allahım sana mis gibi kokulu evlatlar verecek canım merak etme. dua etmeye devam et. iyi ki yazıyorsun, biz de daha dikkatli olmayı öğreniyoruz, bize faydalı oluyorsun. buradaki diğer arkadaşlarımıza da faydalı oluyorsundur. senin acını ve üzüntünü dindirmene yardımcı olamayabiliriz, ancak bil ki burada senin gibi bebişini kaybetmiş nice anneler var, ben de bunlardan biriyim. allahım belki de seni ve evladını ileride olabilecek daha büyük komplikasyonlardan sorunlardan üzüntülerden korumuş olabilir. ben hep böyle düşünüyorum. bir de şükredelim ki hamile kalabiliyorsun, kalabiliyoruz (gerçi ben iki kez kaldım, sonra kalamadım...) burada diğer forumlarda da görebilirsin, nice anneler var donasyon ve evlat edinme ile uğraşan.. daha büyük dertleri olanları düşünmek onlar için dua etmek bana iyi geliyor. neyse sen yazmaya bizimle payklaşmaya devam et nolursun, senin deyiminle "INŞALLAH hayirli saglikli evlatlar nasip eder tez vakitte ALLAHIM aratmasin mis kokan miniklerimize hayirli saglikli dogumlarla kavusalim uzun ömürleri olsun iNŞALLAH ❤"