Ya evet muhtelif agirlarsin benim de misafirim gelir eşimin de . Bir kere iki kere olur bu kadar . Ama ben yok yatağımda ağırlarim yok agirlamazsan evlilik sorgulanır kısmını anlamıyorumSen misafirden tiksiniyordun hatırladım
Ama orası eşinin de evi. 6 yaşındaki kardeşim gelecek derse ne diyebilirsin ki? Abartmamak kaydıyla kendisi kendi evinde ağırlayabilmeli.
5 dk mesafede oturup sizde kalması için çocuk göndermek daha saçma emin olunO çok saçma olur Kv 5 dk mesafede oturuyor ayrıca kp evde
Konu ozeti 6 yasindaki cocugu eve sigdiramiyirum olacak. ortaniza yatmaz zaten net dersin salona yatak yaparsin yatar. Korkarsa abisi yanina gider. Islatma olayi olursa diye bisey ser alta. Temizlige de ennkotu dersin abisi yapsin. cocuk ustunu degistirir zaten. Bu es ailesine ocu gibi yaklasma sorunu da genel bir sorun halini aldi cidden. Insan sosyal bir varlik yarin birgun cocugunuz olur kucuk bir halasi var ilerde belki cok iyi anlasacak . Ne bileyim ergenken sizi dinlemez onu dinler belki . Kalbinizi genisletin size tavsiyemKızlar benim 6 yaşında bir görümcem var. Çocuklarla iyi anlaştığım için beni pek sever.Ama kendisi ailenin hem son , hem tek kız çocuğu olması hasebiyle oldukça şımarıktır.Ailede bir dediği iki edilmez.Neyse konumuza dönelim eşim ve kv evlendiğimizden beri yatılı almak istiyor ben pek yanaşmıyorum.Birincisi çocuk bazen altına kaçırabiliyor büyük olduğu için temizliği falan nefsime zor gelir diye düşünüyorum, ikincisi ise benim yatak odası hassasiyetim var. Genelde odama kimsenin girmesini istemem kendi evladımı bile yanımda yatırmayı düşünmüyorum.Gelipte ortamızda uyuma fikrini hoş bulmuyorum.Hani gelsin uyuyacağı vakte kadar eğlensin abisiyle vakit geçirsin de sonra eve gönderelim fikrindeyim. Eşimi de kırmak istemiyorum en son siz ikiniz salonda uyuyun ben yatak odasında tek uyurum diye espri yaptım.:) neyse var mı sizce bunun bir çözümü , eşimi üzmeden nasıl halledebilirim ?
Bende olsam iğrenirim çocuk altına kaçırsa kadının kendi akrabası değil olsa bile iğrenebilir yani"temizliği falan nefsime zor gelir"...6 yasindaki cocukta mi? Yatak odaniza baskasinin girmesine gerek yok. Ama burdan bakilsa baya abartiyorsunuz gibi geldi.
Eşlerin ortak fikirde olması cidden önemli.Şahsen aynı şehir aynı semt içinde gecelik misafir ağırlayamam altı yaşındaki çocuk bir kere çok istedi kalabilir altını cize çize de bir kere derim . Kimsenin kardeşini eyleyemem .Evlendikten sonra niye birşeyler değişmek zorunda bunu da anlamıyorum . Herkes sevmek zorunda mı ? Kardeşinin eşi agirlamazsan evlilik sorgulanır yok yeğeni agirlamazsan eşin kırılır bu eşler her ota evlilik sorgiluyorsa zaten devam ettirmenin anlamı olmadığını düşünüyorum .
Şahsen yatılı misafir ağırlamayı sevmem aileler uzaktan gelince ağırlarim bu da genelde birkaç gün oluyor bu kadar . Bunun haricinde aman yeğenim gelecek şu gelecek derse istemezdim . Sanırım bu biraz eşlerin ortak aynı fikirde olmasıyla ilgili . Benim misafir kapasitem bu kadar. Ben sadece kadınlar kulübünde açılan her konuda insanların kadınların hep anlayışlı olması bekleniyor onu anlamıyorum . Bu dünyada demek ki yatılı misafir sevmeyen insanlar var
Ahhh buyuk konusmalardan zıncırleme yapmıssın ablacımm gfllgfgfliçin temizliği falan nefsime zor gelir diye düşünüyorum, ikincisi ise benim yatak odası hassasiyetim var. Genelde odama kimsenin girmesini istemem kendi evladımı bile yanımda yatırmayı düşünmüyorum.
Açıkça eşinize durumu anlatın, sınır çizin...Kızlar benim 6 yaşında bir görümcem var. Çocuklarla iyi anlaştığım için beni pek sever.Ama kendisi ailenin hem son , hem tek kız çocuğu olması hasebiyle oldukça şımarıktır.Ailede bir dediği iki edilmez.Neyse konumuza dönelim eşim ve kv evlendiğimizden beri yatılı almak istiyor ben pek yanaşmıyorum.Birincisi çocuk bazen altına kaçırabiliyor büyük olduğu için temizliği falan nefsime zor gelir diye düşünüyorum, ikincisi ise benim yatak odası hassasiyetim var. Genelde odama kimsenin girmesini istemem kendi evladımı bile yanımda yatırmayı düşünmüyorum.Gelipte ortamızda uyuma fikrini hoş bulmuyorum.Hani gelsin uyuyacağı vakte kadar eğlensin abisiyle vakit geçirsin de sonra eve gönderelim fikrindeyim. Eşimi de kırmak istemiyorum en son siz ikiniz salonda uyuyun ben yatak odasında tek uyurum diye espri yaptım.:) neyse var mı sizce bunun bir çözümü , eşimi üzmeden nasıl halledebilirim ?
Orda rahatsiz oldugum kanepe çekyat değil . Kişilerin kendi yatak odasındaki yatak bahsettiğim. O nedenle otellerde zorunlu değilse kalmam.Yatılı misafirlikte nasıl yatıyosunuz valla merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?