Kız NereKuzum senden haber bekliyorum...insan şuraya bi yazar bi merakımı giderir bi etiket neyin yapar...nasıl giidyor hamişlik balım @dilekylmz22 ❤❤❤
kiz iyiym de iki gundr hastanedeydm.10 gun once kalp atisini duydum evelki aksamda ole pembemsi bi akinti geldi korktum gittk hastaneye tedbir amacli yatrdilar iyiyiz cok şükür kuzum.isten falan ayrildim yatak istirahatı verdi wc harici kalkmak yasak.anca girdim buraya nette yoktu kuria bakma kuzum sen nasilsinKuzum senden haber bekliyorum...insan şuraya bi yazar bi merakımı giderir bi etiket neyin yapar...nasıl giidyor hamişlik balım @dilekylmz22 ❤❤❤
Kuzum geçmiş olsun çok dikkat et kendinekiz iyiym de iki gundr hastanedeydm.10 gun once kalp atisini duydum evelki aksamda ole pembemsi bi akinti geldi korktum gittk hastaneye tedbir amacli yatrdilar iyiyiz cok şükür kuzum.isten falan ayrildim yatak istirahatı verdi wc harici kalkmak yasak.anca girdim buraya nette yoktu kuria bakma kuzum sen nasilsin
Ayy çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah darısı bizlere bize dua etmeyi unutmaKızlar burda çık sey paylaştık her turlu duyguyu.Bu mutluluğumu paylaşmak isterim hamileyim arkadaşlar çokkk şükür dua edin sağ Dağılım gecirelim
Inan ediyorum umudunuzu kesmeyin benim için en guzel zamanda geldi çünkü .Allah en iyi zamanı biliyor biz cok Kaygı ve olsun diye istiyoruz ya çekilmeyen oydu...Şimdi sağsalim beraber çıkalım diye dua ve endişeyle dr gitcem gunu bekliyorum.daha gitmedimAyy çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah darısı bizlere bize dua etmeyi unutma
Doktora ne zaman gideceksin inşaallah herşey yolunda olur bizi habersiz bırakmaInan ediyorum umudunuzu kesmeyin benim için en guzel zamanda geldi çünkü .Allah en iyi zamanı biliyor biz cok Kaygı ve olsun diye istiyoruz ya çekilmeyen oydu...Şimdi sağsalim beraber çıkalım diye dua ve endişeyle dr gitcem gunu bekliyorum.daha gitmedim
daha var canım 23 gitcem keseyi göreyim diye ama inan dokuz doğurucam stresten..haber veririm inşallah göruruz keseyiDoktora ne zaman gideceksin inşaallah herşey yolunda olur bizi habersiz bırakma
İnşaallah canım görürsünüz keseyi sonra kalp atışlarını Herşey sağlıkla ilerlesin inşaallahdaha var canım 23 gitcem keseyi göreyim diye ama inan dokuz doğurucam stresten..haber veririm inşallah göruruz keseyi
hayirli olsun canim insAllah sagliklica dunyaya getirirsin ❤Kızlar burda çık sey paylaştık her turlu duyguyu.Bu mutluluğumu paylaşmak isterim hamileyim arkadaşlar çokkk şükür dua edin sağ Dağılım gecirelim
Allah Razı olsun.Sende var mı canımhayirli olsun canim insAllah sagliklica dunyaya getirirsin ❤
yok daha canim ya biz esimle ikimizde cok zayifiz galba vitaminlerimiz eksik takviye almadan olmucak gibi 1seneyi tamamlayalimda doktora gidecegiz bakalim bir sıkıntı var gibi gelyor bana ama gemede insAllah doktora gerek kalmadan hamile kalirim insAllah yaAllah Razı olsun.Sende var mı canım
Hayirli ugurlu olsun balimmm ALLAHIM sagliklica kucagina almayi nasip eder INŞALLAH ❤❤❤❤Allah Razı olsun.Sende var mı canım
Iyi diyelim iyi olalim kuzum anksiyete bozuklugu teshisi konuldu pskiyatriye gidicem hap falan kullanmam lazimmis agir dereceymis hakkimizda hayrlisi sen nasilsin Meleğimİnşaallah canım görürsünüz keseyi sonra kalp atışlarını Herşey sağlıkla ilerlesin inşaallah
Ben çok şükür iyiyim canımIyi diyelim iyi olalim kuzum anksiyete bozuklugu teshisi konuldu pskiyatriye gidicem hap falan kullanmam lazimmis agir dereceymis hakkimizda hayrlisi sen nasilsin Meleğim
Sağolun Allah Razı olsun.sizlerede kısmet etsin Rabbim inşallahHayirli ugurlu olsun balimmm ALLAHIM sagliklica kucagina almayi nasip eder INŞALLAH ❤❤❤❤