Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağ olasın canım benim...a.s.canım cıvıl cıvıl bir evin var.. çok beğendim.. güle güle oturr:))
tşkrler canım beğendiğinize çok sevindim.hihoyyytevin gayet hoş canım güle güle otur.
çok tşkr ederim, hayvanları seviyorum da balıklarım tek tek ölüyo canım.. yatak odamıda üşengeçlikten bir türlü koymadım onun da ekliyim en yakın zamanda..cok beğendım
sankı her oda baska bı eve aıtmış gıbı gezındım
mutfak süper
heryer ayrı guzel
yatak odanı koymamışsın daha sanırım
hayvanları sevıyoruz sanırım kuş deıl ama balık hastasıyım ya bıde kaktus ayrı bı guzellık onlar
huzrla oturun
gerçekten silerken bol bol sabır çekiyorumevet mutfagina bende bayildim harikaaaaaaa
ama temizlemesi zordur o dolabi kolay gele
sağ ol canım benim..!a.s. yok canım makinemin üstündekiler düşmüyo.. makine çalışırken hepsinin biraz başı dönüyo o kdardelikafaduldencanım salonun çok güzel.güle güle otur..renkler harika gerçekten...bu arada çamaşır makinanın üstündeki kozmetikler çamaşır yıkanırken sallanmıyor mu..annemin makinası olsa yeri boylar ama kaydirigubbakcemile3
canım evin çok güzel güle güle otur öncelikle en beğendiğim yer tabiki mutfak çünkü tam benlik şıkır şıkır kasfetten uzak çok şeker ve iç açıcı masanın üzerindeki çicekler gerçekmi? çnce onu sorayım dedim bide kesinlikle deve tabanından fidan istiyorum ona göre kaydirigubbakcemile3 kılıç çiceği benimde var ama daha ufak teyzesi umarım seninki gibi olur:çok üzgünüm: evde ayrıca bir hayvan sever düşkünlüğü görüyorum oda çok güzel hepsi gerçekten güle güle oturun diyorum bu mutlu yuvanızda:teselli:
teşekkürler...mutfağın çok hoşuma gitti.güle güle oturman dileğiyle
banyon ve mutfağını cok sevdım ben :))
evin çok düzenli canım
salonunda cok hoş oturma odanda guzel
güle güle oturun inşallah
canımmm evin süperrr
özellikle mutfağına ve salonuna bittim...
ya bende salon takımımı (oturma grubu) değiştiricem ve moru çok hoşş nerden aldın çok beğendimm de...:):)
bu arada sağlıklı mutlu huzurlu oturman dileklerimle....
mutfagınız çok hoş mutlu günleriniz olsun inş