❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ah balim bugun adet oldum neblym 38 gun geçti yaram ayni balim zaman herseyin ilaci degilmis bunu anladim sen nasilsin kuzum
Allah ım sabır versin balım inşaallah Rabbim mükafatını verecek sana kuzum ben çok şükür iyiyim aynı bildiğin gibi devam ediyorum işte

AMIN ALLAH razi olsun bitanem ❤

Herseyin yolunda gitmesine cok sevindim canim bende bu ay sonunda cesaretimi topladim gerisi allahtan bakalim

Canım benimmm. İçimi öyle bir yakiyorki yazdıkların. inşallah sonuçların gzl çıkar ben 38 gün sonra adet oldum. . Hayaller yarım kaldı ama Alllahim umut kesilmez . Neler duyuyorum inan herkesin başından neler geçiyor neler.tamamen Allah'ın dilemesi.insallah bize gzl sağlıklı bebekler nasip edecek.kendine iyi bak üzme o canını sen iyi ol ki devamı gzl gelsn dualarimdasin Allah'a emanet canım

Hamile olan arkadaslar ilk iki hafta hic belirtileriniz varmiydi varsa nelerdi ikinci cocugu dusunuyorum ama ilkinde aklimda kalan sadece halsislik ve gogus sizlamalari ki suan zaten ikiside yok

Hep iyi ol kuzum INŞALLAH ❤
Canım acın büyükmüs yeni gördüm. Allahım sabrını versin. Cok gecmis olsun ve basın sagolsun. Kendini üzme demek kolay bizler icin belki ama sen yine de kendini düsün, üzmemeye calıs. Dogacak evlatlarının psikolojik olarakta sana ihtiyacı olacak, gecmiste yasama artık. Hersey güzel olacak diye düsün. Allah sabır versin kardesim.

Sagol bitanem INŞALLAH ALLAHIM aratmasin sagliklica nasip olsun INŞALLAH desteğin icin cok sagol balim sende benim dularimdasin❤

INŞALLAH canim benim desteğin için cok teşekkür ederim kardeşim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…