Minik görümce sorunu :)

En sinir olduğum konu kişilerin evlenince evlendikleri kişinin ailesini istememesi. 6 yaşındaki çocuk tabi ki arada altına kaçırabilir. Tabi ki abisinin evinde kalabilir. Buna sizin karışma hakkınız oluğunu düşünmüyorum. 6 yaşındaki çocuğun temizliğini yapmak nefsinize zor geliyor. Eminim çok vicdanlı, iyilik sever, güler yüzlü birisinizdir. Çocukluğumda sizin gibi bir komşumuz vardı. Şimdi yaşı hayli ilerledi. Durumunu görünce ilahi adaletin işlediğine seviniyorum.

Demekki çocuklarla pek iyi anlaşamıyo senin yengen gibi mesela ben de öyleyim çocukları pek sevemem özellikle şımarıksa. İstesem bile iletişim kuramam herkes çocuk sevmek zorunda değil ki belki hoşlanmıyo olabilir saygı duymak gerekir

Yazınızı okuyunca bir düşündüm ve farkettirm ki yıllar geçiyor en düşmez denenler o istemedikleri çocuğun merhametine muhtaç kalıyor bir gün

Evet saygı duymak gerekir, o çocuğa ve çocuğun abisi olan kocaya da saygı duymak gerekir dimi
Evlenmiş barklanmış koskoca adam istese şuan baba olacak kapasitede, alır kardeşini ilgilenir yedirir içirir gezdirir yıkar paklar evinde uyutur, karısı çocuk sevmiyorsa muhatap olmaz nasıl nerde kimle istiyorsa takılır
Yaw bu evler sadece kadınlara mı ait bu adamların da evi değil mi

ne görümcesi yahu çocuk o şehir dışında mı yaşıyor, neden eşiniz ve kv yatılı kalmasını istiyor ki?
Ya şu zamana kadar çocuğu hiç bir zaman görümce olarak görmedim. Farkındaysanız konu başlığında gülücük var. Espri mahiyetli yazmıştım.Ama hiç bir şekilde anlaşılmadım :)

:)

Saygı duymadığımı istemediğimi yazmamışım konuya baştan okursanız. Gelmesine gitmesine lafım yok. Mantık olarak mantık dışı buluyorum yatma muhabbetlerini.Gerek görmüyorum hayır bunu anlamak neden zor evet kendi aileme de davranışım aynı.Yensin içsin eğlenilsin ve herkes yerini bilerek evine dönsün nedir yani atla deve mi bu arkadaşım anlamıyorum?

Milletdeki rahatlik seviyesine bak. Ben zoraki durumlar haric cocuklarimi nadir baskalarda birakirim. Hala durum sizde devam ediyor mu?
Artık çok uzakta yaşıyoruz ve kaynım büyüdü ancak bugün bile kv dem eline fırsat geçse çocuğu bize gönderir. Şimdi de maddi talepleri arttı. Zaten eşime açık açık söyledim ben o kadar ilgilendim bir kere teşekkür bile eden olmadı ve benim çocuklarım ortada kaldı annen gelmedi bu saatten sonra tekrar yakınlarına taşınma ihtimali olursa kimseyi çekemem dedim

Esiniz gidip annesinde kalsa kardesiyle olmazmi? Illa size mi gelmezi lazim
Ya kalsın ki kalıyorsa ayda 1 hafta evde olmuyorum eşim annesigilde kalır bazen. Ama bakın anlatamadığım şu kimsenin idrak edemediği konu bu çocuk abisini görmüyor değil onla uyumuyor değil eğlenmiyor değil hepsini yapıyorlar daha fazla samimiyet kurmak istemiyorum. Çünkü her şey yavaş yavaş üzerime yıkılmaya başlıyor.

Ya bıraksanıza onların ki çocuk biz yenge vasfındayız ama onlar babaanne vasfında değiller. Gurbet geliniyim ve kv açık açık bana güvenerek çocuk doğurma dedi şimdi kendi çocuğunu bana baktırıyor hani adalet ? Neyin saygısından sevgisinden bahşediyor buradaki insanlar anlamıyorum.

O zaman kesin bir sekilde reddedeceksiniz, bir kere olursa devami gelir çünkü.

Aileler arasinda farklar var iste. Sorun galiba aslida cocuk degil, yetiskinlerin davranislari ve beklentileri. Hani bazilarina kücük parmagi uzatirsin bi bakmisin kolun gitmis. Benim en takildigim nokta cocugu doktor yerine hocaya götürülmesi

Ohooo daha neler neler.

Bir gece evinizde yatırınca bakıyor mu oluyorsunuz?
Abisi varken size ne oluyor? Ne yapılması gerekiyorsa kocanız yapsın, abilik görevlerini siz niye yapıyorsunuz? Kocanıza laf geçiremeyip çocuğa bilenmeyin ya

Okumadınız mı ? Yemediğim beddua , kınanmadığım durum kalmamış. Birde reddetsem yaprak dökümünde ki ferhunde ilan edecekler beni az kaldı.
Bu boyle herkesin kabul edecegi bir durum degilki, herkesin tolerans seviyesi farklıdır. Mesela ben çişten diskidan tiksinmiyorum diyelim ama sen tiksiniyor olabilirsin. Ayrica misafirin yatagini yorganini hazirlayip toplayan sen isen hayir deme hakkida senindir.

Kız ben seni savundum bana niye saldırıyon. Benim o cevabı kime yazdığıma bak önce bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…