Ah balim bugun adet oldum neblym 38 gun geçti yaram ayni balim zaman herseyin ilaci degilmis bunu anladim_Masalim_ nasılsın canım
Allah ım sabır versin balım inşaallah Rabbim mükafatını verecek sana kuzum ben çok şükür iyiyim aynı bildiğin gibi devam ediyorum işteAh balim bugun adet oldum neblym 38 gun geçti yaram ayni balim zaman herseyin ilaci degilmis bunu anladimsen nasilsin kuzum
Hep iyi ol kuzum INŞALLAH ❤Allah ım sabır versin balım inşaallah Rabbim mükafatını verecek sana kuzum ben çok şükür iyiyim aynı bildiğin gibi devam ediyorum işte
_Masalim_ sende durumlar nasil 4 aydir girmiyordum janow bu gruptamiydi
Canlarım ben burdayım gelip bakıp duygularınızı paylaşıyorum aslında sadece bazen ne yazacağımı bilmiyorum kendim için ettiğim bütün dualarımı sizler içinde ediyorum inşallah rabbim kabul ederBen bebegimi kaybettim canimjanow burdaydi o iyi cok şükür
Hepimiz iyi olalım balımmmmHep iyi ol kuzum INŞALLAH ❤
AMIN ALLAH razi olsun bitanem ❤Canlarım ben burdayım gelip bakıp duygularınızı paylaşıyorum aslında sadece bazen ne yazacağımı bilmiyorum kendim için ettiğim bütün dualarımı sizler içinde ediyorum inşallah rabbim kabul eder
Herseyin yolunda gitmesine cok sevindim canim bende bu ay sonunda cesaretimi topladim gerisi allahtan bakalimCanlarım ben burdayım gelip bakıp duygularınızı paylaşıyorum aslında sadece bazen ne yazacağımı bilmiyorum kendim için ettiğim bütün dualarımı sizler içinde ediyorum inşallah rabbim kabul eder
Çok şükür çok sağ ol canımm iyi yapmışsın sendende güzel haberler alırız inşallahHerseyin yolunda gitmesine cok sevindim canim bende bu ay sonunda cesaretimi topladim gerisi allahtan bakalim
Canım benimmm. İçimi öyle bir yakiyorki yazdıkların. inşallah sonuçların gzl çıkar ben 38 gün sonra adet oldum. . Hayaller yarım kaldı ama Alllahim umut kesilmez . Neler duyuyorum inan herkesin başından neler geçiyor neler.tamamen Allah'ın dilemesi.insallah bize gzl sağlıklı bebekler nasip edecek.kendine iyi bak üzme o canını sen iyi ol ki devamı gzl gelsn dualarimdasin Allah'a emanet canımBalim bu pskolojiye insan bürünüyor cok zor ya o mutluluk heves heyecan kursakta kaliyor atlatamiyorum kuzum agliyorum zamanda ilac degil koklayamadan kaybettik ama sanki kokusu burnumda oglumun cok hayaller kurmusum evin içinde yavrumla sunu yapariz yavrumun besigini buraya koyariz diye yavruma ne bez alsam diye bile düşünmustum elimde avucumda hayallerle kaldim be kuzum cok aci ALLAHIM bidaha yasatmasin beterinden saklasin INŞALLAH nediyim ki senide anliyorum cunku artik korkuyoruz.. genetik testimi yaptrdm kuzum daha sonuclar çıkmadı rahimde toparlansin film cektrcem ben 37. Günüm daha adet olmadim ama belirtiler basladi olurum hayirlisyla INŞALLAH bakalim kuzum hakimizda hayirlisi aklimdasin duamdasin beni sorduğun içinde cok sagol ALLAHA emanet olasin kuzum benim❤
Canım acın büyükmüs yeni gördüm. Allahım sabrını versin. Cok gecmis olsun ve basın sagolsun. Kendini üzme demek kolay bizler icin belki ama sen yine de kendini düsün, üzmemeye calıs. Dogacak evlatlarının psikolojik olarakta sana ihtiyacı olacak, gecmiste yasama artık. Hersey güzel olacak diye düsün. Allah sabır versin kardesim.Hep iyi ol kuzum INŞALLAH ❤
buzmavileylak canım sen ne yaptın senin tahlil sonuçların geldi mi
Yok kuzum daha gelmedi 1 haftaya gelir sanirim bende merak ediyorum_Masalim_ kuzum tahlil sonuçların geldi mi nasıl oldun
Sagol bitanem INŞALLAH ALLAHIM aratmasin sagliklica nasip olsun INŞALLAH desteğin icin cok sagol balim sende benim dularimdasin❤Canım benimmm. İçimi öyle bir yakiyorki yazdıkların. inşallah sonuçların gzl çıkar ben 38 gün sonra adet oldum. . Hayaller yarım kaldı ama Alllahim umut kesilmez . Neler duyuyorum inan herkesin başından neler geçiyor neler.tamamen Allah'ın dilemesi.insallah bize gzl sağlıklı bebekler nasip edecek.kendine iyi bak üzme o canını sen iyi ol ki devamı gzl gelsn dualarimdasin Allah'a emanet canım
INŞALLAH canim benim desteğin için cok teşekkür ederim kardeşim ❤Canım acın büyükmüs yeni gördüm. Allahım sabrını versin. Cok gecmis olsun ve basın sagolsun. Kendini üzme demek kolay bizler icin belki ama sen yine de kendini düsün, üzmemeye calıs. Dogacak evlatlarının psikolojik olarakta sana ihtiyacı olacak, gecmiste yasama artık. Hersey güzel olacak diye düsün. Allah sabır versin kardesim.