Pazartesi günü gidicem canım eğer yaparsa kan pıhtılaşması tahlili isticem kaliteli yumurtalarımın oluşmadığından korkuyorum kalitesiz yumurta döllenirse kimyasal gebelik oluyo diye duydum sen gittin mi dr canım
Hayrlısı olsun inşallah kuzum hayrlı sonuçların olsun bende istesem bana da yapar mı acaba drbugun gittim gen testi istedi yaptırdım 3 hafta sonra cıkcak sonuçlarım canım
Çok şükür kuzum sen nasılsın tatlımNasilsiniz kizlar
Hayrlısı olsun inşallah kuzum hayrlı sonuçların olsun bende istesem bana da yapar mı acaba dr
İnşallah ilgili drdur gideceğim dinlemesini biliyordur korkuyorum valla canım genellikle baştan savıyolar olur sorun yok git dene diyeben ıstemedım kendı ıstedı hatta bıyerı aradı 6lımı yapayım 12lımı dıye ama bence bıraz sıkayetcı olarak gıt ben bunun nedenını ogrenmek ıcın geldım dedım
Bir de canım nette okudum gen testini karı koca ikisine de yapıyorlarmış drun eşin gelsin ona da test yapalım falan dedi miben ıstemedım kendı ıstedı hatta bıyerı aradı 6lımı yapayım 12lımı dıye ama bence bıraz sıkayetcı olarak gıt ben bunun nedenını ogrenmek ıcın geldım dedım
Oyy Maşallah minnoş minnoş Allah ım kucağına almayıda nasip etsinKızım olucak kızlar dün cinsiyet öğrendik rabbim hepinize yaşatsın annelik duygusunu hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin benim çok zor hamilelik süreci geçiyor rabbim size kolaylıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Kız sen be beceriklisin öyle maşallahTeşkr ederm canım bunlar bgn bitenler artık berelerine başlarım minnak davşanımın
Öncelikle Geçmiş olsun canım bayan sürücüysen gözler senin üzerinde oluyor üzÜlme bende öyleyim söyler söyler sonra pişman olurumSlm kızlar alakasız ama moralim çok bozuk. Geçen ay arabama çarptılar. Cok önemli değil ama tampon falan kırıldı. Adamlar inip beni suçladılar bayanım diye.hiç kusurum olmamasına ragmen. Bugünde bi adam önüme kırdı çarptı. Yine çok önemli bişey yok ama ben gecenki olayın sokuyla fırladım arabadan cok bagırıp çağırdım. Adam sakindi. Ama susmadım. Benim böyle bi huyum var. Anlık patlamalar yaşıyorum. Sonra sakinleşince pişman oluyorum. Şuan içim içimi yiyo niye böyle yaptım diye. Bundan bize ne diyebilirsinizama canım çok sıkılıyor paylaşmak istedim
Bir de canım nette okudum gen testini karı koca ikisine de yapıyorlarmış drun eşin gelsin ona da test yapalım falan dedi mi
ayy teşkr ederm canım iltifat ediyosnKız sen be beceriklisin öyle maşallah
İnşallah bi sorun yoktur inşallah güzel haberler alırsın canımhayır canım , suankı bebegın neden tutunamamasıyla ılgılı benımle ılgılı bebegı besleyememle ılgılı bı durum varmı dıye bakılcak eger bu testte bısey cıkmazsa o zaman esımle bır kromozom tahlılı vercez bırsuru gen test var hepsı farklı farklı anlattı bugun doktor. bu 6lı olan bebek ıle anne arasındakı ılıskıyı arastırıyo
İnşallah bi sorun yoktur inşallah güzel haberler alırsın canım
iyiyiz canım sen nasılsın? ben pzt tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. 3. denemem olacak.Nasilsiniz kizlar
INŞALLAH guzel sonuclanir yavruna kavusursun canim benim ALLAHIM yar ve yardimcin olsun❤iyiyiz canım sen nasılsın? ben pzt tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. 3. denemem olacak.
sağol canım, sen de inşallah, amin canımINŞALLAH guzel sonuclanir yavruna kavusursun canim benim ALLAHIM yar ve yardimcin olsun❤
Bugün fakültedeydim canım durumu anlattım dr kızdı korunmadığım için en az 3-4 ay korunman lazımdı 3 ayda 2 gebelik ve düşük olmaz dedi devlet hastanesinde ki dr korunmana gerek yok engel olmaz etkilemez demişti nasıl bi dr o dedi yorum yapamıyorum dedi rahim kendini toplamadan gebeliğe hazır olmadan olması kötü dedi bir sürü test yapılmak için kan alındı nisan 12 de gene 4 test yapılacak vajinal utrasyon çekilecek korunacaksınız dedi doğum kontrol hapı yazar mısınız dedim hepsi aynı ama sen korunma eşin korunsun pıhtılaşma varsa ki bilmiyoruz bu sorunu olanlara doğum kontrol hapı kullanması doğru değil dediinşallah canım
Kuzum korunmak lazim kesinlikleBugün fakültedeydim canım durumu anlattım dr kızdı korunmadığım için en az 3-4 ay korunman lazımdı 3 ayda 2 gebelik ve düşük olmaz dedi devlet hastanesinde ki dr korunmana gerek yok engel olmaz etkilemez demişti nasıl bi dr o dedi yorum yapamıyorum dedi rahim kendini toplamadan gebeliğe hazır olmadan olması kötü dedi bir sürü test yapılmak için kan alındı nisan 12 de gene 4 test yapılacak vajinal utrasyon çekilecek korunacaksınız dedi doğum kontrol hapı yazar mısınız dedim hepsi aynı ama sen korunma eşin korunsun pıhtılaşma varsa ki bilmiyoruz bu sorunu olanlara doğum kontrol hapı kullanması doğru değil dedi
Canim nasilsinKuzum korunmak lazim kesinlikle