- 20 Temmuz 2014
- 5.170
- 14.691
- 498
Konudaki yer şöyle değiştirilse kardeşi küçük arada bir bizde kalmak istiyor yine aynı tepkileri alacağından eminim . Bende yukarda bir yerde yazmıştım bir geceliğine evet ağırlarim ama bu kadar . Çünkü beş dk mesafede alışan çocuk bunu hep ister eşinin ailesinin de doğal olarak işine gelecek . Evlendiklerinden beri istiyorlarmış yatılı kalmasını . Bu bir kere başlayınca devamı gelecek birşey yani . Ben şahsen çok rahatsız olurdum
Bence de süreklilik arz ederse rahatsız eder. Es ve ailesinin durusu da önemli ayda bir gidebilirsin kızım gelebilirsin abicim dese o ayda 1 e de problemi çıkartır konu sahibi çünkü ben eski konularına bakmam hic üyelerin aklımda kalır çünkü bi konusu da esi yogun çalışıyor beraber akşam yemeği yiyemiyoruzdu.. eğer çalışmasa geçinemiyoruz konusu olurdu.Minik görümcesi kalmasaydı bile simarikligi problem olurdu da olurdu. Yani ben konunun küçük bir cis olayından daha başka bakılıp açıldığını düşünüyorumKonudaki yer şöyle değiştirilse kardeşi küçük arada bir bizde kalmak istiyor yine aynı tepkileri alacağından eminim . Bende yukarda bir yerde yazmıştım bir geceliğine evet ağırlarim ama bu kadar . Çünkü beş dk mesafede alışan çocuk bunu hep ister eşinin ailesinin de doğal olarak işine gelecek . Evlendiklerinden beri istiyorlarmış yatılı kalmasını . Bu bir kere başlayınca devamı gelecek birşey yani . Ben şahsen çok rahatsız olurdum .
Sizinle aynı fikirde olduğum nokta kim olursa olsun misafirligin bıktırma bıkma sıklığında olmaması gerektiği