- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatılı misafirlikte nasıl yatıyosunuz valla merak ettim
Orda rahatsiz oldugum kanepe çekyat değil . Kişilerin kendi yatak odasındaki yatak bahsettiğim. Kimsenin özel odasında yatağında yatağında yatmadım. Kendi odamida misafire vermem. Sevmiyorum. Kastım cocuk değil ama. Zira suan çocukların kıskançlık durumundan sabaha karşı yatakta 4 kişi oluyoruz. Alıştık. Esimin yeğeni geldiğinde salona benim çocuklarla yatak açıyorum. Korkuyorlar ise odama yere yatak açıyorum. Ondan rahatsız olmam yani. Yatılı cocuk çok ağırladık yigenleri falan. Ama eşimin yada benim aileme gelince bizim yatakta yatın rahat edin demem.Yatılı misafirlikte nasıl yatıyosunuz valla merak ettim
Kim bunu dedi ki? Merak ettim 6 yaşındaki çocuk zaten tuvalet eğitimini almıştır düşük ihtimal kaçırır. Eleştirilerin çoğu 6 yaşındaki çocuğa sırf görümce etiketiyle bakıp bi gece kalmak istemesini problem hâline getirdiği için yapıldıKk da bugün biri evinin ortasına işetmiyor diye linç yedi nolucak altı yaşındaki çocuk sende kalsın evine işesin mi ??
Evet eşinizin hatri için isteyen herkesi evinizin orta yerine ... yaptırmalısınız
Sırf görümce olmasına gerek yok . Kadın evinde çocuk eylemek istemiyor. Altına iserse değiştirmek istemiyorum diyor . Bir zahmet altı yaşındaki çocuğa da anası baksin . Sorumluğunu almak zorunda değil kimse kimsenin . Ben toplumumuza özel olduğunu düşünüyorum bu saçma olayların . Konu sahibinin bir bahane sunmasına gerek yok altı yaşında bir çocuğu gece ağırlayamam beş dk mesafede demesi yeterli . Tabi böyle deyinceKim bunu dedi ki? Merak ettim 6 yaşındaki çocuk zaten tuvalet eğitimini almıştır düşük ihtimal kaçırır. Eleştirilerin çoğu 6 yaşındaki çocuğa sırf görümce etiketiyle bakıp bi gece kalmak istemesini problem hâline getirdiği için yapıldı
Yorumlarınızı genelde beğenirdim ama yok bu konuda hak veremiyor katılmıyorum. Alışkanlık haline gelmediği surece 6 yaşındaki bi çocuğun isterse altlı üstlü oturulsun dayisinda abisinde ablasinda vs kalmak istemesi anormal değil bende sürekli olmasa da severdim ev dışında farklı yerlerde haftasonu geçirmeyi bu bakilmak olmuyor eglemek de olmuyor bi çocuğun güzel anılarla hatırlayacağı bi anı bırakmak oluyor ' bana gore ' konu başlığı zaten minik görümce sorunu olması hasebiyle sorununun sadece 6 yaşındaki çocuğu bi gün misafir etmek olmadığı anlaşılıyor.Sırf görümce olmasına gerek yok . Kadın evinde çocuk eylemek istemiyor. Altına iserse değiştirmek istemiyorum diyor . Bir zahmet altı yaşındaki çocuğa da anası baksin . Sorumluğunu almak zorunda değil kimse kimsenin . Ben toplumumuza özel olduğunu düşünüyorum bu saçma olayların . Konu sahibinin bir bahane sunmasına gerek yok altı yaşında bir çocuğu gece ağırlayamam beş dk mesafede demesi yeterli . Tabi böyle deyince
işte burda olduğu gibi millet linçlemeye başlıyor . Ona da artık kulağını tıkayıp he he deyip geçecek yapacak birşey yok .
Konudaki yer şöyle değiştirilse kardeşi küçük arada bir bizde kalmak istiyor yine aynı tepkileri alacağından eminim . Bende yukarda bir yerde yazmıştım bir geceliğine evet ağırlarim ama bu kadar . Çünkü beş dk mesafede alışan çocuk bunu hep ister eşinin ailesinin de doğal olarak işine gelecek . Evlendiklerinden beri istiyorlarmış yatılı kalmasını . Bu bir kere başlayınca devamı gelecek birşey yani . Ben şahsen çok rahatsız olurdum .Yorumlarınızı genelde beğenirdim ama yok bu konuda hak veremiyor katılmıyorum. Alışkanlık haline gelmediği surece 6 yaşındaki bi çocuğun isterse altlı üstlü oturulsun dayisinda abisinde ablasinda vs kalmak istemesi anormal değil bende sürekli olmasa da severdim ev dışında farklı yerlerde haftasonu geçirmeyi bu bakilmak olmuyor eglemek de olmuyor bi çocuğun güzel anılarla hatırlayacağı bi anı bırakmak oluyor ' bana gore ' konu başlığı zaten minik görümce sorunu olması hasebiyle sorununun sadece 6 yaşındaki çocuğu bi gün misafir etmek olmadığı anlaşılıyor.
Eşinize güzel bir dille anlatın, anlayacaktır. 6 yaşında çocuğun anne babasının ortasında bile yatmaması gerekir ki kaldı abisi ve yengesiyle uyuyacak. Aklı çok ermese de bunu büyüyünce hatırlar sonuçta doğru bir şey değil bence. Rahat edemem deyin.Kızlar benim 6 yaşında bir görümcem var. Çocuklarla iyi anlaştığım için beni pek sever.Ama kendisi ailenin hem son , hem tek kız çocuğu olması hasebiyle oldukça şımarıktır.Ailede bir dediği iki edilmez.Neyse konumuza dönelim eşim ve kv evlendiğimizden beri yatılı almak istiyor ben pek yanaşmıyorum.Birincisi çocuk bazen altına kaçırabiliyor büyük olduğu için temizliği falan nefsime zor gelir diye düşünüyorum, ikincisi ise benim yatak odası hassasiyetim var. Genelde odama kimsenin girmesini istemem kendi evladımı bile yanımda yatırmayı düşünmüyorum.Gelipte ortamızda uyuma fikrini hoş bulmuyorum.Hani gelsin uyuyacağı vakte kadar eğlensin abisiyle vakit geçirsin de sonra eve gönderelim fikrindeyim. Eşimi de kırmak istemiyorum en son siz ikiniz salonda uyuyun ben yatak odasında tek uyurum diye espri yaptım.:) neyse var mı sizce bunun bir çözümü , eşimi üzmeden nasıl halledebilirim ?
İnşallah senin çocuğun olur da nefsine zor gelen başına gelir. Her gece altına işer sıçarKızlar benim 6 yaşında bir görümcem var. Çocuklarla iyi anlaştığım için beni pek sever.Ama kendisi ailenin hem son , hem tek kız çocuğu olması hasebiyle oldukça şımarıktır.Ailede bir dediği iki edilmez.Neyse konumuza dönelim eşim ve kv evlendiğimizden beri yatılı almak istiyor ben pek yanaşmıyorum.Birincisi çocuk bazen altına kaçırabiliyor büyük olduğu için temizliği falan nefsime zor gelir diye düşünüyorum, ikincisi ise benim yatak odası hassasiyetim var. Genelde odama kimsenin girmesini istemem kendi evladımı bile yanımda yatırmayı düşünmüyorum.Gelipte ortamızda uyuma fikrini hoş bulmuyorum.Hani gelsin uyuyacağı vakte kadar eğlensin abisiyle vakit geçirsin de sonra eve gönderelim fikrindeyim. Eşimi de kırmak istemiyorum en son siz ikiniz salonda uyuyun ben yatak odasında tek uyurum diye espri yaptım.:) neyse var mı sizce bunun bir çözümü , eşimi üzmeden nasıl halledebilirim ?
Olmaz benim yatak odası hassasiyetim var der hastanede bırakırBebeğin olunca gerektiğinde öyle bir alacaksın ki yatağına aklın şaşar,
Bunu ise evladınız olunca konuşalım* bu da 5 :)kendi evladımı bile yanımda yatırmayı düşünmüyorum.
Ne kadar mutsuz ,bencil bir insansınız ya . Ne yaşıyorsunuz da gelip burda insanlara beddua ederek rahatlıyorsunuz ? Çocugu dövmüş mu ne yapmış ? Ne biçim bir kafa ve vicdana sahipsiniz? Sorsak en vicdanlı sizsinizdir şimdi amaİnşallah senin çocuğun olur da nefsine zor gelen başına gelir. Her gece altına işer sıçar
O qğırlamasın. Abisi ağırlar.Sırf görümce olmasına gerek yok . Kadın evinde çocuk eylemek istemiyor. Altına iserse değiştirmek istemiyorum diyor . Bir zahmet altı yaşındaki çocuğa da anası baksin . Sorumluğunu almak zorunda değil kimse kimsenin . Ben toplumumuza özel olduğunu düşünüyorum bu saçma olayların . Konu sahibinin bir bahane sunmasına gerek yok altı yaşında bir çocuğu gece ağırlayamam beş dk mesafede demesi yeterli . Tabi böyle deyince
işte burda olduğu gibi millet linçlemeye başlıyor . Ona da artık kulağını tıkayıp he he deyip geçecek yapacak birşey yok .