❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum senden haber bekliyorum...insan şuraya bi yazar bi merakımı giderir bi etiket neyin yapar...nasıl giidyor hamişlik balım @dilekylmz22 ❤❤❤
kiz iyiym de iki gundr hastanedeydm.10 gun once kalp atisini duydum evelki aksamda ole pembemsi bi akinti geldi korktum gittk hastaneye tedbir amacli yatrdilar iyiyiz cok şükür kuzum.isten falan ayrildim yatak istirahatı verdi wc harici kalkmak yasak.anca girdim buraya nette yoktu kuria bakma kuzum sen nasilsin

kiz iyiym de iki gundr hastanedeydm.10 gun once kalp atisini duydum evelki aksamda ole pembemsi bi akinti geldi korktum gittk hastaneye tedbir amacli yatrdilar iyiyiz cok şükür kuzum.isten falan ayrildim yatak istirahatı verdi wc harici kalkmak yasak.anca girdim buraya nette yoktu kuria bakma kuzum sen nasilsin
Kuzum geçmiş olsun çok dikkat et kendine

Kızlar burda çık sey paylaştık her turlu duyguyu.Bu mutluluğumu paylaşmak isterim hamileyim arkadaşlar çokkk şükür dua edin sağ Dağılım gecirelim
Ayy çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah darısı bizlere bize dua etmeyi unutma

Ayy çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah darısı bizlere bize dua etmeyi unutma
Inan ediyorum umudunuzu kesmeyin benim için en guzel zamanda geldi çünkü .Allah en iyi zamanı biliyor biz cok Kaygı ve olsun diye istiyoruz ya çekilmeyen oydu...Şimdi sağsalim beraber çıkalım diye dua ve endişeyle dr gitcem gunu bekliyorum.daha gitmedim

Inan ediyorum umudunuzu kesmeyin benim için en guzel zamanda geldi çünkü .Allah en iyi zamanı biliyor biz cok Kaygı ve olsun diye istiyoruz ya çekilmeyen oydu...Şimdi sağsalim beraber çıkalım diye dua ve endişeyle dr gitcem gunu bekliyorum.daha gitmedim
Doktora ne zaman gideceksin inşaallah herşey yolunda olur bizi habersiz bırakma

Allah Razı olsun.Sende var mı canım
yok daha canim ya biz esimle ikimizde cok zayifiz galba vitaminlerimiz eksik takviye almadan olmucak gibi 1seneyi tamamlayalimda doktora gidecegiz bakalim bir sıkıntı var gibi gelyor bana ama gemede insAllah doktora gerek kalmadan hamile kalirim insAllah ya

İnşaallah canım görürsünüz keseyi sonra kalp atışlarını Herşey sağlıkla ilerlesin inşaallah
Iyi diyelim iyi olalim kuzum anksiyete bozuklugu teshisi konuldu pskiyatriye gidicem hap falan kullanmam lazimmis agir dereceymis hakkimizda hayrlisi sen nasilsin Meleğim

Iyi diyelim iyi olalim kuzum anksiyete bozuklugu teshisi konuldu pskiyatriye gidicem hap falan kullanmam lazimmis agir dereceymis hakkimizda hayrlisi sen nasilsin Meleğim
Ben çok şükür iyiyim canım
Kendine çok dikkat et balım kendini çok üzme kuzum Rabbim sabırlar versin ve şifanıda Şafi ismi hürmetine versin

@dilekylmz22 çok sevindim kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Ebrarr60 Ebrarr60 kuzum senin adina da cok sevindim Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin insallah

_Masalim_ _Masalim_ kuzum hep aklimdasin canim dualarim seninle inşallah Rabbim Ya Safi celle celeluh ismi serifi hurmetine mubarek Ramazan-i serif hurnetine hayrli acil sifalar ihsan etsin

X