- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 39
Bende persembe gidiyorum doktora cnm. Srunu ogrenirsek birbimizle paylasslimGeçmiş olsun canım bende iki ay üst üste kimyasal yaşadım korkuyorum gene hamile kalırsam kimyasal olur diye ayın 27'de fakülte hastanesine randevu aldım kan pıhtılaşması tahlili isticem araştırılsın bakalım sorunum ne Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun tez zamanda hayrlısı ile kucaklarımızı doldursun
İlkinde 9 gün yerleşme lekem geldi sökülemedim diye gittim kanda gebelik çıktı ertesi gün düştü canım bu ay ki şubat 26 battı mart 6 da gerçekleşti ilkin de parça düşmemişti ama bu ay avuç içim kadar et parçası düştü kan pıhtısı mı acaba dedim suyun altında yıkadım beyazladı et parçası oldu annemi çağırdım geldi baktı düşük yapmışsın dedi inşallah haberleşelim canım bir de hamile kalmaya destek yardımcı inofolic combi varmış ona da başlayacam ben canımBende persembe gidiyorum doktora cnm. Srunu ogrenirsek birbimizle paylasslimsen kac gun gecikmeli adet oldun kimyasllarinda
Çok güzel olmuş rengi modeli. Eline saglık. Rabbim tez vakitte içini doldursunEki Görüntüle 1971499 Minnoşumun ilk yeleği yazın doğarsa giyemez minicik bişey oldu yakadan başlamalı yaptım bitirdim @dilekkylmz22 haber et demiştin
Tez zamanda giymeyi nadip eder inşallah Allah.Eki Görüntüle 1971499 Minnoşumun ilk yeleği yazın doğarsa giyemez minicik bişey oldu yakadan başlamalı yaptım bitirdim @dilekkylmz22 haber et demiştin
Kızlar uzun süredir giremiyorum direksiyon dersleri temizlik ev işleri derken zamanım olmuyor bide bu ay zaten beklemiyorum Ya birazda o yüzden girmiyorum ama okuyorum sizlerden haberdarım yani dualarınızda beni unutmayın sizler dualarımdasınız_Masalim_ Zeytin_yesili @dilekkylmz22 buzmavileylak Esr02 . Ebrarr60 0 @mcyln83 ve diğer kızlar
İlkinde 9 gün yerleşme lekem geldi sökülemedim diye gittim kanda gebelik çıktı ertesi gün düştü canım bu ay ki şubat 26 battı mart 6 da gerçekleşti ilkin de parça düşmemişti ama bu ay avuç içim kadar et parçası düştü kan pıhtısı mı acaba dedim suyun altında yıkadım beyazladı et parçası oldu annemi çağırdım geldi baktı düşük yapmışsın dedi inşallah haberleşelim canım bir de hamile kalmaya destek yardımcı inofolic combi varmış ona da başlayacam ben canım
Amin amin inşaallah teşekkür ederim hepimize nasip olur inşaallahÇok güzel olmuş rengi modeli. Eline saglık. Rabbim tez vakitte içini doldursun
Amin inşaallah canım benimTez zamanda giymeyi nadip eder inşallah Allah.
Ayyy çok güzel olmuş Allah giydirmeyide nasip etsin canım 55ilmek başladım ben sonra yaprak modeli için artırma eksiltme yapıyorsunBunlar da benim prensesin teyzeleri yarın bi patik daha bitiyor onu da atarım bide yakadan başlama yeleği kaç ilmek başladın bnm elimin ayarı büyük müdür nedir ördüğüm yelekler büyük oluyor hep ..ağustosun başında olacak bu zamanlarda giyeceği küçük yelek örmek istiyorım ama
Haberim var canım dualarımdasın doktorun ne dediğinide yaz tamam mıcanım benım.. gir arada özledik :) ben bu ay yine kımyasal yasadımbanada bol bol dua
Haberim var canım dualarımdasın doktorun ne dediğinide yaz tamam mı
Teşkr ederm canım bunlar bgn bitenler artık berelerine başlarım minnak davşanımınAyyy çok güzel olmuş Allah giydirmeyide nasip etsin canım 55ilmek başladım ben sonra yaprak modeli için artırma eksiltme yapıyorsun
Pazartesi günü gidicem canım eğer yaparsa kan pıhtılaşması tahlili isticem kaliteli yumurtalarımın oluşmadığından korkuyorum kalitesiz yumurta döllenirse kimyasal gebelik oluyo diye duydum sen gittin mi dr canımınofolıc combı ben ıcıyordum canım sonra doktorum folıo ıle degıstırdı hamıle kalmamızda bır sorun yokkı durmuyo cocuklarbenım ıkısındede et parcası geldı kucucuk ama parmak ucum kadar
sen doktora gıttınmı kımyasallar ıcın en dıyor sana doktor