Siz nasıl bir tiptiniz 6 yaşındayken?
Bu yaştaki bir çocuğa görümce diyen siz mi bana dramatize etme diyorsunuz
Bir çocuğun iç dünyasını anlamak bu kadar mı zor, o çocuk görümce olduğu için mi bu kadar katı kalbiniz
Abimle yengemle aramda 13 yaş var, evlendiklerinde ilkokula gidiyordum, yengemden öğrendim sevmeyi merhameti nezaketi aile olmayı
Yengem abimi salona yollar bana sarılır koynunda uyuturdu, saçlarımı tarar örerdi, sinemaya tiyatroya pikniğe götürürdü
Abimden kat be kat yakındı bana
Üzerindeki birşeyi beğensem aynısının küçüğünü bulur alır giydirirdi
İki kızı oldu 36 yaşındayım hala benim ilk kızım ilk çiçeğim diye sever beni
Abimle boşandılar, her ikisi de başka insanlarla evlendi, çocuğumun doğumuna başka ilden koşarak geldi, hastanede yattım refakatçım oydu, babam hastalandı benle ağladı….üzerimdeki emeği okadar büyük kalbimdeki sevgisi saygısı minneti o kadar derindir ki, biz gelin görümce değil iki kardeş olduk
Sizin tavrınız okadar tuhaf ki benim için, küçücük bir çocuğa görümce diye bilenmek nedir ya
Şımarıksa eğitilir öğretilir, altına yapıyorsa yazıktır alınır doktora götürülür, abisinin evinde bir gece uyuyamayacak kadar öcü mü bu sübyan, biraz merhamet ya, biraz duyarlı olsanız o fidan elinizde öyle güzel serpilir büyür size kök salar ki şu halinizden utanırsınız ki utanmalısınız da zaten
Şimdi siz yatın salonda onlar abi kardeş sarılıp uyusun dicem de kalbinize iner mazallah
Gece altına kaçırırsa abisi temizler sizin derdiniz o bu değil el kadar çocuk
Şimdiden sağlam bir kilit edinin yarın birgün çocuğunuzu bile odanıza sokmamanız için işinize yarar
Neden çocuk ortanızda yatsın ki diye sormuştum?
Bir de 7-24 birlikte olsalar zaten birlikte uyuyor olmaları gerekirdi
Abartmakta nirvanasınız