minik kuun evi tekrar sizlerle arkdalar..!

evin çok hoş görünüyor arkadaşım,güle güle oturun,
mutfağın tezgah malzemesinin ne olduğunu yazarsan sevinirim...beyaz renk ve dayanıklı malzemeden düşünüyorumda bende bunun için lazım.

salonun ve mutfağın çok güzel cnm.ayrıca oturma odanda güzel.en önemliside çok temiz ve düzenli bir ev.

canım ya evine bayıldım çok iç açıcı özellikle mutfağına bayıldım güzel günlerde oturun inşzemuszemus

eviniz çok hoş güle güle oturun. herşey yerli yerinde ve fazlalık hiç bir şey yok çok güzel.

maşallah sağlıklı ve huzurlu günler geçsin bu güzel yuvanda

Tertemiz misler gibi bşir ev,
Gece gece içim açıldı inan, çiçeklerin mutfağa bu kadar yakışacağı hiç aklıma gelmezdiii,
Güle güle otur canım benim...

mutfak çok guzelyaaaaaaaaaaaaaaaaa...opuyorumnanaktan ..masanın üstündeki saksılar çok şeker... kaydirigubbakcemile5 ...Çamaşır makınesinin üstündekiler ne kız öleeeeeeeee, parfümeri gibiiii..... hihoyyyt

perdeler harika
giris kapinin ardindaki anahtarlik sanirim coook seker:lepi:
banyodaki kedi ayni bensositososito
mutfak muhtesemturkbayragi
gule gule huzur icinde oturunopuyorumnanaktan

oyy o kedişi ben çok seviyorum cnm :kedi: canlısını besleyemiyorum :) o yüzden onu banyomda baş köşeye koydum heheh :)

mutfak halın çoook şeker alkisalkisalkis
markası ne ve kaça aldın çabuk söölee delikafadulden
vellah canımcım o halımı bende çok seviyorum ve benzer renklerde holede almak istiyorum da.. merinos mağzasından almıştık sanırım ama altın da başka bişi yazıyo:sinifsinif: gidip sorucam mağazaya....

cok güzel hepside güle güle oturun canım

sağ ol cnm benim..a.s.

çok güzel eviniz mutfağınız ayr bi güzel ama... huzurla sağlıkla oturmak nasip olsun...

amin sağ ol cnm..:Saruboceq:

evin gerçkten çok şirin.en hoşta mutfağın.güle güle otur. .

tşkker ederim tatlım, bende zaten en çok mutfağımı seviyorumopuyorumnanaktan

mutfağına bayıldım... alkisalkisalkis sağlıcakla ve huzurla oturun... opuyorumnanaktan :nazar:

çok tşkkr ederim cnmcııımm:asigim:

evin çok hoş görünüyor arkadaşım,güle güle oturun,
mutfağın tezgah malzemesinin ne olduğunu yazarsan sevinirim...beyaz renk ve dayanıklı malzemeden düşünüyorumda bende bunun için lazım.
beğendiğin için tşkr ederim cnm..! opuyorumnanaktan mutfak tesgahım cimstone diye geçiyor. çok güzel farklı renkleri var cnm..!

güle güle otur canım iyi günlerdea.s.
ayy sağ olasın cnm benim..opuyorumnanaktan
evinizzz çooooook güzelmişşş.mutfaga bayıldımmm:nazar:
bende öyle canım en çok mutfağıma bayılıyorum delikafadulden senin de beğendiğine sevindim tatlım.
salonun ve mutfağın çok güzel cnm.ayrıca oturma odanda güzel.en önemliside çok temiz ve düzenli bir ev.

tşkr ediyorum cnm benim..güzel gören gözlerine sağlık..:Saruboceq:
canım ya evine bayıldım çok iç açıcı özellikle mutfağına bayıldım güzel günlerde oturun inşzemuszemus
iç açıcı olrak gördüğüne sevindim canım..delikafadulden güzel dileklerin içinde sağ ol tatlıma.s.

eviniz çok hoş güle güle oturun. herşey yerli yerinde ve fazlalık hiç bir şey yok çok güzel.
bana çok eşya varmış gibi geliyo ortalıkta ama :KK43: npyım kıyamıyorum hiç bişi atmaya..! öyle görünmesine sevindim cnm...zemuszemus

Eviniz güzel güle güle oturun mutfak çok hoş :nazar:
Teşekkür ederima.s.
çok düzenli bir eviniz var mutfağınıza bayıldım
çooooooooook tşkkr ederim..:asigim:
maşallah sağlıklı ve huzurlu günler geçsin bu güzel yuvanda
Allah razı olsun cnm...cemi cümlemiz inşaallah..!:nazar::nazar:
Tertemiz misler gibi bşir ev,
Gece gece içim açıldı inan, çiçeklerin mutfağa bu kadar yakışacağı hiç aklıma gelmezdiii,
Güle güle otur canım benim...
ayyyyyyyyyyyy sağ ol cnm benimdelikafadulden o çicekler bizim her şeyimiz.gözümüz gibi bakıyoruz özellikle kocişim.. çicek delisi.. yerimiz yok malesef.. öptüm sseni tatlım..

mutfak çok guzelyaaaaaaaaaaaaaaaaa...opuyorumnanaktan ..masanın üstündeki saksılar çok şeker... kaydirigubbakcemile5 ...Çamaşır makınesinin üstündekiler ne kız öleeeeeeeee, parfümeri gibiiii..... hihoyyyt

tşşkr ederim cnm.. sırnaşık şey orası benim minik parfümerim :)

salon takımın çok güzelllll. markası ne acaba?

salon takımımı haznedarda kendi imaltı olan bir mağazadan aldık cnm.. ismi aklımda değil..öyle ünlü bir marka da değil.. kendi tasarımları..çok şık ürünleri var.. en yakın zaman da uğrayıp oturma odam için de bakıcam.. o zaman mağazanın ismini yazarım yerimseniben

kusların cok sirin cnm
evinde cok gusel mutfak dolapların super

ıyi günlerde otur canım, güzel bir evin var.
Ben en çok mutfağını beğendim ama... ınsanın içi açılıyor. Bir de bitki ve hayvan sevdiğini gördüm ki bu çok önemli. Yeşil bitki olmayan bir ev düşünemiyorum bile...

EVıN ÇOK GÜSELMıŞ CNM ÖZELLıKLEDE MUTFAĞIN GÜLE GÜLE OTUR ıNŞALLAHopuyorumnanaktan:lepi:

güle güle oturun mutfak dolaplarınız çok güzelmiş allah ağız tadınızı bozmasın

X