- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
sagol canım hatrladım tabıkı tez bakıtte sende kavus yavruna ınsallahCnm beni hatırladn mi hamilemisin cok sevndm senn adna cnm ya:))
sagol canım evet hamıleym yenı ogrendım.bende bayadr gırmoydmm .amın ınsallah sende saglıkla kucagna alırsn ınsallahCanım hamile misin? Aaa çok sevindim vallahi uzun zamandır girmiyorum topiğe. Hadi gözün aydın, rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
sagol kuzum allah razı olsuuun en kısa zamanda sende verırrsın guzel haberı ınsallahh.dua edın bana ptesı gıdıcem dr a ınsallah hersey yolundadrKuzum hayırlı olsun minnoşum en sonunda turnayı gözünden vurdun rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin dualarım seninle canım benim ❤❤❤
İnşallah tatlım :)sagol canım evet hamıleym yenı ogrendım.bende bayadr gırmoydmm .amın ınsallah sende saglıkla kucagna alırsn ınsallah
Aminnn kuzum inşallahhhh...güzel haberlerle gel inşallah balımmm rabbim seni her daim mutlu etsin bebişinide sana sımsıkı bağlasın bitanemsagol kuzum allah razı olsuuun en kısa zamanda sende verırrsın guzel haberı ınsallahh.dua edın bana ptesı gıdıcem dr a ınsallah hersey yolundadr
İns cnm kan degerin kacti cnmsagol canım hatrladım tabıkı tez bakıtte sende kavus yavruna ınsallah
sagol kuzum benim allah razi olsun insallahhAminnn kuzum inşallahhhh...güzel haberlerle gel inşallah balımmm rabbim seni her daim mutlu etsin bebişinide sana sımsıkı bağlasın bitanem
kan vermedim direk dra gidicem ptesi.durmadn kan verip psikolojimi bozmak istemedim.hayirlisi deyip gidicem isteİns cnm kan degerin kacti cnm
Sen bilrsn cnm bende 2, haftdr olmyr cuma randevm var iste pzrtsi kanda negatf grdm bende o yuzdn cnm dra grncm bakalm ne dckkan vermedim direk dra gidicem ptesi.durmadn kan verip psikolojimi bozmak istemedim.hayirlisi deyip gidicem iste
hmm sizn icn cok zor canm ya :/Bende calusiyorum canim esim dag basinda maden ocaginda calisiyor
Kız nerelerdesin sen :) nasıl gidiyor evlilik hayatı ayrı evde :) Alıştınız mıhmm sizn icn cok zor canm ya :/
iyiym kuzum gittm kese göründü.bi sorun yok cok sukur.onlem amacli coraspin bide progestan verdi ve vitamin.haftaya cuma cagirdi tekrar.insallah kalp atislarni duyucz kuzum sen nasilsin@dilekylmz22 canım nasılsın gittin mi doktora sonuç ne merak ettim seni kuzu
Ayyy çok sevindim kuzuiyiym kuzum gittm kese göründü.bi sorun yok cok sukur.onlem amacli coraspin bide progestan verdi ve vitamin.haftaya cuma cagirdi tekrar.insallah kalp atislarni duyucz kuzum sen nasilsin
sagol canım amın ınsallah.pıt pıtları duyalım hayırlısıyla yazcam buraya.senınde ınsallah tez vakıtte alırız guzel haberını yaa vaktı vardr demekkı.gec olsun hayuırlısı saglıklısı olsun ınsallahAyyy çok sevindim kuzutekrar gözün aydın olsun Allahım bebişini sana bağışlasın hayrlı sağlıklı evlat olsun balım lütfen gelişmelerden haberdar et kuzu merak ediyorum ya bende hamdolsun iyiyim tatlım boş boş geziyorum halen daha rabbimin bana tayin ettiği günü bekliyorum işte
Aminnn kuzu İNŞALLAH...pıt pıtşarı duyunca hemen buraya koş ve ilk fotosunuda at bize minik pirinç tanesinin ❤❤❤sagol canım amın ınsallah.pıt pıtları duyalım hayırlısıyla yazcam buraya.senınde ınsallah tez vakıtte alırız guzel haberını yaa vaktı vardr demekkı.gec olsun hayuırlısı saglıklısı olsun ınsallah
atcam kuzum insallah hayirlisiyla bi duyalimdaAminnn kuzu İNŞALLAH...pıt pıtşarı duyunca hemen buraya koş ve ilk fotosunuda at bize minik pirinç tanesinin ❤❤❤
Kuzu görüyonmu çalışma sana iyi geldi keramet çalışmakdamı acepatcam kuzum insallah hayirlisiyla bi duyalimda
e yani kafaya takmiyosn cok fazla bebek isini bi yandan iyi kuzum tavsiye edileblr:))Kuzu görüyonmu çalışma sana iyi geldi keramet çalışmakdamı acep
Kuzum senden haber bekliyorum...insan şuraya bi yazar bi merakımı giderir bi etiket neyin yapar...nasıl giidyor hamişlik balım @dilekylmz22 ❤❤❤e yani kafaya takmiyosn cok fazla bebek isini bi yandan iyi kuzum tavsiye edileblr:))