❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

acalim canim ya bu grup bozulmasin cok sicak burdakiler
kuzu burdayix simdilik kapabirsa acicaz:)) ayy ben kudurdum kocise yarin test aldircam oburgun test yapcam.iki uc tane al dedim kizdi mizdi ama alir o :))) bi kez yapcam bi daha adet gecerse.en azindan adet olcam mi olmiycam diyerek geciktirmeym adetide:))

kuzu burdayix simdilik kapabirsa acicaz:)) ayy ben kudurdum kocise yarin test aldircam oburgun test yapcam.iki uc tane al dedim kizdi mizdi ama alir o :))) bi kez yapcam bi daha adet gecerse.en azindan adet olcam mi olmiycam diyerek geciktirmeym adetide:))
gunun gectimi senin canin insAllah hamissindir belirtiler varmi

isim ne olarak accaksiniz canim beni etiketleyin bulayik sizi :)

Kizlar ben test yaptim bu gun sonuc bu gebelik var mi sizce gunum de gecti

Eklentiler

• 20170307_002113.jpg
    20170307_002113.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 75
Ovulasyon testi gebelik varsa adete yakin pozitif cikar diyorlardi. Gunum gevti test pizitif normal mi bu sonuc. Ilk defa ovulasyon testi yaptim da

Tek kelimeyle yıkıldım ne kalkabiiliyorum nede gücüm var ....

Ben sefaff akintinin icinde kırmızı leke gördüğümde hemen doktora gittim doktor neden geldim dermisse gülümsedi bakti hersey yolunda dedi ne rahimim icin genisligine bakti nede dusuk icin verilen ilactan verdi ne yazikki ihmal etti.... ciğerim yaniyor onun ihmali benim canimin sonu oldu... geldiğim icinde hatta sitem etti gittim sonra bana bisi yok dedi diye mutlu oldum kendim kuruntu yapiyorum aslan gibi benim yavrum cok şükür dedim hatta burdada yazdim... ertesi gun yine geldi o akinti... ondan sonra yine geldi doktor onemli degil dedigi icin biraz suphe ettim birazda doktordan iyi mi bilceksin dedim kendime kizdim... 3 4 gun sonra o gece yavrumu kaybettim eryesi gecesi hissetimm ben evladimi cok seviyorum diye agladim kaybetmeden once 1 hafta sonra kontrolum vardi.. cinsiyeti icin gitcektim.. zaten ben ezelden oglum oldugunu hissettim kizlar hatta sizlerle konustuk bildiğiniz ağriyla suyum geldi anneme bagirmisimmm anne bebegim düşüyor anne diye göbeğimi tuttum sanki düşmesini engellicekmisin gibi yapamadim gitti... sonra hastaneye gittim ve bebegim düştü... doktor hastanede odalara girip kontrol ettiğinde yemin ederim doktorun yuzunde vijdan azabi vardi benle konusurken gozlerime bakamadi eger beni yollamasaydi ogun kontrol altina alsaydi simdi size biz kurtulduk teyzeleri oglummm iyi diyebilcektim.. evet biliyorum yavrumun bu dunyada rızki yokmus canimin parcasi melek oldu ama onu canından cok seven annesi onu cok özluyor cok alismisim yavruma... ALLAHIMA siginiyorum INŞALLAH hayirli saglikli evlatlar nasip eder tez vakitte ALLAHIM aratmasin mis kokan miniklerimize hayirli saglikli dogumlarla kavusalim uzun ömürleri olsun iNŞALLAH ❤ buraya yazmak iyi geliyor hakkinizi helal edin canlar sizleride cok üzdüm....

Ben sefaff akintinin icinde kırmızı leke gördüğümde hemen doktora gittim doktor neden geldim dermisse gülümsedi bakti hersey yolunda dedi ne rahimim icin genisligine bakti nede dusuk icin verilen ilactan verdi ne yazikki ihmal etti.... ciğerim yaniyor onun ihmali benim canimin sonu oldu... geldiğim icinde hatta sitem etti gittim sonra bana bisi yok dedi diye mutlu oldum kendim kuruntu yapiyorum aslan gibi benim yavrum cok şükür dedim hatta burdada yazdim... ertesi gun yine geldi o akinti... ondan sonra yine geldi doktor onemli degil dedigi icin biraz suphe ettim birazda doktordan iyi mi bilceksin dedim kendime kizdim... 3 4 gun sonra o gece yavrumu kaybettim eryesi gecesi hissetimm ben evladimi cok seviyorum diye agladim kaybetmeden once 1 hafta sonra kontrolum vardi.. cinsiyeti icin gitcektim.. zaten ben ezelden oglum oldugunu hissettim kizlar hatta sizlerle konustuk bildiğiniz ağriyla suyum geldi anneme bagirmisimmm anne bebegim düşüyor anne diye göbeğimi tuttum sanki düşmesini engellicekmisin gibi yapamadim gitti... sonra hastaneye gittim ve bebegim düştü... doktor hastanede odalara girip kontrol ettiğinde yemin ederim doktorun yuzunde vijdan azabi vardi benle konusurken gozlerime bakamadi eger beni yollamasaydi ogun kontrol altina alsaydi simdi size biz kurtulduk teyzeleri oglummm iyi diyebilcektim.. evet biliyorum yavrumun bu dunyada rızki yokmus canimin parcasi melek oldu ama onu canından cok seven annesi onu cok özluyor cok alismisim yavruma... ALLAHIMA siginiyorum INŞALLAH hayirli saglikli evlatlar nasip eder tez vakitte ALLAHIM aratmasin mis kokan miniklerimize hayirli saglikli dogumlarla kavusalim uzun ömürleri olsun iNŞALLAH ❤ buraya yazmak iyi geliyor hakkinizi helal edin canlar sizleride cok üzdüm....
ozelede yazmistm kuzu ama ben senin progestan kullaniyodun saniyorm yaa dr verdi diye biliyodum.verseydi belki boyle olmazdi dr.ahh be kuzum dr cok önemli iste.elif meyra vardi burda bi agriyla gitti daha bebek gozukmuyodu bile dr u ona hemen vermisti ilaci.biz iyi drlara düşemedik.keskeler simdi devreye giriyo iste.ne desek caresiz balim.istedgn kadr yaz helal olsun deme oyle kiyamam.bundan sonra daha temkinli olucaz,gerekirse dr dr gezicez.en iysiini bulana kadar.tedavibi olacaksn hatta kaldign amdam itibaren isteyceksn dr dan .hersey cok guzel olcak kuzum

allahım sana mis gibi kokulu evlatlar verecek canım merak etme. dua etmeye devam et. iyi ki yazıyorsun, biz de daha dikkatli olmayı öğreniyoruz, bize faydalı oluyorsun. buradaki diğer arkadaşlarımıza da faydalı oluyorsundur. senin acını ve üzüntünü dindirmene yardımcı olamayabiliriz, ancak bil ki burada senin gibi bebişini kaybetmiş nice anneler var, ben de bunlardan biriyim. allahım belki de seni ve evladını ileride olabilecek daha büyük komplikasyonlardan sorunlardan üzüntülerden korumuş olabilir. ben hep böyle düşünüyorum. bir de şükredelim ki hamile kalabiliyorsun, kalabiliyoruz (gerçi ben iki kez kaldım, sonra kalamadım...) burada diğer forumlarda da görebilirsin, nice anneler var donasyon ve evlat edinme ile uğraşan.. daha büyük dertleri olanları düşünmek onlar için dua etmek bana iyi geliyor. neyse sen yazmaya bizimle payklaşmaya devam et nolursun, senin deyiminle "INŞALLAH hayirli saglikli evlatlar nasip eder tez vakitte ALLAHIM aratmasin mis kokan miniklerimize hayirli saglikli dogumlarla kavusalim uzun ömürleri olsun iNŞALLAH ❤"

X