- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
yok canim deglm insallah olurum ama.sendede insallah vardr teta yapinca buraya yazarsnBen seni hamile sandm cnm ya hamile grubu diye sende hamilesin sanıyordum ins sende hamile olursun cnm ben negstif gornce morlm kotu oluyor ben o yuzdn yapmcm gecerse hemn yapcm ins hamileyimdir :)
Yazarm cnm ins vardr ya bu ay olmustur ins :)yok canim deglm insallah olurum ama.sendede insallah vardr teta yapinca buraya yazarsn
Kuşummmbi ses verin bakim acayimmi napalim :)) isimde onerin. @Saman Alevi @sher33 @mcyln83_Masalim_ Camelwhite @Bejan19 @beste09 LovePink_ @nesliklndr .beyhan nickin cikmiyo annem ve digerleri ne diyosunz devam mi tamami var misiiiiz yoh musuuuuz:)))
iyiym kuzuu sen napiyosnKuşummmNapıyon
Bir parol al istersen canımKızlar bugunde şimdilik adet olmadın.Başım çatlıyorlarçatlıyorlar
Alsam iyi olu ama ya hamilelik varsa napcamBir parol al istersen canım
Parolu o yüzden dedim canım, parol hamilelikte kullanılabilen tek ağrı kesici zaten. Ondan başkasını kullanma şüphen varsa eğerAlsam iyi olu ama ya hamilelik varsa napcam
Şüphem eger mevsimsel bir gecikme değilse 3 gun gecti adetim.Parolu o yüzden dedim canım, parol hamilelikte kullanılabilen tek ağrı kesici zaten. Ondan başkasını kullanma şüphen varsa eğer
Hadi inşallah hamilesindir o zaman canımŞüphem eger mevsimsel bir gecikme değilse 3 gun gecti adetim.
test yapsana canim evde varsaŞüphem eger mevsimsel bir gecikme değilse 3 gun gecti adetim.
İnşallah ya bu baş ağrısı geçirmişgeçirmişHadi inşallah hamilesindir o zaman canım
Feci demek istedimİnşallah ya bu baş ağrısı geçirmişgeçirmiş
test yapsana canim evde varsa[/QUOTE yarın yapcam İnşsllah Adet olmazsam bakıcam
dogru kuzum sabir.hep ya sabir cekicez.nasilsin bu arada nasil oldun
Kuzum ALLAHIMA sığındım beterinden korusun RABBIM bidaha yasatmasin INŞALLAH melek oldu oğlum beni bekliyor❤ cok üzülüyorum yaniyorum hep dua edioyrum kuzum zamanla atlatirim ALLAHIM aratmaz saglikli bi gebeligimiz olur INŞALLAHdogru kuzum sabir.hep ya sabir cekicez.nasilsin bu arada nasil oldun
insallah kuzum gunden gune daha iyi hissedeceksin.insallahh bir dahaki saglikli olucak kucagna alicaksn.burda dogum hikayelerimizi anlaticaz kuzum benim :)Kuzum ALLAHIMA sığındım beterinden korusun RABBIM bidaha yasatmasin INŞALLAH melek oldu oğlum beni bekliyor❤ cok üzülüyorum yaniyorum hep dua edioyrum kuzum zamanla atlatirim ALLAHIM aratmaz saglikli bi gebeligimiz olur INŞALLAH
İnşallah canım bu bir imtihan Dünya'sı.Peygamberimizin iki oğluda ölmüş.Hz.Yakup oğlundan uzak kalmış.Hz.Zekeriyyanın oğlu olmuyormuş sabreder ve Allah'ına yalvarırı bir evlat diyeee.Mübareklerde sınava tabii tutulmuşlar ki biz neden imtihan olmayalım Allah herkese sağlıklı tum uzuvları tam bir evlat nasip etsin.Biz Mübarekler kadar Sabırlı değiliz Bize çekemeyeceğimiz yük yüklemez ancak Çokça sabra ihtiyacımız varKuzum ALLAHIMA sığındım beterinden korusun RABBIM bidaha yasatmasin INŞALLAH melek oldu oğlum beni bekliyor❤ cok üzülüyorum yaniyorum hep dua edioyrum kuzum zamanla atlatirim ALLAHIM aratmaz saglikli bi gebeligimiz olur INŞALLAH
Öyle kuzum iNŞALLAH bu sinavi anlatırım bebegime kavustursun INŞALLAH RABBiM ❤İnşallah canım bu bir imtihan Dünya'sı.Peygamberimizin iki oğluda ölmüş.Hz.Yakup oğlundan uzak kalmış.Hz.Zekeriyyanın oğlu olmuyormuş sabreder ve Allah'ına yalvarırı bir evlat diyeee.Mübareklerde sınava tabii tutulmuşlar ki biz neden imtihan olmayalım Allah herkese sağlıklı tum uzuvları tam bir evlat nasip etsin.Biz Mübarekler kadar Sabırlı değiliz Bize çekemeyeceğimiz yük yüklemez ancak Çokça sabra ihtiyacımız var