Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Minik görümce sorunu :)
- Konu Sahibi leylalarr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
Yatılı misafir konularının gediklisisin biliyorsun değil mi?Ya bende görünce çocuklarla ilgilenirim severim de iletişimde olmayı büyükler gibi değiller çok masumlar ama sürekli gelinin başına atmaya çalışmak nedir yani . Hayır konu sahibini lincleye lincleye öldürdüler mübarek bende anlamıyorum ne oluyor altına işeyen çocuk gelinin evinde kalınca . Insan yeri geliyor kendi çocuğuyla uğraşamiyor. Tek meseleleri orası oglumuzun evi her istediğimizi yaparız . At kostururuz gelin de mecbur susacak . Yanlız sizin taktik çok iyiymiş ahahah denemek lazım
- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.978
- 598
Kocasinin ilgilenmeyecegini düşünüyorsa gayet dogal bence istememesi. Bir gece ilerleyen donemlerde bin gece olur eminim.Bir gece evinizde yatırınca bakıyor mu oluyorsunuz?
Abisi varken size ne oluyor? Ne yapılması gerekiyorsa kocanız yapsın, abilik görevlerini siz niye yapıyorsunuz? Kocanıza laf geçiremeyip çocuğa bilenmeyin ya
- 31 Temmuz 2011
- 2.974
- 9.092
- 358
Aynı sözleri kv dem de bana dedi zaten benim de hiçbir beklentim olmadı, doğumlarımda da hep kendi ailem oldu bir kere rica ettik mecburiyetten bakamam dedi.Ya bıraksanıza onların ki çocuk biz yenge vasfındayız ama onlar babaanne vasfında değiller. Gurbet geliniyim ve kv açık açık bana güvenerek çocuk doğurma dedi şimdi kendi çocuğunu bana baktırıyor hani adalet ? Neyin saygısından sevgisinden bahşediyor buradaki insanlar anlamıyorum.
Ben çok ilgilendim kaynımla hala daha da severim çocuğun bir suçu yok. Gördüğüm de ailesinden gizli cebine para da koyarım sağolsun aklı erince o da bazı şeylerin farkına vardı, benim için özel hediye filan alır bana karşı saygılıdır ama sorun kv demin sürekli birilerinin üstüne yıkılmaya çalışması, maddi manevi isteklerinin bitmemesi ancak bizim bir ihtiyacımız olduğunda telefonları ya açmaz ya da Allah yardım etsin der .
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
Ay nolur bakamam dedilten sonra bir daha o çocupa bakmadın deyin. Bana bile oturdu taş gibiBen bunun benzerini yaşadığım için abartı gelmiyor muhtemelen anlatmadıkları da vardır. Ben ilk evlendiğim de sosyal hayatım 0 dı neredeyse. Haftanın bir kaç günü çocuk ağırlıyordum niye abisini özlüyormuş halbuki çocuk abisi ile zaten aynı evin içerisinde toplamda 1 sene bile yaşamamış hem evde başka abisi ablaları da var. Misafirim geliyor çocuk benimle, misafirliğe giderken kv dem çocuğunu bana gönderiyor ama ben misafirliğe çocukla gidiyorum, sinemaya götürüyorum, yemeğe götürüyorum, düğünlerde bile yanımda, doğum yapmışım çocuk emzireceğim, altını değiştireceğim hep yanımda. 1 gece diye gönderir kv dem 3 gün bizde kalır bir kere arayıp sormaz.
Pandemi de tam kapanma olunca çocuklarımın Kreşi kapandı işten izin alma durumumuz da yok rica ettik kv deme 1 hafta çocuklarımıza bakması için bakamam dedi.
Herkes doğurduğuna baksın bi zahmet. 6 yaşında çocuğa abisinin evlendiğini artık ayrı bir evi olduğu da anlatılsın. Abisi evli olmayıp bekar evinde yaşamış olsaydı böyle bir beklentileri olacak mıydı?
Küçük görümcesini gece misafir etmediği için de niye boşansın bazı insanlar eş aileleri ile iletişimini tamamen kesiyor yine de boşanmıyorlar. Çok garip dileklerde bulunuyorsunuz dikkat edin bu sözler sizi bulmasın.
- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
O zaman kocasını dert edecek küçücük çocuğu değilKocasinin ilgilenmeyecegini düşünüyorsa gayet dogal bence istememesi. Bir gece ilerleyen donemlerde bin gece olur eminim.
- 30 Mayıs 2022
- 1.691
- 2.167
- 63
Aslında ben cevabı yazdığınıza yazmıştım da ekleyemeşim kusura bakmayın :)Kız ben seni savundum bana niye saldırıyon. Benim o cevabı kime yazdığıma bak önce bence.
- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
- 18
Önemli deil canımAslında ben cevabı yazdığınıza yazmıştım da ekleyemeşim kusura bakmayın :)
- 30 Mayıs 2022
- 1.691
- 2.167
- 63
Evet tam olarak böyle konu bu yani.evleri çok yakınmış abisini de sürekli görüyormuş.
heves edip kalmak istiyor olabilir belki ama bana biraz kaynananizin beyni şişmişde satacak yer ariyormuş gibi geldi.
- 30 Mayıs 2022
- 1.691
- 2.167
- 63
Çocuğa dediğim ettiğim yok lafı nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum ama at gözlüğüyle bakmamanızı tavsiye ediyorumO zaman kocasını dert edecek küçücük çocuğu değil
- 31 Temmuz 2011
- 2.974
- 9.092
- 358
Doğru anlamışsınız hatta mesajınızı görmeden önce bende yazdığım son mesajda çocukla ilgili bir durum olmadığını belirttim.Aileler arasinda farklar var iste. Sorun galiba aslida cocuk degil, yetiskinlerin davranislari ve beklentileri. Hani bazilarina kücük parmagi uzatirsin bi bakmisin kolun gitmis. Benim en takildigim nokta cocugu doktor yerine hocaya götürülmesi
Konu sahibinin kv desi de rahat biri galiba çünkü 6 yaşında bir çocuğun hala altına kaçırıyor olmasını önemseyip dr a götürmek yerine hocalara okutmaya götürmesi enteresan.
- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Yok ben insan olduğum için hayvan gözlüğü kullanmıyorumÇocuğa dediğim ettiğim yok lafı nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum ama at gözlüğüyle bakmamanızı tavsiye ediyorum
- 9 Mayıs 2022
- 607
- 472
- 33
Beddua sahibini bulur yalnız, öyle havadan atmamak gerekİnşallah senin çocuğun olur da nefsine zor gelen başına gelir. Her gece altına işer sıçar
- 31 Temmuz 2011
- 2.974
- 9.092
- 358
Yo bir daha bakmadım zaten artık neredeyse yetişkin oldu kaynım ama benim kırgınlığım sadece kv deme de değil eşime de çok kırgınım yaşadığım bir olay yüzünden çok detaylı anlatamıyorum tanıdık biri çıkar diye o sebeple bir daha bakmam bütün iyi niyetim bitti bu konuda.Ay nolur bakamam dedilten sonra bir daha o çocupa bakmadın deyin. Bana bile oturdu taş gibi
- 30 Mayıs 2022
- 1.691
- 2.167
- 63
Görebiliyorsanız ne mutlu.Yok ben insan olduğum için hayvan gözlüğü kullanmıyorum
Bana oluru olmazı yok 6 yaşındaki kıza görümce yazmışsınızEvet kıskanıyorum hatta çatlıyorum oldu mu ?
- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
BilmukabeleGörebiliyorsanız ne mutlu.
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.876
- 598
Doğru anlamışsınız hatta mesajınızı görmeden önce bende yazdığım son mesajda çocukla ilgili bir durum olmadığını belirttim.
Konu sahibinin kv desi de rahat biri galiba çünkü 6 yaşında bir çocuğun hala altına kaçırıyor olmasını önemseyip dr a götürmek yerine hocalara okutmaya götürmesi enteresan.
Yani. Bana da kayinvalidesi bu yüzden sorumsuz geldi. Tüm konuda en büyük sorun bu bence. Herseyi ortasi bulunur, ama böyle bir durumun göz ardi edilmesini hic anlamiyorum. Kiz mesela okulda felan bir yerdede altina kacirmaya baslasa asıl o zaman ne olur tahmin bile etmek istemiyorum.
- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.332
- 798
Gerçekten pes.İnşallah senin çocuğun olur da nefsine zor gelen başına gelir. Her gece altına işer sıçar