zaten öyle yerlerde daha güzel ürünler oluyor hatta çoğu zaman bildiğimiz ve sürekli duyduğumuz markalardan daha kaliteli oluyor.salon takımımı haznedarda kendi imaltı olan bir mağazadan aldık cnm.. ismi aklımda değil..öyle ünlü bir marka da değil.. kendi tasarımları..çok şık ürünleri var.. en yakın zaman da uğrayıp oturma odam için de bakıcam.. o zaman mağazanın ismini yazarım yerimseniben
canım herkes görebilmiş,acaba bağlantıda mı bir sorun var..!arkadasım dun geceden berı acıyorum sayfanı ama bır turlu acılmıyor bazı resımlerın.arkadaslar mutfagına bayılmıs mesela bende resım yok goremıyorum bır turlu
a.s.sağ ol arkadaşım..güzel günlere huzurla otur evinde inş...
ben evinde beğendim şeyleri yazayım...
misafir odası koltukların çok beğendim...
mutfağın ve tüm aksesuarların .
ooy ne güzel görmüş o güzel gözlerin,sağ ol cnm benim.. daha güzeli sizlerinn olsun inş.:Saruboceq:ne kdr güzel yaşanılan ve sevgiyle döşenmiş bir ev maşallahh.. kuşlar balıklar çiçekler.. gerçekten çok beğendimm Allah bize de nasip etsin böyle sevgi dolu evleri..allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım çok güzel herşey...
tşkkr ederim cnmcım.. banyom eski aama renklendirmeye çalıştım elimden geldiği kadarıyla.. ilerde onuda yaptırırız inş..:Saruboceq:çok güzel ferah ve temiz bir evin var.mutfağına ve banyona bayıldım.çok renkli çok hoş olmuş.güle güle otur huzurla...
canım daha öncede bi arkdaşa yazdığım gibi haznedar da kendi imalatı olan bir mağazadan aldık.. adını hatırlamıyorum, yakın zamanda uğrıycam inş. adını öğrenip yazarım cnm.güle güle huzurla otur canım.salonun koltuk takımına bayıldım..rengi de süper.nerden aldın acaba?
a.s.şirin şirin şirinD
:asigim:a.s.opuyorumnanaktan
çok datluuuu
sağ ol cnm benim.. Allah razı olsun..!:Saruboceq:her yer güzelde mutfak bir başka cok beğendim mutfağını cok cici ve şık
güle güle sağlıkla oturun a.s.
canım evinde huzur mutlulukla otururun
bide mutfak dolaplarının temizliği nasıl hemen temizlenebiliyo
ellendiği zaman parmak izi kalıyomu
yada bunu kullandıktan sonra daha farklı bi renk tercih edermiydin
son olarak bu malzemanin adı ne
çok sordum ama bende mutfak dolabı yaptırıcam onun için
bende herkes gibi salon takımını çok beğendim yaa inş benmde ileride öle olacak modern şık ve sade..
ayrıca mutfağına bayıldım gerçekten hep öyle hayal ediyorum bakalım kaydirigubbakcemile3
allah huzurla oturmayı nasip etsin
kusların cok sirin cnm
evinde cok gusel mutfak dolapların super
İyi günlerde otur canım, güzel bir evin var.
Ben en çok mutfağını beğendim ama... İnsanın içi açılıyor. Bir de bitki ve hayvan sevdiğini gördüm ki bu çok önemli. Yeşil bitki olmayan bir ev düşünemiyorum bile...
sağ ol tatlışım...:kedi:a.s.EVİN ÇOK GÜSELMİŞ CNM ÖZELLİKLEDE MUTFAĞIN GÜLE GÜLE OTUR İNŞALLAHopuyorumnanaktan:lepi:
amin cümlemizin inşallah..!:Saruboceq:a.s.güle güle oturun mutfak dolaplarınız çok güzelmiş allah ağız tadınızı bozmasın
mutfagına bayıldım yaaakannehir
cok zevklısın canım masallh cok guzel dosenmıs bır evın var
gule gule oturuna.s.
canım daha öncede bi arkdaşa yazdığım gibi haznedar da kendi imalatı olan bir mağazadan aldık.. adını hatırlamıyorum, yakın zamanda uğrıycam inş. adını öğrenip yazarım cnm.