❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum hayırlı olsun minnoşum en sonunda turnayı gözünden vurdun rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin dualarım seninle canım benim ❤❤❤
sagol kuzum allah razı olsuuun en kısa zamanda sende verırrsın guzel haberı ınsallahh.dua edın bana ptesı gıdıcem dr a ınsallah hersey yolundadr

sagol kuzum allah razı olsuuun en kısa zamanda sende verırrsın guzel haberı ınsallahh.dua edın bana ptesı gıdıcem dr a ınsallah hersey yolundadr
Aminnn kuzum inşallahhhh...güzel haberlerle gel inşallah balımmm rabbim seni her daim mutlu etsin bebişinide sana sımsıkı bağlasın bitanem

iyiym kuzum gittm kese göründü.bi sorun yok cok sukur.onlem amacli coraspin bide progestan verdi ve vitamin.haftaya cuma cagirdi tekrar.insallah kalp atislarni duyucz kuzum sen nasilsin
Ayyy çok sevindim kuzutekrar gözün aydın olsun Allahım bebişini sana bağışlasın hayrlı sağlıklı evlat olsun balım lütfen gelişmelerden haberdar et kuzu merak ediyorum ya bende hamdolsun iyiyim tatlım boş boş geziyorum halen daha rabbimin bana tayin ettiği günü bekliyorum işte

sagol canım amın ınsallah.pıt pıtları duyalım hayırlısıyla yazcam buraya.senınde ınsallah tez vakıtte alırız guzel haberını yaa vaktı vardr demekkı.gec olsun hayuırlısı saglıklısı olsun ınsallah

Aminnn kuzu İNŞALLAH...pıt pıtşarı duyunca hemen buraya koş ve ilk fotosunuda at bize minik pirinç tanesinin ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…