minik kuun evi tekrar sizlerle arkdalar..!

minikuxsx

evdeyim ama net yok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
202
2
36
opuyorumnanaktan Merhabalar arkdaşlarım.. yep yeni mis gibi ev fotografları eklenmiş.. hepsi ayrı bi güzel Allah olmayanlara da nasip etsin inş.. Fotolara bakarken canım çekti delikafadulden ev fotolarımı tekrar ekledim.. Umarım beğenirsiniz.. Daha öncede söylediğim gibi ÇOOOK çalışıp para kazandıktan sonra oturma odamı yenilemek istiyorum.. şimdilik böyle idare edin.. evet şöyle buyrun lütfeeeeeeeeeeeeenopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ne kadar güzel bir mutfağın var

oturma odamı değiştiricem demişsin.. sarı koltukların olduğu odadan mı bahsediyorsun.. bence çok güzel

güle güle oturun.. huzur, mutluluk eksik olmasın yuvanızdan

çok güzel ve tertipli bir ev ..sağlıcakla otur canım..
ben beğendim özellikle mutfaktaki çiçeklerine bayıldım..maşallah.

ayyyy cok guzeeeeeeel,herseye bayildimda hele mutfagindaki halina bittim,,,
bide dergilere,bana dergi ver hic ses etmem,uzulca otururum kosemde,butungun bakabilirim,oyle bi merakim vardir,,,kaydirigubbakcemile3

mutlulukla huzurla bu guzel ede yasamanizi dilerim canim,,,:Saruboceqpuyorumnanaktan

çok güzel tatlım güle güle otur inş...
oturma odan biraz eski kalmış haklısın perdeleri güzel ama koltuklar değişebilir...ben de inş.eklicem evimin resimlerini ama halım yok şu an alınca çekicem fotoları...
çok şirin bi ev cidden seninki..
bi de bi şey sorucam sana mutfak halılarını nerden aldın bi de kolay mı temizliği?

ayyyy mutfağın çok güzel valla çok sevdim rabbim bu mübarek gün hürmetine herkese sonrada banada böyle güzel bi mutfak ve ev nasip eder inşallah.

canım mor seven biri olarak salon koltuklarına ve mutfağına bayıldım..
küçük ayrıntılarla çok şeker bir hal almış ..
huzur olsun her daim yuvanızda inş

çok hoş görünüyo eğer o çamasır makınasının üstündeki malzemeleri ben kendi makinamın üstüne koysam hepsi yerle yeksan olur walla beni bile atacak derecede sallantılı çalışır kendileri güle güle oturman dileğiyle

güle güle oturun bitanem en çok mutfağına bayıldım gerçekten yemek yapılası bi yer yaneedelikafadulden

bi de kuşların için oluşturduğun yapay ortamdan ve balıklarından ne kadar duygusal ve şeker biri olduğun belli (naçizane fikrim)Allah mutlu mesut günler yasatsın şirincik evinde canıma.s. a.s. a.s. a.s.

perdeler harika
giris kapinin ardindaki anahtarlik sanirim coook seker:lepi:
banyodaki kedi ayni bensositososito
mutfak muhtesemturkbayragi
gule gule huzur icinde oturunopuyorumnanaktan

çok güzel eviniz mutfağınız ayr bi güzel ama... huzurla sağlıkla oturmak nasip olsun...

evet cnm o odadan bahsediyorum.. inş. allah kısmet ederse değiştircem.. senin beğendiğine sevindim cnm tşkr ederim..:1hug:

zemus çok güzel ve tertipli bir ev ..sağlıcakla otur canım..
ben beğendim özellikle mutfaktaki çiçeklerine bayıldım..maşallah

sağ ol cnm benimo cicekler de olmasa istanbulda nefes almak zor :) çicekleri seviyoruzda yerimiz yok malesef..

çok tşkkr ederim cnmcım.. bende dergi delisiyim.. yeter ki boş vaktim olsun..dergileri karıştırıyım :asigim: güzel dileklerin içinde tşkr ederim cnm

sağ ol cnm benim.. evet o koltukları pek sevmiyorum ama yine perdesini,halısını felan elimden geldiği kadar uydurmaya çalıştım kayınvalidecim almıştı sağ olsun bende kıramadığım için kullanıyorum.. idaretten.. yakında değiştircez inş. halılarımı.. ay cnm hatırlamıyorum şuanda.. arkasında elegant mı ne yazıyordu oysaki ben merinos marka diye biliyordum.. onun yan ürünü mü ne bilmiyorum.. ama aynılarını hole de almak istiyorum araştırcam haber veririm cnm...kaydirigubbakcemile5

burcuslm mutfağınaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımmm bittim öldüm bayıldım yaaaaa

:dance: Allah iyiliğini versin cnmcım.. çook tşkr ederim.. ayıl bitanem.. daha güzeli snein olur inş.:Saruboceq:

pinarpin mutfağına bayıldım, güle güle otur canım

çook tşkr ederim cnm..!

loneliness_1986 ayyyy mutfağın çok güzel valla çok sevdim rabbim bu mübarek gün hürmetine herkese sonrada banada böyle güzel bi mutfak ve ev nasip eder inşallah.
...amin cnm amin inşallah kat kat daha güzellerini nasip etsin mevlam.. herkese...:Saruboceq:

BaŞıYaZMaLıKıZ canım mor seven biri olarak salon koltuklarına ve mutfağına bayıldım..
küçük ayrıntılarla çok şeker bir hal almış ..
huzur olsun her daim yuvanızda inş
sağ ol cnm benim Allah razı olsun..:Saruboceq:

sırnaşık şey.. ay bende benim makineme kızıyordum cnm..çok sallanıyor diye ama neyseki bu zaman kadar hiç bişi düşmedi..

ayyyyzemuszemus sağ ol canımcım.. Allah razı olsun..kuşlar ve balıklarımız bizim yavrularımız,çiceklerimizde.. bide bebişlerimiz olur inş..:Saruboceq:

Deryacık anaaammmm her köşesi çok güzellll
sağlıkla mutlulukla otur evinde canım

sağ ol bitanem.. Allah razı olsun... beğendiğine sevindim cnmopuyorumnanaktan

mutfağına bayıldım... alkisalkisalkis sağlıcakla ve huzurla oturun... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…