Konudaki yer şöyle değiştirilse kardeşi küçük arada bir bizde kalmak istiyor yine aynı tepkileri alacağından eminim . Bende yukarda bir yerde yazmıştım bir geceliğine evet ağırlarim ama bu kadar . Çünkü beş dk mesafede alışan çocuk bunu hep ister eşinin ailesinin de doğal olarak işine gelecek . Evlendiklerinden beri istiyorlarmış yatılı kalmasını . Bu bir kere başlayınca devamı gelecek birşey yani . Ben şahsen çok rahatsız olurdum
Bence de süreklilik arz ederse rahatsız eder. Es ve ailesinin durusu da önemli ayda bir gidebilirsin kızım gelebilirsin abicim dese o ayda 1 e de problemi çıkartır konu sahibi çünkü ben eski konularına bakmam hic üyelerin aklımda kalır çünkü bi konusu da esi yogun çalışıyor beraber akşam yemeği yiyemiyoruzdu.. eğer çalışmasa geçinemiyoruz konusu olurdu.Minik görümcesi kalmasaydı bile simarikligi problem olurdu da olurdu. Yani ben konunun küçük bir cis olayından daha başka bakılıp açıldığını düşünüyorumKonudaki yer şöyle değiştirilse kardeşi küçük arada bir bizde kalmak istiyor yine aynı tepkileri alacağından eminim . Bende yukarda bir yerde yazmıştım bir geceliğine evet ağırlarim ama bu kadar . Çünkü beş dk mesafede alışan çocuk bunu hep ister eşinin ailesinin de doğal olarak işine gelecek . Evlendiklerinden beri istiyorlarmış yatılı kalmasını . Bu bir kere başlayınca devamı gelecek birşey yani . Ben şahsen çok rahatsız olurdum .
İnsanın kendi çocuğu olursa bunlara el mecbur katlanır zaten. Siz ne yapacaksınız bu beddualı zihniyetiniz ile ?İnşallah senin çocuğun olur da nefsine zor gelen başına gelir. Her gece altına işer sıçar
Evet kıskanıyorum hatta çatlıyorum oldu mu ?Sanırım üzerinize yıkarlar çocuğu diye korkuyorsunuz bunun dışında yazdıklarınız bana korkunç geldi. 6 yaşındaki çocuğu kıskanan birinin hayatı çok zor olur
Oh be.Ben kendi cocugumu seviyorum her şeyini yapıyorum içim alıyor midem kalkmıyor ama başkasının çocuğunu sevmiyorum sevmek zorunda da değilim aramda yatırmak zorunda da değilim kimse kimsenin çocuğunu dandinlemek zorunda değil herkes kendinden çıkana sahip çıkmalı ben kimseye kizimi yollamam kimseyi de Kabul etmem ne Saçma duyarlar kasılmış
Bana konu sahibinin abartması gibi geliyor konu ondan çokta haksızlık gibi gelmedi. Neyse yakında ayrılırlar zaten 6 yasındaki çocuğa bu kadar taktıysa. Kaynanası evliliğini bitirtir. Yatakta tek başına yatarkonu sahibine haksızlık yapmıyor musunuz? benim kaynım wc ye girince küçük tuvaletini ayakta yapardı. Peşinden tuvalete girdiğimde bütün klozet, klozet kapağının altı, klozetin çevresi idrar olurdu. eşimin kardeşi olması benim o pisliği temizlememi gerektiriyor? İnsan söz konusu kendi evladı olunca o pisliği temizlemek o kadar zoruna gitmiyor ama başkasının idrarını temizlemek zorunda da değil kusura bakmayın. Geçen çocuklarım hasta oldu evde halı, koltuk heryere kustular ama anne olarak içim kalkmadı ancak başka birinin çocuğunun kusmuğu temizlemek bir yana görmeye bile tahammül edemiyorum içim kalkıyor. Eğer bu çocuğun böyle bir sorunu var ise annesi kalması konusunda ısrar etmemeli değil mi.
Niye bu kadar başkalarının kötülüğünü istiyorsunuz beddua etmek vb. Yorumunuzu belirtirsiniz geçersiniz. Abartsın yada abartmasın onun tercihi. Sizde anne olan bir bayan olarak bir çocuk üzerinden yapılan bedduaniza çok üzüldüm. Ben kötü sözlerin evrende dolanıp kişiyi geri bulduğunu düşünürüm.Bana konu sahibinin abartması gibi geliyor konu ondan çokta haksızlık gibi gelmedi. Neyse yakında ayrılırlar zaten 6 yasındaki çocuğa bu kadar taktıysa. Kaynanası evliliğini bitirtir. Yatakta tek başına yatar
Hiç yorulmayın. Şikâyet etmiştim. Gitmiş.Niye bu kadar başkalarının kötülüğünü istiyorsunuz beddua etmek vb. Yorumunuzu belirtirsiniz geçersiniz. Abartsın yada abartmasın onun tercihi. Sizde anne olan bir bayan olarak bir çocuk üzerinden yapılan bedduaniza çok üzüldüm. Ben kötü sözlerin evrende dolanıp kişiyi geri bulduğunu düşünürüm.
Ben bunun benzerini yaşadığım için abartı gelmiyor muhtemelen anlatmadıkları da vardır. Ben ilk evlendiğim de sosyal hayatım 0 dı neredeyse. Haftanın bir kaç günü çocuk ağırlıyordum niye abisini özlüyormuş halbuki çocuk abisi ile zaten aynı evin içerisinde toplamda 1 sene bile yaşamamış hem evde başka abisi ablaları da var. Misafirim geliyor çocuk benimle, misafirliğe giderken kv dem çocuğunu bana gönderiyor ama ben misafirliğe çocukla gidiyorum, sinemaya götürüyorum, yemeğe götürüyorum, düğünlerde bile yanımda, doğum yapmışım çocuk emzireceğim, altını değiştireceğim hep yanımda. 1 gece diye gönderir kv dem 3 gün bizde kalır bir kere arayıp sormaz.Bana konu sahibinin abartması gibi geliyor konu ondan çokta haksızlık gibi gelmedi. Neyse yakında ayrılırlar zaten 6 yasındaki çocuğa bu kadar taktıysa. Kaynanası evliliğini bitirtir. Yatakta tek başına yatar
Bana konu sahibinin abartması gibi geliyor konu ondan çokta haksızlık gibi gelmedi. Neyse yakında ayrılırlar zaten 6 yasındaki çocuğa bu kadar taktıysa. Kaynanası evliliğini bitirtir. Yatakta tek başına yatar
Ben bunun benzerini yaşadığım için abartı gelmiyor muhtemelen anlatmadıkları da vardır. Ben ilk evlendiğim de sosyal hayatım 0 dı neredeyse. Haftanın bir kaç günü çocuk ağırlıyordum niye abisini özlüyormuş halbuki çocuk abisi ile zaten aynı evin içerisinde toplamda 1 sene bile yaşamamış hem evde başka abisi ablaları da var. Misafirim geliyor çocuk benimle, misafirliğe giderken kv dem çocuğunu bana gönderiyor ama ben misafirliğe çocukla gidiyorum, sinemaya götürüyorum, yemeğe götürüyorum, düğünlerde bile yanımda, doğum yapmışım çocuk emzireceğim, altını değiştireceğim hep yanımda. 1 gece diye gönderir kv dem 3 gün bizde kalır bir kere arayıp sormaz.
Pandemi de tam kapanma olunca çocuklarımın Kreşi kapandı işten izin alma durumumuz da yok rica ettik kv deme 1 hafta çocuklarımıza bakması için bakamam dedi.
Herkes doğurduğuna baksın bi zahmet. 6 yaşında çocuğa abisinin evlendiğini artık ayrı bir evi olduğu da anlatılsın. Abisi evli olmayıp bekar evinde yaşamış olsaydı böyle bir beklentileri olacak mıydı?
Küçük görümcesini gece misafir etmediği için de niye boşansın bazı insanlar eş aileleri ile iletişimini tamamen kesiyor yine de boşanmıyorlar. Çok garip dileklerde bulunuyorsunuz dikkat edin bu sözler sizi bulmasın.
olabilir, benimkilerde hic is yukleme olmazdi Allah icin ama biz cok yakiniz, cok duskunuz vs diye tripleri cok oluyordu. sonra beni tanidikca azalttilar.Ahahaha ya çok iyi olmuş . Bu yeni gelin gelince her konuda denemek neden bilmiyorum . Bence ne kadar kullanabiliriz ne kadar ileri gidebiliriz bakış açısından kaynaklı
Ahaha o her ailede var sanırım bende de aynı şekildeydiolabilir, benimkilerde hic is yukleme olmazdi Allah icin ama biz cok yakiniz, cok duskunuz vs diye tripleri cok oluyordu. sonra beni tanidikca azalttilar.
Kalbinizin ekmeğini yiyin başka da bişey demiyorum.Bana konu sahibinin abartması gibi geliyor konu ondan çokta haksızlık gibi gelmedi. Neyse yakında ayrılırlar zaten 6 yasındaki çocuğa bu kadar taktıysa. Kaynanası evliliğini bitirtir. Yatakta tek başına yatar
Ya gerçekten çok üzgünüm o kadar anlamsız üstüme geldiler ki cani canavar yenge oldum.Çocuğumdan tutun boşanmama gitti konu. Kimse hiç bir şeye mecbur değil biz bunu sindiremiyoruz. Konumumu bilmediğiniz halde o kadar acımasız konuşuyorsunuz ki.. acaba yerimde olsaydınız bu kadar sakin kalabilir miydiniz merak ediyorum. Ayrıca size çok teşekkür ediyorum. Anlayışınız için..Ben bunun benzerini yaşadığım için abartı gelmiyor muhtemelen anlatmadıkları da vardır. Ben ilk evlendiğim de sosyal hayatım 0 dı neredeyse. Haftanın bir kaç günü çocuk ağırlıyordum niye abisini özlüyormuş halbuki çocuk abisi ile zaten aynı evin içerisinde toplamda 1 sene bile yaşamamış hem evde başka abisi ablaları da var. Misafirim geliyor çocuk benimle, misafirliğe giderken kv dem çocuğunu bana gönderiyor ama ben misafirliğe çocukla gidiyorum, sinemaya götürüyorum, yemeğe götürüyorum, düğünlerde bile yanımda, doğum yapmışım çocuk emzireceğim, altını değiştireceğim hep yanımda. 1 gece diye gönderir kv dem 3 gün bizde kalır bir kere arayıp sormaz.
Pandemi de tam kapanma olunca çocuklarımın Kreşi kapandı işten izin alma durumumuz da yok rica ettik kv deme 1 hafta çocuklarımıza bakması için bakamam dedi.
Herkes doğurduğuna baksın bi zahmet. 6 yaşında çocuğa abisinin evlendiğini artık ayrı bir evi olduğu da anlatılsın. Abisi evli olmayıp bekar evinde yaşamış olsaydı böyle bir beklentileri olacak mıydı?
Küçük görümcesini gece misafir etmediği için de niye boşansın bazı insanlar eş aileleri ile iletişimini tamamen kesiyor yine de boşanmıyorlar. Çok garip dileklerde bulunuyorsunuz dikkat edin bu sözler sizi bulmasın.
Siz nasıl bir tiptiniz 6 yaşındayken?Olayı bu kadar dramatize etmeye gerek yok. Gelmesin demedim , 7/24 beraberler zaten yatmanın alemi yok. Ayrıca düşünün ki bu 6 yaşında ki çocuk muzu alıp gözünüzün içine baka baka koltuklara süren , yapma demenize rağmen inadınıza her şeyi yapan bir tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?