❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

kizlar yeni gebelik testini okudunz mu :)) daha erken ogrenmek icin yapiliyoms.idrar ile kani karistrp testn damlatma yerine dokuyosn.gecikmeden cok cok once bile varsa pozitifi gosteriyms.denenmis kanitlanmis

Allah sabır versin kuzu ve bir daha asla yaşatmasın inşallah hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı bi evlada kavuşursun bitanem...Allah yar ve yardımcın olsun canım benim
Aminnnn Allah razı olsun canım. Kimseye göstermesin yasatmasin Mevlam. Sagliklisini hayirlisini nasıp etsin

slm masalım yazdıklarını okudukça öyle kötü oluyorum ki rabbim sana sabır versin allahım tekrarını yaşatmasın bu son acın olsun inşallah tez zamanda inşallah yerini dolduracak evlatlar nasip etsin rabbim sana ve senin gibi bu acıları yaşayan herkese

ovu testi mi bunlar gorunce gebelk testi sandim.pozitif olmasi için ikisininde daha kirmizi olmasi lazim canim.varsa elinde bi normal test yap daha net olur.inşalalh vardr diye boyle cikmistr canm
Ikisini de attim canim hem gebelik hem ovulasyon. Gebelik testi cok silik cikti.Ovulasyon adet doneminde pozitif ise gebelik var diyorlardi ondan yaptim. Tahlil sonucunu yeni gordum 19 cikmis. Hecen hafta pazartesi 0.10du

Ikisini de attim canim hem gebelik hem ovulasyon. Gebelik testi cok silik cikti.Ovulasyon adet doneminde pozitif ise gebelik var diyorlardi ondan yaptim. Tahlil sonucunu yeni gordum 19 cikmis. Hecen hafta pazartesi 0.10du
ben onlari ovu testi sandim canim.hayulirlisi olsun kac gun gecmisti

Canim benim yaz icinden ne geliyorsa. Acılar paylastikca azalir derler. Biz senin nur topu gibi bi evladin oldugu gunleri de gorecegiz ins.Allaha sukur esinde de sende de bir sorun yok gebe kalabiliyorsun. Onemli olan sensin.

kızlar ne olur yardım şubatta hsg cekıldım bugun adet gunum yaklaşık 3 saatır peçeteyle sılıncı açık renklı kan gelıyor ped koydum ama gelen gıden yok agrımda bı gelıp bı gıdıyor kist falanmı oldu acaba neden sökülmüyor

hsgden kaynakli olablr canim bekle bakalm adet olursn yarina kadr.sonra calismalara baslarsn hsgden sonra hemen hamile kalan cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…