• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik görümce sorunu :)

Ne saçma istekler bunlar ya.Benim kızımda 6 yaşında.Abimle yengem yalvarsa bile yatıya göndermem.
Eşimin yeğeni ya da kardeşi de gelsin aramızda yatsın istemem.
Çocuktur isteyebilir, anne baba net bir şekilde "hayır" diyecek altı üstü.
Evinde istediğin kadar şımart, istersen tepende gezdir çocuğunu. Ama benim çocuğum herkesin tepesinde gezsin beklentisine giren anne baba sayısı da az değil maalesef.
Herkes kendi doğurduğu çocuğa sahip çıkacak. Alınacak bir durum yok. Kabul etmek zorunda değilsiniz.

6 yaş küçük bir yaş değil. Kendi 6 yaş halimi hatırlıyorum anne babamın yanında bile yatmazdim. Popüler kültürde artık 6 yaş küçük sayılıyor ama hiç de küçük değil. Bizler çok da aklı başında çocuklardık. Koca kız kimse küçük falan demesin .Ayrıca herkesin her istediği olmaz öyle.
Ayy bu benim çocuğum her istediği olsun diyen tiplere de gıcık oluyorum.
Bir kere eşin kardeşini aranızda yatirmaniza karşı cikmaliydi .kardeş de olsa aklı eriyor o çocuğun. Olmaz yani kim olursa olsun .
Tek diye kızı simartmislar ama ben milletin çocuğunu avutmak zorunda değilim. Anasının babasının avutamadigini ben mi avutacagim .
Ayrıca şehir dışı olmadığı müddetçe ve olağanüstü durumlar hariç herkes evinde yatsın.
Bilmiyorum ben böyle bir durumda çok sert tepki verirdim. Ergen ergen hareketler var ortada .annesi kızına bir şey demiyor abisi ayrı bir olay .Ben kendi adıma soyleyim çekmem.

Çocuk olduğu için başına bir şey gelebilir. Cam var balkon var ocak var. Varoğlu var yani. Kendinize bu konuda "alışık olmadığınız için" güvenmediğinizi büyüyünce kabul edebileceğinizi söyleyin. 6 yaş annesiz yatılı gerçekten cesaret ister

Ayrıca bizim zamanimizindaki alti yaş ve su an ki alti yaş o kadar farklı ki anlatamam Herseyin iyinin kötünün farkındalar bu tamamen şımarıklık

Ne saçma istekler bunlar ya.Benim kızımda 6 yaşında.Abimle yengem yalvarsa bile yatıya göndermem.
Eşimin yeğeni ya da kardeşi de gelsin aramızda yatsın istemem.
Çocuktur isteyebilir, anne baba net bir şekilde "hayır" diyecek altı üstü.
Evinde istediğin kadar şımart, istersen tepende gezdir çocuğunu. Ama benim çocuğum herkesin tepesinde gezsin beklentisine giren anne baba sayısı da az değil maalesef.
Herkes kendi doğurduğu çocuğa sahip çıkacak. Alınacak bir durum yok. Kabul etmek zorunda değilsiniz.
Arada yatma mevzusu zaten ayrı olay. Çok sinir olduğum bir durum zaten ilk ve sondu bir daha zor alırım. Bakamadım diyeceğim

6 yaş küçük bir yaş değil. Kendi 6 yaş halimi hatırlıyorum anne babamın yanında bile yatmazdim. Popüler kültürde artık 6 yaş küçük sayılıyor ama hiç de küçük değil. Bizler çok da aklı başında çocuklardık. Koca kız kimse küçük falan demesin .Ayrıca herkesin her istediği olmaz öyle.
Bir kere eşin kardeşini aranızda yatirmaniza karşı cikmaliydi .kardeş de olsa aklı eriyor o çocuğun. Olmaz yani kim olursa olsun .
Tek diye kızı simartmislar ama ben milletin çocuğunu avutmak zorunda değilim. Anasının babasının avutamadigini ben mi avutacagim .
Ayrıca şehir dışı olmadığı müddetçe ve olağanüstü durumlar hariç herkes evinde yatsın.
Bilmiyorum ben böyle bir durumda çok sert tepki verirdim. Ergen ergen hareketler var ortada .annesi kızına bir şey demiyor abisi ayrı bir olay .Ben kendi adıma soyleyim çekmem.
Çekilecek gibi değil zaten. Hani eşimi de anlamadım enteresan tavırlar var ortada konuşuucam baya yani ortada yatırmak nedir anlam veremiyorum

Tek bıraktım onları gittim farklı yerde uyudum yarım saatte daral geldi tepeme çıktılar

Back