❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ben 28 gunde bir oluyorum yarin olmam lazim sabah test yapmayi dusunuyorum bi yandanda negatiftir diye dusunuyorum geriliyorum

Ben 28 gunde bir oluyorum yarin olmam lazim sabah test yapmayi dusunuyorum bi yandanda negatiftir diye dusunuyorum geriliyorum
hic gerilme hic umudum yoktu benim.kendimi var mi yok mu doye yememek icin yaptim gorunce sok oldum.insallah vardir hayirlisiyla canim.ben burda cok kiziyodm kafaya takma takmaynca olcak diyenlere ama gercektende oleymis.ise basladim ben bir ay oldu calisiyrm hic takmadim korunmadim da bu aya kismetmis.insallah saglikla kavusurm bu sefer sende guzel haberi tez vakitte verirsn inşallah

sagol kuzum amin insallah.dua edin banaa ya ptesi dr a gidicem haber veririm insallah guzel haberler alirim
İnşallah canım inşallah alacaksın güzel haberler, bak bende ne korkularla geride bıraktım 20 küsür haftayı darısı senin başına isteyen herkesin başına inşallah

Amin inşaallah canım benim dualarım seninle Allahım yardımcın olsun meleğini sana 9ay sımsıkı bağlasın inşaallah sende bize dua et
amiin amiin kuzum allah razı olsun hepınızden.tez vakıtte yavruna kavusursun ınsallah cok bekletmeden kımsenın kucagı bos kalmasın ınsallah

amiin amiin kuzum allah razı olsun hepınızden.tez vakıtte yavruna kavusursun ınsallah cok bekletmeden kımsenın kucagı bos kalmasın ınsallah
Kuzum hayırlı olsun minnoşum en sonunda turnayı gözünden vurdun rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin dualarım seninle canım benim ❤❤❤

hic gerilme hic umudum yoktu benim.kendimi var mi yok mu doye yememek icin yaptim gorunce sok oldum.insallah vardir hayirlisiyla canim.ben burda cok kiziyodm kafaya takma takmaynca olcak diyenlere ama gercektende oleymis.ise basladim ben bir ay oldu calisiyrm hic takmadim korunmadim da bu aya kismetmis.insallah saglikla kavusurm bu sefer sende guzel haberi tez vakitte verirsn inşallah
Cnm beni hatırladn mi hamilemisin cok sevndm senn adna cnm ya:))

Canım hamile misin? Aaa çok sevindim vallahi uzun zamandır girmiyorum topiğe. Hadi gözün aydın, rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah :dua::anne:

X