• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik görümce sorunu :)

Benim kız kardeşim benden 16 yaş küçük, o 6 yaşındayken 22 yaşındaydım yani. Evime gelseydi koynumda da yatırırdım. Eşim de yatırsa hiç garipsemezdim. Neler düşünüyorsunuz, 6 yaşındaki çocuğa şımarık diyorsunuz, yok minik görümce sorunu falan. Yatak odası hassasiyeti nedir Allah aşkınıza😂 biz buna buldumcuk diyoruz üzgünüm. Şımarık olan kim ben çözemedim.
Kadının derdi kalmasın degil çocuk altına yapabiliyormus kimse kimesinin çocugunun altını temizlemek zorunda değil bundan hoşlanmıyor ve olması ihtimal bişeyi göz önünde bulunduruyor ki böyle düşünen birçok insan vardır yani olmaz diyip yatırsa sonra çocuk altına yapsa kadın arada kalacak ve belki durum daha zor bir hal alacak. yatak odası konusundaki hassasiyeti de haksız değil bende sevmem kimseyi yatagımda yatırmam kimsenin yatagında da yatamam bu şımarıklık değil bana göre ayrıca 5 dk mesafede evleri varsa bu kalma ısrarı da saçma

Altı yaşındaki çocuk beş dk mesafedeki annesiyle kalsın tabi ki . Kk da daha ne duyacağım valla bunun bile duyari kasılmış neden araniza yatamazmiş diye 🤣 gelinim olsa altı yaşındaki çocuğumu yollamam bı kere ya çocuk çok küçük neden abisiyle aynı yatakta yatsın manasi ne ? Konu saçma yorumlari ayrı komik 😅

İnşallah evladın olur ve yanında yatırmazsın😊 bayılıyorum böyle prensip sahibi olduğunu zannedip atıp tutanlara ya. Minik görümceye gelince; insan ilişkilerini plan, proje, stratejik yaklaşımlarla yürütenler bana hiç sağlıklı ve samimi gelmez. Doğal akışına mı bıraksan? Gelirse gelir, kalırsa kalır, abisiyle yatarsa yatar. Bu kadar basit şeyleri dert edecek kadar uzun değil hayat.

Senin de konuların gün geçtikçe tuhaflasmaya basladi..🤔
Söyle geriye donuk baktım da ; kademeli şekilde gariplesiyor anlattiklarin..

Sizinde dediğiniz gibi eşiniz ve kardeşi salonda yatar sizde yatağınızda yatın. Kocanız 1 gece kardeşiyle uyusa ölmezseniz korkmayın. Yatağına almak zorunda değilsin tabi ama eşinde kardeşim kalsın mı diye izin almak zorunda değil. Kardeşi ya ne ayıp. Çocuğun yattığı yerede hasta bezleri var yapışkanlı,marketlerde satılıyor. Onlardan serin çarşaf altına.

Eşimin yiğenleri 8 ve 4 yaşındalar.Benimde kızım 2.5 yaşında.

Kızlar kalmak istediklerinde eşimden önce ben tamam diyorum.Yatma saatine kadar beraber vakit geçiriyoruz.Sonra onlara ayrı odada yatak açıyorum.Ufak olanin altına herhangi bir durum olursa diye alez ve iki çarşaf seriyorum.Onlar mutlu oluyor bende mutlu oluyorum.

Bu yaşlarda nedense annesiz kalmak hoşlarına gidiyor.O da daha ufacık çocuk ne olacak.Bende yatak odamda kendi yatağımda yatmalarını istemem.Ama evime istediği zaman gelebilirler seve seve ağırlarım.Sizde yatacağı yere sererseniz bişeyler aksi durumda eldivenle alır makineye atarsınız.

Yani kız çocukları abilerine düşkün olur. Bunda bir problem göremedim. Bende abim her bize geldiğinde onunla uyurdum. Biraz abartıyorsunuz sanki. 6 yaşındaki çocuk altına kaçırsa temizlemesi zor gelir demişsiniz. Sizin de nasipse bir çocuğunuz olur ileride. Bu yüzden böyle düşünmeyin derim. Gelsin kalsın. Aranızda istemiyorsanız bunu eşinize belirtirsiniz.

Beş dakika mesafe de oturuyorlarsa gelip kalması saçma ama çocuk yani sonuçta abiye de düşkünse gelip kalmayı heves ediyo olabilir. Kalsın ne olacak ama aranızda yatma fikri ne gereksiz, 6 yaşında neden aranızda yatıyor. Açın başka odaya ya da salona bir yatak bir Alez de altına tamam. Bir sıkıntı olursa atarsınız makinaya, onu da çıkarıp makinaya atmayı içiniz almıyorsa eşinize söyleyin halleder kardeş onun sonuçta. Yok tek başına korkuyo odada kalamıyosa yanına da abisine serin bir çarşaf orda uyusunlar:) Bir de kendi evladımı da yatağıma almam biraz abartı olmamış mı? Sizce de.

Kadının derdi kalmasın degil çocuk altına yapabiliyormus kimse kimesinin çocugunun altını temizlemek zorunda değil bundan hoşlanmıyor ve olması ihtimal bişeyi göz önünde bulunduruyor ki böyle düşünen birçok insan vardır yani olmaz diyip yatırsa sonra çocuk altına yapsa kadın arada kalacak ve belki durum daha zor bir hal alacak. yatak odası konusundaki hassasiyeti de haksız değil bende sevmem kimseyi yatagımda yatırmam kimsenin yatagında da yatamam bu şımarıklık değil bana göre ayrıca 5 dk mesafede evleri varsa bu kalma ısrarı da saçma
Kalma ısrarı var çünkü 6 yaşında?😀
Ya hanımlar sizin çocuklarınız kardeşiniz bir şeyiniz yok sanırım? Çocuğu yatmadan kaldırırsın tuvalete, yattıktan 1.5 saat sonra tekrar kaldırırsın, gece altına yapma ihtimali azalır. Ne olur ne olmaz diye altına hem alez hem de yaşlılar için koruyucu var tek kullanımlık onu serersiniz olur biter. Bu kadar zor olan ne gerçekten anlamadım😂
Çok rahatsız oluyorsa yer yatağı yapsınlar vs. Gerçekten merak ediyorum kendi kardeşinize de böyle mi yapardınız?

Konuda birtek yatak odası hassasiyetini anlamadım.
Yeni evvliyken öyle bir takıntım varmıydı unuttum
Ama en geç doğum yapmamla bitmiştir 🤣🤣
Yol geçen hanına dönmüştü odam, babam bile girip çıkıyordu bebeği sevecem diye.
6 yaşındaki çocuğu misafir etmek istememesi bana tuhaf gelmedi
Evi 5 dk mesafedeymiş akşam olunca evinde kendi yatağında yatsın
Annesi olsam izin vermem böyle birşeye
Çiş sorunu varsa hele hiç yollamam
Hem geline ayıp hem çocuğum üzülür utanır öyle bir durumda diye yollamam
Ne gereksiz

Ne gereksiz
birde "benim yatak odası hassasiyetim var" diyor, sanki teşhisi konmuş hastalık 😂

Ne gereksiz

aynı hassasiyeti bekarken kendi evinde yani baba evinde yapıyormuydu acaba ,

yatak odası hassasiyetim var benım diye

Ya hanımlar sizin çocuklarınız kardeşiniz bir şeyiniz yok sanırım? Çocuğu yatmadan kaldırırsın tuvalete, yattıktan 1.5 saat sonra tekrar kaldırırsın, gece altına yapma ihtimali azalır. Ne olur ne olmaz diye altına hem alez hem de yaşlılar için koruyucu var tek kullanımlık onu serersiniz olur biter. Bu kadar zor olan ne gerçekten anlamadım😂
Çok rahatsız oluyorsa yer yatağı yapsınlar vs. Gerçekten merak ediyorum kendi kardeşinize de böyle mi yapardınız?
Valla kimsenin kendi kardeşi zor gelmez böyle Bi durumda da eşim ben kardeşim öyle bişey yaparsa herşeyi temizlerim diyorsa okey yatsınlar derim ki bu durum zaten garip yani 6 yaşında çocugun gece altına kaçırıyor olması dogal bişeymi? Ayrıca dediginiz koruyucu vs şeyler evinde bulunmuyor olabilir. bu herkesin tercih meselesi herkes evde birilerini agırlamaktan hoşlanmıyor olabilir benim kv vs 20 dk mesafede defalarca yatılı agırladım ama ben bunu yapıyorum diye yapmayanı garipseyemem

Ya hanımlar sizin çocuklarınız kardeşiniz bir şeyiniz yok sanırım? Çocuğu yatmadan kaldırırsın tuvalete, yattıktan 1.5 saat sonra tekrar kaldırırsın, gece altına yapma ihtimali azalır. Ne olur ne olmaz diye altına hem alez hem de yaşlılar için koruyucu var tek kullanımlık onu serersiniz olur biter. Bu kadar zor olan nanlamadım😂
Pek tabi ki kendi kardeşi olsa kalmak istemez, kardeşi istese annesi izin vermez. Kız aileleri çocuklarının evine kendileri bile gitmiyor çok çok anlayışlı oldukları için. Böyle istekler küçük çocukta olsa erkek ailesinde olur. Aşk olsun bir bdv kuralıdır bunlar.

Back