- 3 Ağustos 2008
- 2.636
- 16
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaaammmm her köşesi çok güzellll
sağlıkla mutlulukla otur evinde canım
perdeler harika
giris kapinin ardindaki anahtarlik sanirim coook seker:lepi:
banyodaki kedi ayni bensositososito
mutfak muhtesemturkbayragi
gule gule huzur icinde oturunopuyorumnanaktan
vellah canımcım o halımı bende çok seviyorum ve benzer renklerde holede almak istiyorum da.. merinos mağzasından almıştık sanırım ama altın da başka bişi yazıyo:sinifsinif: gidip sorucam mağazaya....mutfak halın çoook şeker alkisalkisalkis
markası ne ve kaça aldın çabuk söölee delikafadulden
cok güzel hepside güle güle oturun canım
çok güzel eviniz mutfağınız ayr bi güzel ama... huzurla sağlıkla oturmak nasip olsun...
evin gerçkten çok şirin.en hoşta mutfağın.güle güle otur. .
mutfağına bayıldım... alkisalkisalkis sağlıcakla ve huzurla oturun... opuyorumnanaktan
beğendiğin için tşkr ederim cnm..! opuyorumnanaktan mutfak tesgahım cimstone diye geçiyor. çok güzel farklı renkleri var cnm..!evin çok hoş görünüyor arkadaşım,güle güle oturun,
mutfağın tezgah malzemesinin ne olduğunu yazarsan sevinirim...beyaz renk ve dayanıklı malzemeden düşünüyorumda bende bunun için lazım.
ayy sağ olasın cnm benim..opuyorumnanaktangüle güle otur canım iyi günlerdea.s.
bende öyle canım en çok mutfağıma bayılıyorum delikafadulden senin de beğendiğine sevindim tatlım.evinizzz çooooook güzelmişşş.mutfaga bayıldımmm
salonun ve mutfağın çok güzel cnm.ayrıca oturma odanda güzel.en önemliside çok temiz ve düzenli bir ev.
iç açıcı olrak gördüğüne sevindim canım..delikafadulden güzel dileklerin içinde sağ ol tatlıma.s.canım ya evine bayıldım çok iç açıcı özellikle mutfağına bayıldım güzel günlerde oturun inşzemuszemus
bana çok eşya varmış gibi geliyo ortalıkta ama npyım kıyamıyorum hiç bişi atmaya..! öyle görünmesine sevindim cnm...zemuszemuseviniz çok hoş güle güle oturun. herşey yerli yerinde ve fazlalık hiç bir şey yok çok güzel.
Teşekkür ederima.s.Eviniz güzel güle güle oturun mutfak çok hoş
çooooooooook tşkkr ederim..:asigim:çok düzenli bir eviniz var mutfağınıza bayıldım
Allah razı olsun cnm...cemi cümlemiz inşaallah..!maşallah sağlıklı ve huzurlu günler geçsin bu güzel yuvanda
ayyyyyyyyyyyy sağ ol cnm benimdelikafadulden o çicekler bizim her şeyimiz.gözümüz gibi bakıyoruz özellikle kocişim.. çicek delisi.. yerimiz yok malesef.. öptüm sseni tatlım..Tertemiz misler gibi bşir ev,
Gece gece içim açıldı inan, çiçeklerin mutfağa bu kadar yakışacağı hiç aklıma gelmezdiii,
Güle güle otur canım benim...
mutfak çok guzelyaaaaaaaaaaaaaaaaa...opuyorumnanaktan ..masanın üstündeki saksılar çok şeker... kaydirigubbakcemile5 ...Çamaşır makınesinin üstündekiler ne kız öleeeeeeeee, parfümeri gibiiii..... hihoyyyt
salon takımın çok güzelllll. markası ne acaba?