- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
sagop canim amiin insallah.2 ay sonra kaldim canim.ocakta kimyasaldi iste subat mart adet oldum simdi olmadim.daha demin yaptim testiHayırlısı olsun saglıcakla kucagına al bebegini :)kimyasaldan ne kadar sonra gebe kaldın cnm
amiin canim insallahh sagolasin.herkese nasip etsin insallahHayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Bat ne zamandi benim yarinda ne zaman tezt yapsam bilmiyorumsagop canim amiin insallah.2 ay sonra kaldim canim.ocakta kimyasaldi iste subat mart adet oldum simdi olmadim.daha demin yaptim testi
vallah 18 martta oldum canim.normalde 30 gunde bir oluyodm kimyasaldn sonra degisti tabi.33 gunde en son olunca bekledim 32 gune kadr gelmynce buguj yaptim anindada ciktiBat ne zamandi benim yarinda ne zaman tezt yapsam bilmiyorum
hic gerilme hic umudum yoktu benim.kendimi var mi yok mu doye yememek icin yaptim gorunce sok oldum.insallah vardir hayirlisiyla canim.ben burda cok kiziyodm kafaya takma takmaynca olcak diyenlere ama gercektende oleymis.ise basladim ben bir ay oldu calisiyrm hic takmadim korunmadim da bu aya kismetmis.insallah saglikla kavusurm bu sefer sende guzel haberi tez vakitte verirsn inşallahBen 28 gunde bir oluyorum yarin olmam lazim sabah test yapmayi dusunuyorum bi yandanda negatiftir diye dusunuyorum geriliyorum
Kızzzzz gözün aydın çok sevindim yaaa rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizi haberdar ett mutlakakizcwker nasilsinz.hamileymisim ben ya
sagol kuzum amin insallah.dua edin banaa ya ptesi dr a gidicem haber veririm insallah guzel haberler alirimKızzzzz gözün aydın çok sevindim yaaa rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizi haberdar ett mutlaka
İnşallah canım inşallah alacaksın güzel haberler, bak bende ne korkularla geride bıraktım 20 küsür haftayı darısı senin başına isteyen herkesin başına inşallahsagol kuzum amin insallah.dua edin banaa ya ptesi dr a gidicem haber veririm insallah guzel haberler alirim
amiin canim sagolasin sende saglikla kavus insallah yavrunaİnşallah canım inşallah alacaksın güzel haberler, bak bende ne korkularla geride bıraktım 20 küsür haftayı darısı senin başına isteyen herkesin başına inşallah
amiiin canım darısı tez vakıtte basına ınsallah.yok ptesı gıdıcem hayırlısıyla erkendr dıye gıtmedım.dua edın banaaaa@dilekylmz22 kızzz hayırlı olsun ballılokmam Allah kucağına almayıda nasip etsin doktora gittin mi
Ay çok sevindim tebrik ederimamiiin canım darısı tez vakıtte basına ınsallah.yok ptesı gıdıcem hayırlısıyla erkendr dıye gıtmedım.dua edın banaaaa
sagol canım allah razı olsun herkesten dua ıstıyrm ptesı dua ordusuyla gıdeym dr a :))Ay çok sevindim tebrik ederim
Amin inşaallah canım benim dualarım seninle Allahım yardımcın olsun meleğini sana 9ay sımsıkı bağlasın inşaallah sende bize dua etamiiin canım darısı tez vakıtte basına ınsallah.yok ptesı gıdıcem hayırlısıyla erkendr dıye gıtmedım.dua edın banaaaa
amiin amiin kuzum allah razı olsun hepınızden.tez vakıtte yavruna kavusursun ınsallah cok bekletmeden kımsenın kucagı bos kalmasın ınsallahAmin inşaallah canım benim dualarım seninle Allahım yardımcın olsun meleğini sana 9ay sımsıkı bağlasın inşaallah sende bize dua et
Kuzum hayırlı olsun minnoşum en sonunda turnayı gözünden vurdun rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin dualarım seninle canım benim ❤❤❤amiin amiin kuzum allah razı olsun hepınızden.tez vakıtte yavruna kavusursun ınsallah cok bekletmeden kımsenın kucagı bos kalmasın ınsallah
Cnm beni hatırladn mi hamilemisin cok sevndm senn adna cnm ya:))hic gerilme hic umudum yoktu benim.kendimi var mi yok mu doye yememek icin yaptim gorunce sok oldum.insallah vardir hayirlisiyla canim.ben burda cok kiziyodm kafaya takma takmaynca olcak diyenlere ama gercektende oleymis.ise basladim ben bir ay oldu calisiyrm hic takmadim korunmadim da bu aya kismetmis.insallah saglikla kavusurm bu sefer sende guzel haberi tez vakitte verirsn inşallah
Canım hamile misin? Aaa çok sevindim vallahi uzun zamandır girmiyorum topiğe. Hadi gözün aydın, rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahamiin amiin kuzum allah razı olsun hepınızden.tez vakıtte yavruna kavusursun ınsallah cok bekletmeden kımsenın kucagı bos kalmasın ınsallah
Cnm beni hatırladn mi hamilemisin cok sevndm senn adna cnm ya:))