❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzu ağlıyorum kuzu hastandeyim kuzum cok kotyyum kuzum cigerim.yaniyor kuzu sabah 6da kaybettim oglum olucakmis kuzu yalvaririm bana dua edin
Kuzumm bitanem suan soktayım ne dyecegimi bilemedim kuzummm Rabbim yardmcn olsun canm yandı Allah ım sana sabir versin yavrumm üzülme demek kolay ama elimizden baska bisey gelmiyor çok çok kötü oldum inanamadm bebeğim

_Masalim_ kuzum ya ne desem bilmiyorum dualarımdasin bitanem o senin sefaatcin olcak kucagina alip kaybeden var bitanem elbette acini anlamam mümkün değil ama senin yanındayım dayanamam sana annem senin güzel niyetlerini düşüncelerini Rabbim biliyor ya sağ salim bi evlat bağışlar sana insallah kuzum Rabbim sevdiği kulunu sinarmis elbet sabrın sonu selamet yavruna kavusacaksin Rabbim yar ve yardımcın olsun cok üzgünüm seninleyim bitanem yüreğim seninle dualarım seninle kendine dikkat et

Seni cok seviyorum biliyosun dimi❤

Yüreğine saglik canimm seni tanimiyorum ama okadar sicak kanli tertemiz yuregini bana actin bu acili gunumde yanimda oldun ALLAH razi olsun bitanem INŞALLAH nasip olsun miniklerimiz musmutlu olalim iNŞALLAH ❤ çok teşekkür ederim kuzum ❤

AMIN bitanem seni uzmusun hakkını helal et❤

Kizlar dun gebelik testinin resmini atmistim cok silik cikmisti. Bu gun kan testi yaptirdim 19 cikti. Sanirim hamiley. Daha doktora gitmedim.
Hayirli ugurlu olsun canim ALLAHIM kucagina sagliklica almayi nasip etsin hevesin kursaginda kalmasin RABBiM korusun sizi❤

AMIN kuzum Sagol kardesim sagol kelimeler tükendi dicek bisey yok

@dilekylmz22 kuzum hatirladin mii canim cagla cekmisti 5 gun önce bulamamistim bugun buyuk markette gördüm oyle yandimki bi cagla insani bu kadar aglatirmi bebegim dusmeseydi hapur hupur yerdimmm yavrummun cani cekmisti ah kuzum caglayi görür görmez tamamen coktum markette saklanip bi kenara hungur hungur ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…