Minik Kraliçemize kavuştuk...

Selinaycım çiçekçim barsasucum,ve tabi sen_ay cım,güzel nisan anneleriii
Allah sizlerede yaşatsın inşallah sağlıkla...
Zekai Tahirde yaptım doğumu

maşallahçok tatlı allah nazarlardan saklasın allah analı babalı büyütsün

masallah ya melegin cok sirin allahım nazarlardan saklasın masallah süphanallah allahım saglıklı analı babalı uzun ömürler nasip etsin inş.....

melto cok tatlı bi bebek bu ya masalalh onaa allah bagıslasın canım

canım maşallah şu mişişe sonunda kavuştuk ya meleklerimize sağlıklarıda yerinde ya gerisi boş hayatta.inşallah uzun ömürlerde daim olsun mutluluğunuz canım.

canım allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah allah benim gibi bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah böyle bir güzellik

Alyasulin,enelcim çok şükürki kavuştuk...
Ebrulim senin için dua edicem...
inşallah Yakında sende yaşarsın bu mucizeyi

aman ne tatlı bebek allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olur inss :Saruboceq: tavsiyelerin içinde sağol cnm ismi ne bu arada merak ettim

ne güzel anlatmissin canim..
kendi dogumum geldi aklima..
bende 4 cm acilmayla varmistim hastaneye..

sag-salim kucagina almissin ya.. sezeryan, normal dogum hic fark etmez dimi.. yeterki onlar iyi olsun..:asigim:

rabbim uzun saglikli bi ömür versin , size bagislasin insallah
masallah kuzuna

canım çok sevindim Allah sağlıklı mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin kuzunu..en son hamileydin şimdi bebişin kollarında böyle görünce heyacanım daha çok artyor birgün bende sizin gb olurum inş.

çrezcim orası öyle,gözlerine bakınca herşey bitti zaten.çok saol.Aminnn
Işılcımm canım az kalmış seninde,Sğlıkla kavuşursun inşallah bebeğine...

canım geç farkettim doğum hikayeni.analı babalı uzun ömürlerde büyütün inşallah.çok güzel doğum hikayen benimki gibi uzun olmuş.
meleğini kokla benim için canım

ay canım ya okadar etkilendimki Allahım saglıklı sıhhatli büyümesini nasip etsin inşallah
vallahi gözlerim doldu
bende inşallah normal dogum istiyorum ama tabi herseyin hayırlısı
sana bebişin ve koçişinle mutluluklar
darısı basımıza inşallah

Çok Şaşırdım...15 güne kadar 2. kızımın doğum hikayesini yazıcam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…