ne kadar güzel bir mutfağın var
oturma odamı değiştiricem demişsin.. sarı koltukların olduğu odadan mı bahsediyorsun.. bence çok güzel
güle güle oturun.. huzur, mutluluk eksik olmasın yuvanızdan
zemus çok güzel ve tertipli bir ev ..sağlıcakla otur canım..
ben beğendim özellikle mutfaktaki çiçeklerine bayıldım..maşallah
Elis ayyyy cok guzeeeeeeel,herseye bayildimda hele mutfagindaki halina bittim,,,
bide dergilere,bana dergi ver hic ses etmem,uzulca otururum kosemde,butungun bakabilirim,oyle bi merakim vardir,,,
mutlulukla huzurla bu guzel ede yasamanizi dilerim canim,,,
berceste06 çok güzel tatlım güle güle otur inş...
oturma odan biraz eski kalmış haklısın perdeleri güzel ama koltuklar değişebilir...ben de inş.eklicem evimin resimlerini ama halım yok şu an alınca çekicem fotoları...
çok şirin bi ev cidden seninki..
bi de bi şey sorucam sana mutfak halılarını nerden aldın bi de kolay mı temizliği?
burcuslm mutfağınaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımmm bittim öldüm bayıldım yaaaaa
pinarpin mutfağına bayıldım, güle güle otur canım
...amin cnm amin inşallah kat kat daha güzellerini nasip etsin mevlam.. herkese...:Saruboceq:loneliness_1986 ayyyy mutfağın çok güzel valla çok sevdim rabbim bu mübarek gün hürmetine herkese sonrada banada böyle güzel bi mutfak ve ev nasip eder inşallah.
sağ ol cnm benim Allah razı olsun..:Saruboceq:BaŞıYaZMaLıKıZ canım mor seven biri olarak salon koltuklarına ve mutfağına bayıldım..
küçük ayrıntılarla çok şeker bir hal almış ..
huzur olsun her daim yuvanızda inş
sweet33 çok hoş görünüyo eğer o çamasır makınasının üstündeki malzemeleri ben kendi makinamın üstüne koysam hepsi yerle yeksan olur walla beni bile atacak derecede sallantılı çalışır kendileri güle güle oturman dileğiyle
ayyyyzemuszemus sağ ol canımcım.. Allah razı olsun..kuşlar ve balıklarımız bizim yavrularımız,çiceklerimizde.. bide bebişlerimiz olur inş..:Saruboceq:PembePeri güle güle oturun bitanem en çok mutfağına bayıldım gerçekten yemek yapılası bi yer yanee
bi de kuşların için oluşturduğun yapay ortamdan ve balıklarından ne kadar duygusal ve şeker biri olduğun belli (naçizane fikrim)Allah mutlu mesut günler yasatsın şirincik evinde canım
Deryacık anaaammmm her köşesi çok güzellll
sağlıkla mutlulukla otur evinde canım