm cnm.a.s.
mutfağına kuşlarına balıklarına bayıldım canım evin çok hoş cıvıl cıvıl benim çok hoşuma gitti

hele çamaşır makinasının üstü...............

sonracığıma mutfaktaki deve tabanı çiçeği....

salondaki mumlar ence çok hoş ve şık

kaydirigubbakcemile2 oh oh ne güzel bir yorum..! bayıldım.. okurken içim açıldı.. beğendiğine çok sevindim cnm.. çok mutlu oldum. yorum yazan ellerine sağlık..a.s.

Canım mutfağın ne kadar rahatlatıcı, çiçeklerle dolu, kuşlar, balıklar, içim açıldı..
Maşallah..

herseyin cok guzel de bitek o buyuk cicegi begenmedim canim kusura bakma.yer kapliyor mutfaginda sanki.ama diger ciceklerin mutfagin,falan harika.cok rahat bir evin var.gule gule oturun.

mutfak gerçekten çok güzel çiçek hava katmış dolaplarında parlak olması çok güzel.banyon çok kokoş çok güzel makınan çalışınca üstündekıler düşmüyomu sarsılınca :KK66:)) çk beğendim ağız tatlılığla güle güle otur canım

o nasıl bir mutfaktır öyle..insanın hep orda oturası gelir:)iyi günlerde otur canım

Çok güzelmiş ev, çiçek gibi bayıldım, güle güle oturyn canım:nazar:
çook tşkkr ederim canıma.s.
evin çok hoş gule gule otur ama mutfaktaki o halılar zor olmuomu yaa :uhm:
yooo zor olmuyor canım..!
harika bir mutfak bayıldım güzel günlerde oturun
teşekkür ederim..!:asigim:
Canım mutfağın ne kadar rahatlatıcı, çiçeklerle dolu, kuşlar, balıklar, içim açıldı..
Maşallah..
dimi cnm ya bende çok seviyorum o güzellikleri..! bi bebişim eksik bıcıy bıcıy.. o da olacak inşalllah..:Saruboceq:

herseyin cok guzel de bitek o buyuk cicegi begenmedim canim kusura bakma.yer kapliyor mutfaginda sanki.ama diger ciceklerin mutfagin,falan harika.cok rahat bir evin var.gule gule oturun.

çicek ilk zamanlarda banada yer kaplıyomuş gibi geliyordu cnm.. ama eşim, bana o çicekleri çok sevdirdi.. yerim olsa her köşeye koycam bitane.. ayrıca evimi beğenmenede sevindim cnmzemuszemus

mutfak gerçekten çok güzel çiçek hava katmış dolaplarında parlak olması çok güzel.banyon çok kokoş çok güzel makınan çalışınca üstündekıler düşmüyomu sarsılınca :KK66:)) çk beğendim ağız tatlılığla güle güle otur canım

Allah razı olsun canım..:Saruboceq: makinenenin üstündekiler düşmüyor canım sanırım makinemin yeri baya sabit :) sadece kurulumada hep beraber sallantıdalarkafamçokkarıştı ::KK70: ama bi düşme,yaralanma felan yok neyseki :) a.s.

Cok tatlı bİr ev! Aferİn sana! Mutfak en cok sevdım!

kaydirigubbakcemile2 yupppppppppppppi bir aferin aldım..delikafadulden çook tşkkr ederima.s.
o nasıl bir mutfaktır öyle..insanın hep orda oturası gelir:)iyi günlerde otur canım

çoook tşkkr ederim canım.. daha güzelleri .isteyenlerin olur inş..!:Saruboceq:a.s.

canımbenim iyi günlerde oturun allah mutluğunuzu bozmasın
evine bayıldım hele hele mutfak bitirdi beni halılarında çok canlı durmuş sakıncası yoksa
halılarının markasını öğrenebilirmiyim

canım evin her köşesi ayrı bir güzel ama mutfakla banyonun o cıvıl cıvıl renklerine bittim zevklisin arkadaşımm allah ağız tadınla uzun yıllar mutlu mesut oturmayı nasip etsin canımmzemuszemus

mutfağın çok güzel rengarenk ,cıvıl cıvıl.bence daha yenilemeye pek gerek yok gibi.güle güle oturun huzurla inşallah

X