Minik Kraliçemize kavuştuk...

Çok tebrik ediyorum,inşallah meleğinle birlikte çok mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllar geçirirsiniz.
Sancı anlarını ne güzel sakin anlatmışsın,benim de içime bir cesaret geldi.Hele de kardeşinin anlattıkları öyle duygulandırdı ki beni,şu anda gözyaşlarımı tutamıyorum.senağlama

maşallah canım çok tatlı bir bebek...
ALLAHIM SİZLERE BAĞIŞLASIN NAZARLARDAN KORUSUN VEDE BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq:

duygu yüklü bi yazı olmuş okurken gözlerim doldu
allah uzun ömürler versin
allah biz bekar arkadaşlara da bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallah

ayyy, ne şeker bi bebek o öyleee...adı ne?? ben de bir kızım olsun çokkk istiyorum, inşallah Allah bana da nasip eder.. kardeşim erkek de ordan biliyorum.. çok yaramaz..

cnm maşallah bebişine..allah uzun ömürler versinnnn

rabbim nazarlardan saklasın
analı babalı büyüsün bebişin

Hepinize çok teşekkür ederim.Allah razı olsun,sizlerede nasip etsin. Kızımın adı Doğa...

ayyy maşşallah yavruma benim yaa çok güzel allah uzun ömürler versin canımm..

kırkbir kere maşallah ya çok şirin. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli uzun mutlu bi ömür nasip etsin. vatanına milletine ailesine hayırlı bi evlat olsun. sanada çok geçmiş olsun canım a.s.

TÜylerım dıken dıken oldu ya bebeĞının resmını gÖrÜnce maŞallah annesı Çok gÜzel bır doĞum hıkayenız varmıŞ darısı baŞımıza ınŞallah

çok duygulandım inanki sanki yaşıyormuşum gibi hissettim geçmiş olsun arkadaşım Allah nazardan saklasın tatlı meleğini inşallah bizlerde sağ salim atlatır bebeişlerimizi kucaklarımıza alırız a.s.

çok güzel bir doğum hikayesi bir solukta okudum allah analı babalı büyütsün kızın çok güzeleemiş maşallah annesi

Çok çok güzel bi bebek Allah nazarlardan saklasın maşallah yavruna. Allah hayırlı yazılar yazsın, güle güle büyütmek nasip etsin...:)))

Amin kızlar hepinize çok teşekkür ederizz.sizlerde sağlıkla kavuşursunuzinşallah meleklerinize.
Bu çok özel çok güzel bişey... Allah bu duygudan hiç bir kadını mahrum etmesin...

kuzummmmmmmmmmmmmm kurban olurum ben onaaaa yakar tabi canlarrrrrrrrrrrr neler neler yapar hemdeeeeeeeeeeeeeee Allah onu anasına babasına bağışlasın yüzünde güller eksik olmasın inşallahhhhhhhh:asigim:

çirkin şey seni maşallah ya çok güzel anlatmışsın çok duygulandım darısı bizim başımıza inşallah

ay maşallah canım ya bebişine çok tatlı hangi hastanede doğum yaptın bu arada.................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…