❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzu ağlıyorum kuzu hastandeyim kuzum cok kotyyum kuzum cigerim.yaniyor kuzu sabah 6da kaybettim oglum olucakmis kuzu yalvaririm bana dua edin
Kuzumm bitanem suan soktayım ne dyecegimi bilemedim kuzummm Rabbim yardmcn olsun canm yandı Allah ım sana sabir versin yavrumm üzülme demek kolay ama elimizden baska bisey gelmiyor çok çok kötü oldum inanamadm bebeğim

_Masalim_ _Masalim_ kuzum ya ne desem bilmiyorum dualarımdasin bitanem o senin sefaatcin olcak kucagina alip kaybeden var bitanem elbette acini anlamam mümkün değil ama senin yanındayım dayanamam sana annem senin güzel niyetlerini düşüncelerini Rabbim biliyor ya sağ salim bi evlat bağışlar sana insallah kuzum Rabbim sevdiği kulunu sinarmis elbet sabrın sonu selamet yavruna kavusacaksin Rabbim yar ve yardımcın olsun cok üzgünüm seninleyim bitanem yüreğim seninle dualarım seninle kendine dikkat et

ozelede yazmistm kuzu ama ben senin progestan kullaniyodun saniyorm yaa dr verdi diye biliyodum.verseydi belki boyle olmazdi dr.ahh be kuzum dr cok önemli iste.elif meyra vardi burda bi agriyla gitti daha bebek gozukmuyodu bile dr u ona hemen vermisti ilaci.biz iyi drlara düşemedik.keskeler simdi devreye giriyo iste.ne desek caresiz balim.istedgn kadr yaz helal olsun deme oyle kiyamam.bundan sonra daha temkinli olucaz,gerekirse dr dr gezicez.en iysiini bulana kadar.tedavibi olacaksn hatta kaldign amdam itibaren isteyceksn dr dan .hersey cok guzel olcak kuzum
Seni cok seviyorum biliyosun dimi❤

allahım sana mis gibi kokulu evlatlar verecek canım merak etme. dua etmeye devam et. iyi ki yazıyorsun, biz de daha dikkatli olmayı öğreniyoruz, bize faydalı oluyorsun. buradaki diğer arkadaşlarımıza da faydalı oluyorsundur. senin acını ve üzüntünü dindirmene yardımcı olamayabiliriz, ancak bil ki burada senin gibi bebişini kaybetmiş nice anneler var, ben de bunlardan biriyim. allahım belki de seni ve evladını ileride olabilecek daha büyük komplikasyonlardan sorunlardan üzüntülerden korumuş olabilir. ben hep böyle düşünüyorum. bir de şükredelim ki hamile kalabiliyorsun, kalabiliyoruz (gerçi ben iki kez kaldım, sonra kalamadım...) burada diğer forumlarda da görebilirsin, nice anneler var donasyon ve evlat edinme ile uğraşan.. daha büyük dertleri olanları düşünmek onlar için dua etmek bana iyi geliyor. neyse sen yazmaya bizimle payklaşmaya devam et nolursun, senin deyiminle "INŞALLAH hayirli saglikli evlatlar nasip eder tez vakitte ALLAHIM aratmasin mis kokan miniklerimize hayirli saglikli dogumlarla kavusalim uzun ömürleri olsun iNŞALLAH ❤"
Yüreğine saglik canimm seni tanimiyorum ama okadar sicak kanli tertemiz yuregini bana actin bu acili gunumde yanimda oldun ALLAH razi olsun bitanem INŞALLAH nasip olsun miniklerimiz musmutlu olalim iNŞALLAH ❤ çok teşekkür ederim kuzum ❤

slm masalım yazdıklarını okudukça öyle kötü oluyorum ki rabbim sana sabır versin allahım tekrarını yaşatmasın bu son acın olsun inşallah tez zamanda inşallah yerini dolduracak evlatlar nasip etsin rabbim sana ve senin gibi bu acıları yaşayan herkese
AMIN bitanem seni uzmusun hakkını helal et❤

Kizlar dun gebelik testinin resmini atmistim cok silik cikmisti. Bu gun kan testi yaptirdim 19 cikti. Sanirim hamiley. Daha doktora gitmedim.
Hayirli ugurlu olsun canim ALLAHIM kucagina sagliklica almayi nasip etsin hevesin kursaginda kalmasin RABBiM korusun sizi❤

_Masalim_ _Masalim_ kuzum ya ne desem bilmiyorum dualarımdasin bitanem o senin sefaatcin olcak kucagina alip kaybeden var bitanem elbette acini anlamam mümkün değil ama senin yanındayım dayanamam sana annem senin güzel niyetlerini düşüncelerini Rabbim biliyor ya sağ salim bi evlat bağışlar sana insallah kuzum Rabbim sevdiği kulunu sinarmis elbet sabrın sonu selamet yavruna kavusacaksin Rabbim yar ve yardımcın olsun cok üzgünüm seninleyim bitanem yüreğim seninle dualarım seninle kendine dikkat et
AMIN kuzum Sagol kardesim sagol kelimeler tükendi dicek bisey yok

@dilekylmz22 kuzum hatirladin mii canim cagla cekmisti 5 gun önce bulamamistim bugun buyuk markette gördüm oyle yandimki bi cagla insani bu kadar aglatirmi bebegim dusmeseydi hapur hupur yerdimmm yavrummun cani cekmisti ah kuzum caglayi görür görmez tamamen coktum markette saklanip bi kenara hungur hungur ağladım:110:

X