❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Sigara ve alkol çocuk olmasını engelliyo zorlaştırıyo diyolar ne eşimin ne benim bu gibi alışkanlığımız yok kafeinli içecekte içmiyoruz gayet sağlıklı beslendiğimizi düşünüyorum ama gene olmuyo haberler de bağımlı doğan bebek vardı ciğerim parçalandı diyebilirim Rabbim acısın halimize tez vakitte bizleri de sevindirsin kucaklarımızı doldursun inşallah

Bende persembe gidiyorum doktora cnm. Srunu ogrenirsek birbimizle paylasslim sen kac gun gecikmeli adet oldun kimyasllarinda

Bende persembe gidiyorum doktora cnm. Srunu ogrenirsek birbimizle paylasslim sen kac gun gecikmeli adet oldun kimyasllarinda
İlkinde 9 gün yerleşme lekem geldi sökülemedim diye gittim kanda gebelik çıktı ertesi gün düştü canım bu ay ki şubat 26 battı mart 6 da gerçekleşti ilkin de parça düşmemişti ama bu ay avuç içim kadar et parçası düştü kan pıhtısı mı acaba dedim suyun altında yıkadım beyazladı et parçası oldu annemi çağırdım geldi baktı düşük yapmışsın dedi inşallah haberleşelim canım bir de hamile kalmaya destek yardımcı inofolic combi varmış ona da başlayacam ben canım

Bunlar da benim prensesin teyzeleri yarın bi patik daha bitiyor onu da atarım bide yakadan başlama yeleği kaç ilmek başladın bnm elimin ayarı büyük müdür nedir ördüğüm yelekler büyük oluyor hep ..ağustosun başında olacak bu zamanlarda giyeceği küçük yelek örmek istiyorım ama

Eklentiler

• IMG_20170321_022926_244.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 54

ınofolıc combı ben ıcıyordum canım sonra doktorum folıo ıle degıstırdı hamıle kalmamızda bır sorun yokkı durmuyo cocuklar benım ıkısındede et parcası geldı kucucuk ama parmak ucum kadar

sen doktora gıttınmı kımyasallar ıcın en dıyor sana doktor

Ayyy çok güzel olmuş Allah giydirmeyide nasip etsin canım 55ilmek başladım ben sonra yaprak modeli için artırma eksiltme yapıyorsun

Kızlar yavrularınıza hayırlı şekilde kavuşmak icin dua topigime.bekliyorum buyrun gelin yer gök dua üstüne kurulu bu arada tekrar bebis istemeye basladim Janow nasilsin canim _Masalim_ kuzu geçmiş olsun buyur gel dua topigime dua ede ede bebislerimize kavusalim

Slm kızlar alakasız ama moralim çok bozuk. Geçen ay arabama çarptılar. Cok önemli değil ama tampon falan kırıldı. Adamlar inip beni suçladılar bayanım diye.hiç kusurum olmamasına ragmen. Bugünde bi adam önüme kırdı çarptı. Yine çok önemli bişey yok ama ben gecenki olayın sokuyla fırladım arabadan cok bagırıp çağırdım. Adam sakindi. Ama susmadım. Benim böyle bi huyum var. Anlık patlamalar yaşıyorum. Sonra sakinleşince pişman oluyorum. Şuan içim içimi yiyo niye böyle yaptım diye. Bundan bize ne diyebilirsiniz ama canım çok sıkılıyor paylaşmak istedim

Pazartesi günü gidicem canım eğer yaparsa kan pıhtılaşması tahlili isticem kaliteli yumurtalarımın oluşmadığından korkuyorum kalitesiz yumurta döllenirse kimyasal gebelik oluyo diye duydum sen gittin mi dr canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…