Minik görümce sorunu :)

Bu psikolojiyi anlatmayorum sanırım veya kimse anlamıyor. Kv çok rahat bir şekilde kimse bana güvenip hamile kalmasın diyebiliyor. Kendimi kullanılmış hissediyorum böyle olunca.
Sen kendini kullandırmazsan sinir de olmazsın . Beş dk lik mesafeye eşin gidip gelsin dediğim gibi haftada iki kere gidiyorsan önce bire indir sonra iki haftada bir git . Sizin çocuğunuza bakmamasi daha iyi zaten ben hiç sevmiyorum öyle ilişkiler . Kendiniz bakarsınuz sizin de onun çocuğuna bakma gibi bir zorunlulugunuz yok

Kimseden öyle bir beklentim yok zaten de sen babaanne olarak yapmak istemiyorken bizden ne bekliyorsun problem orda.Hatta mesela bugün misafirim var dün aramış bugün sana göndereyim diyor anne misafirim var biliyorsun dedim olsun bişey olmaz diyor hani biliyor onunlayken hazırlık yapamayacağımı neymiş kendisi gezmeye gidecekmiş. Yani gülermisin ağlar mısın

Ay bu ne ya . Ben çocuk sorumluluğu alamam anne kusura bakma gezerken de kendin götür lutfen diye net konuş dogurduguna bı zahmet bakacak kadın resmen yüzsüz

Ay bu ne ya . Ben çocuk sorumluluğu alamam anne kusura bakma gezerken de kendin götür lutfen diye net konuş dogurduguna bı zahmet bakacak kadın resmen yüzsüz
Yani hem böyle şeyler yaşa hemde gel burda linç ye. Hayır çocuk problemli normal bir çocuk değil ki. Sevecen uslu davranmıyor her koşulda naz niyaz. İstemediği olunca el kaldırmaya kadar konu gidiyor. Saygı kırmızı çizgidir inanıyorum ki buradaki kimse buna tahammül edebilecek güce sahip değil.

Senin olmayan bir çocuğun sorumluluğunu almak zorunda değilsin bu zamana kadar neden aldın onu da anlamadım . Yanlış anlama ama sorun sende de var . Emin ol burdaki kimse de tahammül etmezdi . Sen biraz net olmalısın kavga et demiyorum ama o nasıl sana diyor ki kimse bana güvenerek çocuk yapmasın sende de ki anne ben sorumluluk alamam lütfen bana bırakma diye

Çocuk bazen yanıyorum diye geziniyor ortalarda ama dikkate alan yok işte tek bildikleri ağlamasın diye istediği her şeyi önüne sermek

Esiniz bu konuda birsey demiyor mu? Basit bir idrar testi ile doktor bakabilir. Cok sorumsuzca. Bende bu sizde kalip kalmamasindan cok daha büyük bir sorun. Esiniz önce ona bir care bulsun trip atmadan önce

Esiniz bu konuda birsey demiyor mu? Basit bir idrar testi ile doktor bakabilir. Cok sorumsuzca. Bende bu sizde kalip kalmamasindan cok daha büyük bir sorun. Esiniz önce ona bir care bulsun trip atmadan önce
Eşim ilgilenir kardeşiyle annesine de ilgilenmediği için kızar da ne faydası var

Çok haklısınız bende de suç büyük

Çok haklısınız bende de suç büyük
Suçun en büyük kısmı sende kesinlikle istemediğin noktalarda net olmazsan emin ol hep daha fazlasını isteyecekler . Bu kavga et gerekirse evden cik git demek değil . Hayır yapamam de bahane bul . Sürekli reddettiğinde emin ol anlayacak . Vıcık vıcık ilişki içerisinde olursan onlar saygı duymayı gerek olarak görmezler

Eşim ilgilenir kardeşiyle annesine de ilgilenmediği için kızar da ne faydası var

Esiniz kizmayi biraksin doktora götürsün kardesini. Annesi sorumsuz belli ki ve belki de basindan atiyor bir yerde, ama bu saglik sorundan kaynaklaniyorsa kalici olmadan tedavi edilmeli. Sizin sorumlulugunuz degil, ama abisi müdahele etsin. Sinir oldum ya. Bazi insanlar ne diye cocuk yapiyor zerre anlamiyorum. Cocugun eline cikolata, telefon ve oyuncak tutturmakla olmuyor iste

Tam olarak bende sizin gibi düşünüyorum. Çocuk artık çocukluktan çıkmış sırf böyle yetiştirildiği için şimdi kalkıp bir şekilde seni kullanmaya çalışıyorlar. Ben buna gelemiyorum işte.

İnşallah senin çocuğun olur da nefsine zor gelen başına gelir. Her gece altına işer sıçar
konu sahibine haksızlık yapmıyor musunuz? benim kaynım wc ye girince küçük tuvaletini ayakta yapardı. Peşinden tuvalete girdiğimde bütün klozet, klozet kapağının altı, klozetin çevresi idrar olurdu. eşimin kardeşi olması benim o pisliği temizlememi gerektiriyor? İnsan söz konusu kendi evladı olunca o pisliği temizlemek o kadar zoruna gitmiyor ama başkasının idrarını temizlemek zorunda da değil kusura bakmayın. Geçen çocuklarım hasta oldu evde halı, koltuk heryere kustular ama anne olarak içim kalkmadı ancak başka birinin çocuğunun kusmuğu temizlemek bir yana görmeye bile tahammül edemiyorum içim kalkıyor. Eğer bu çocuğun böyle bir sorunu var ise annesi kalması konusunda ısrar etmemeli değil mi.

Neden aranızda yatacak cocuk onu anlamadım ne munasebet ya? benim yegenim de geldi bana yatılı, 5 yasında, yan odada yattı, ben de onun odasında yattım uyuyunca gectim diğer odaya. bence ya böyle yapın yada eşinizle salonda yatsınlar yatak odada aranızda yatmak ne demek

Sonuca bakılırsa gaddar ben olmuşum ama beddua eden kalpten daha kötü olduğumu düşünmüyorum.

herkes herseyin ne oldugunu biliyor da salak taklidi yapiyor iste. bunlar hep es ailesi tripleri. abartili seyler isteyip sonra daaa biz birbirimize cok duskunuz, sen de bizim icimize geldin, hemen benimsemelisin halleri. hic sevmiyorum boyle ego kasmali durumlari. tabi ki cocuk abisinin evine gider, kalir, cocukla ilgilenilir, altina da kacirabilir, temizlenir vs ama arada yatmasina ne gerek var? ne oluyor gelinle abinin arasina yatinca? tamamen sinir bilmemekle alakali istekler bunlar.. ama alt metninde yukarida soyledigim seyler var. bana esimin yegeni icin boyle tripli seyler yapmaya kalktilar beni denemek icin, cocuga soguk davranirsam aa sevmedi vs diyeceklerdi bence. ben bu cocuklarla bir ilgilendim cocuklar tutuldu bana :)))) sonra da bunlar rahatsiz oldu nasil sevdi bu cocuklar bunu bu kadar diye, bizi bu kadar sevmiyorlar diye, kiskandilar :) simdi de kimse sevmiyorsun vs bir sey diyemez, aklini alirim milletin:)

Ya bende görünce çocuklarla ilgilenirim severim de iletişimde olmayı büyükler gibi değiller çok masumlar ama sürekli gelinin başına atmaya çalışmak nedir yani . Hayır konu sahibini lincleye lincleye öldürdüler mübarek bende anlamıyorum ne oluyor altına işeyen çocuk gelinin evinde kalınca . Insan yeri geliyor kendi çocuğuyla uğraşamiyor. Tek meseleleri orası oglumuzun evi her istediğimizi yaparız . At kostururuz gelin de mecbur susacak . Yanlız sizin taktik çok iyiymiş ahahah denemek lazım

cocuklar kimseye kendini opturmezdi, bana sarilmaya yanagimi opmeye basladilar, hersek sok :))) esime kizdilar sen niye kendini sevdirmiyorsun diye ahahahaha

cocuklar kimseye kendini opturmezdi, bana sarilmaya yanagimi opmeye basladilar, hersek sok :))) esime kizdilar sen niye kendini sevdirmiyorsun diye ahahahaha
Ahahaha ya çok iyi olmuş . Bu yeni gelin gelince her konuda denemek neden bilmiyorum . Bence ne kadar kullanabiliriz ne kadar ileri gidebiliriz bakış açısından kaynaklı

Sizi anlıyorum konu sahibi. Başkalarının düşüncesini boş verin oncelikle. Siz istemiyorsanız yapmayın. Yaparsanız göreviniz haline gelir. Benim 2 çocuğum var birisi zor bir çocuk. Niye kimseye o yükü yükleyeyim. Sanirim kayinvalidrniz yavaş yavaş size atmaya çalışıyor çocuğun sorumluluğunu. Kesin ve net olun istemiyorsanız hayır deyin. Insanin kendi zorlandığı çocuğa başka biri tahammül etmek zorunda değil. Yeri geliyor kendi çocuğum bana ağır geliyor. İlla yatılı gelmek istiyorsa eşinizle konuşun ayda bir belki oda salonda. Yatağınıza alamayacaksınız direk söyleyin. Kırılır diye düşünmeyin. Yoksa siz kırılıp durursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…