- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
Sağol canım. İnşallah sagliklica kucağına alırsın yavrunu. Kimsenin hevesi heyecanı yarım kalmasın.Cnm sanada cok gecmis olsun allah sabir versin nedicegimi blmiyirum insallah yine olur
Aminnnn Allah razı olsun canım. Kimseye göstermesin yasatmasin Mevlam. Sagliklisini hayirlisini nasıp etsinAllah sabır versin kuzu ve bir daha asla yaşatmasın inşallah hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı bi evlada kavuşursun bitanem...Allah yar ve yardımcın olsun canım benim
kiz ogle oldu yaa sanada gunaydin canim :))Gunaydin hanimlar
ayy gozun aydin hamilesin canim.hayirlisi olsun bi an once git dr aKizlar dun gebelik testinin resmini atmistim cok silik cikmisti. Bu gun kan testi yaptirdim 19 cikti. Sanirim hamiley. Daha doktora gitmedim.
Gebelik twdti de yaptim canim pembe olan gebelik testi. Cok silik bi pembe cikmisti. Kan testi yaptirdim bu gun 19 ciktiHamilelik olabilir canim Ama gebelik testi yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum ovu testinden cok anlamiyorum... INŞALLAH hamissindir❤
Evet canim gebelik testi.pembe olan gebelik testi ise var gibi, inşallah hamilesindir, ovu testlerine ben pek güvenmiyorum aslında. o konuda birşey diyemem ama gebelik testi alıp yapsan daha iyi olur.
Ikisini de attim canim hem gebelik hem ovulasyon. Gebelik testi cok silik cikti.Ovulasyon adet doneminde pozitif ise gebelik var diyorlardi ondan yaptim. Tahlil sonucunu yeni gordum 19 cikmis. Hecen hafta pazartesi 0.10duovu testi mi bunlar gorunce gebelk testi sandim.pozitif olmasi için ikisininde daha kirmizi olmasi lazim canim.varsa elinde bi normal test yap daha net olur.inşalalh vardr diye boyle cikmistr canm
ben onlari ovu testi sandim canim.hayulirlisi olsun kac gun gecmistiIkisini de attim canim hem gebelik hem ovulasyon. Gebelik testi cok silik cikti.Ovulasyon adet doneminde pozitif ise gebelik var diyorlardi ondan yaptim. Tahlil sonucunu yeni gordum 19 cikmis. Hecen hafta pazartesi 0.10du
Canim benim yaz icinden ne geliyorsa. Acılar paylastikca azalir derler. Biz senin nur topu gibi bi evladin oldugu gunleri de gorecegiz ins.Allaha sukur esinde de sende de bir sorun yok gebe kalabiliyorsun. Onemli olan sensin.Tek kelimeyle yıkıldım ne kalkabiiliyorum nede gücüm var ....
Ben sefaff akintinin icinde kırmızı leke gördüğümde hemen doktora gittim doktor neden geldim dermisse gülümsedi bakti hersey yolunda dedi ne rahimim icin genisligine bakti nede dusuk icin verilen ilactan verdi ne yazikki ihmal etti.... ciğerim yaniyor onun ihmali benim canimin sonu oldu... geldiğim icinde hatta sitem etti gittim sonra bana bisi yok dedi diye mutlu oldum kendim kuruntu yapiyorum aslan gibi benim yavrum cok şükür dedim hatta burdada yazdim... ertesi gun yine geldi o akinti... ondan sonra yine geldi doktor onemli degil dedigi icin biraz suphe ettim birazda doktordan iyi mi bilceksin dedim kendime kizdim... 3 4 gun sonra o gece yavrumu kaybettim eryesi gecesi hissetimm ben evladimi cok seviyorum diye agladim kaybetmeden once 1 hafta sonra kontrolum vardi.. cinsiyeti icin gitcektim.. zaten ben ezelden oglum oldugunu hissettim kizlar hatta sizlerle konustuk bildiğiniz ağriyla suyum geldi anneme bagirmisimmm anne bebegim düşüyor anne diye göbeğimi tuttum sanki düşmesini engellicekmisin gibi yapamadim gitti... sonra hastaneye gittim ve bebegim düştü... doktor hastanede odalara girip kontrol ettiğinde yemin ederim doktorun yuzunde vijdan azabi vardi benle konusurken gozlerime bakamadi eger beni yollamasaydi ogun kontrol altina alsaydi simdi size biz kurtulduk teyzeleri oglummm iyi diyebilcektim.. evet biliyorum yavrumun bu dunyada rızki yokmus canimin parcasi melek oldu ama onu canından cok seven annesi onu cok özluyor cok alismisim yavruma... ALLAHIMA siginiyorum INŞALLAH hayirli saglikli evlatlar nasip eder tez vakitte ALLAHIM aratmasin mis kokan miniklerimize hayirli saglikli dogumlarla kavusalim uzun ömürleri olsun iNŞALLAH ❤ buraya yazmak iyi geliyor hakkinizi helal edin canlar sizleride cok üzdüm....
4 gun gecti canim. Ama gec yumurtlama oldu sanirim. Test yapmadim ama belirtiler o yondeydi. 19 unda olmasi lazimken ben belirtileri 24 unde yasadimben onlari ovu testi sandim canim.hayulirlisi olsun kac gun gecmisti
he ondandr canim iki gun sonra yenile iki kati artmis olur zaten.hayirlsii olsun4 gun gecti canim. Ama gec yumurtlama oldu sanirim. Test yapmadim ama belirtiler o yondeydi. 19 unda olmasi lazimken ben belirtileri 24 unde yasadim
hsgden kaynakli olablr canim bekle bakalm adet olursn yarina kadr.sonra calismalara baslarsn hsgden sonra hemen hamile kalan cokkızlar ne olur yardım şubatta hsg cekıldım bugun adet gunum yaklaşık 3 saatır peçeteyle sılıncı açık renklı kan gelıyor ped koydum ama gelen gıden yok agrımda bı gelıp bı gıdıyor kist falanmı oldu acaba neden sökülmüyor
çok ümitiydim bu ay Allahım en kısa zamanda banada nasip eder inşallahhsgden kaynakli olablr canim bekle bakalm adet olursn yarina kadr.sonra calismalara baslarsn hsgden sonra hemen hamile kalan cok
Ins artar canimhe ondandr canim iki gun sonra yenile iki kati artmis olur zaten.hayirlsii olsun
insallah canimçok ümitiydim bu ay Allahım en kısa zamanda banada nasip eder inşallah