- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Hamd olsun kuzu sen nasilsinCanlarım napıyorsunuz nasılsınız _Masalim_ sen nasılsın kuzum özledim sizi çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamd olsun kuzu sen nasilsinCanlarım napıyorsunuz nasılsınız _Masalim_ sen nasılsın kuzum özledim sizi çok
hemserim nasilsn napyorsunHamd olsun kuzu sen nasilsin
Hamd olsun canim sen nasilsinhem
hemserim nasilsn napyorsun
iyi canim biraz sıkıntılarım var ama bunada şükürHamd olsun canim sen nasilsin
Hayrola canimiyi canim biraz sıkıntılarım var ama bunada şükür
evime tasndm ama pek degisen bisey yok galiba biz hep bole birileriyle yasicaz ya kafayi yicem (Hayrola canim
Niye kim var ki evinizdeevime tasndm ama pek degisen bisey yok galiba biz hep bole birileriyle yasicaz ya kafayi yicem (
esimin kardesi var artik evlenene kadar burda kalir buda evlenemez cok capkin bisey kime cekmis cozemedim basima kaldi resmen ya askere goturselerde bari biraz kurtulurdum hersey kisitli gene terbiye diye bisey yok sacma salak isleri varNiye kim var ki evinizde
Neden sizde kaliyor kiesimin kardesi var artik evlenene kadar burda kalir buda evlenemez cok capkin bisey kime cekmis cozemedim basima kaldi resmen ya askere goturselerde bari biraz kurtulurdum hersey kisitli gene terbiye diye bisey yok sacma salak isleri var
kaynanamgil koyde ya canim ondan daha once halasigilde yada calistigi yerin baraka gibi biyerinde kalyordu ama kovuldu malesef kaldigi yerlerden adam gibi adam olmadigi icin tek kalacak yeri abisinin yani kaldi ama yakinda burdanda kovulacak ben buna inaniyorum insAllah en yakn zamanda bu evdende gider bana akil vern nolur napaym bn bu evdede barinamasin ya kendi evimde yavanci gbiyim bi gorsen sanki ben misafrm o evn sahibi gibi acayip gicik oldum bi insan kapiyi tiklatrda girer bunda terbiye diye bisey yok daha saymadigim cok sey var esime bir kere soledim sen hic gurbette kaldinmi kalacak yeri yok napabilirim sokagami ataym dediNeden sizde kaliyor ki
Kayinvaliden nezaman koyden geliyor gelince bi sekilde yeni evliyiz falam.diye esine tatli dille soylede kv gelince gecsin evine kac yasindakaynanamgil koyde ya canim ondan daha once halasigilde yada calistigi yerin baraka gibi biyerinde kalyordu ama kovuldu malesef kaldigi yerlerden adam gibi adam olmadigi icin tek kalacak yeri abisinin yani kaldi ama yakinda burdanda kovulacak ben buna inaniyorum insAllah en yakn zamanda bu evdende gider bana akil vern nolur napaym bn bu evdede barinamasin ya kendi evimde yavanci gbiyim bi gorsen sanki ben misafrm o evn sahibi gibi acayip gicik oldum bi insan kapiyi tiklatrda girer bunda terbiye diye bisey yok daha saymadigim cok sey var esime bir kere soledim sen hic gurbette kaldinmi kalacak yeri yok napabilirim sokagami ataym dedi
kaynanamgil hep koydeler ankarada kalmiyorlar canim esime desemde yapcak bisey yok kalacak yeri olmadigi icin soyluyorum ama malesef 20yasinda kaynanamda hic dusunmuyo bide bebek soryor ya kaynanama soylemiyorum nasil solenirki olmaz yani kendinin dusunmesi lazim yaKayinvaliden nezaman koyden geliyor gelince bi sekilde yeni evliyiz falam.diye esine tatli dille soylede kv gelince gecsin evine kac yasinda
Ah kuzum üzüldüm senin adinakaynanamgil hep koydeler ankarada kalmiyorlar canim esime desemde yapcak bisey yok kalacak yeri olmadigi icin soyluyorum ama malesef 20yasinda kaynanamda hic dusunmuyo bide bebek soryor ya kaynanama soylemiyorum nasil solenirki olmaz yani kendinin dusunmesi lazim ya
kaderimde kocamla yanlz yasamak yokmis (Ah kuzum üzüldüm senin adina
yine kocan yaninda benim kocamla yasamak kismetimde yok wvlwndigimdendir haftada bir gun tek goruyorum sehir disinda calisiyorkaderimde kocamla yanlz yasamak yokmis (
ay canim beterin beteri var bunada sukurr sende calistigi yere git calistigi yerden ev tutsaniza canimyine kocan yaninda benim kocamla yasamak kismetimde yok wvlwndigimdendir haftada bir gun tek goruyorum sehir disinda calisiyor
Bende calusiyorum canim esim dag basinda maden ocaginda calisiyoray canim beterin beteri var bunada sukurr sende calistigi yere git calistigi yerden ev tutsaniza canim
Hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inskizcwker nasilsinz.hamileymisim ben ya
Hayırlısı olsun saglıcakla kucagına al bebegini :)kimyasaldan ne kadar sonra gebe kaldın cnmkizcwker nasilsinz.hamileymisim ben ya