Güzel dileklerin için sağ ol canım.. salon da tv istemiyoruz çünkü gelen misafilerimle tv izlemek değilde sohpet etmek istiyoruz.. küçük bir tv miz var mutfakta o bize yetiyor şimdilik.. zaten bütün gün işteyiz. ama allah kısmet ederse oturma odamı yaptığımda tv ünitesi ile birlikte düşünüyoruz .sadece oturma odamıza..!evinde huzurlu ve mutlu günler geçirirsin inşallah
bir şey dikkatimi çekti tv göremedim ben salondai yeri çok boş duruyor da
ama evin şahane
allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Amin inşallah.. Sağ olun.cıvıl cıvıl her köşe.
Allah ömür boyu mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin.
kaydirigubbakcemile2 Teşekkürleer...mutfağına bayıldım.bıcır bıcır bişey olmuş:)
Tşkkr ederim..çok güzel eviniz güle güle oturun
mutfağa bayıldım
Amin sağ olun.!ne kadar güzel bir mutfakkk maşallah güle güle oturun ağız tadıyla
Çok tşkkr ederim arkdaşlar.Allah razı olsun..a.s.Mutfagin cok hosuma gitti.Huzurla oturun insallah.
Salondakİ masa ve vİtrİnİ gİrİŞe yanİ kapının yan taraflarına koltukları pencere tarafına koysanız daha ferah olur dİye dÜŞÜnÜyorum.
canım normal banyo. makyaj malzemelerimi oraya koyuyorum çünkü..sabahları banyoda hazırlanıyorum yatak odamın ışığı çok loş belli olmuyor eşimden önce çıktığım için eşimde rahatsız etmek istemiyorum.. banyoda kolay oluyor. karıştıran yok neyseki.!mutfağın harika :lepi: renk renk çok iç açıcı bi yer olmuş çok harika
salonunda çok güzel :)
yalnız şu çamaşır makinenin üstü çok dolu geldi bana, ebeveyn banyosumu normal banyomu o? çocuklar girdiği zaman karıştırmadan duruyolarmı :)))
mutfağa bayıldım bayıldım:)) sıcacık cıvıl cıvıl çok şirin bi eviniz var
allah huzuru etsik etmesin evinizden..