- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
INŞALLAH kuzummmminsallah kuzum gunden gune daha iyi hissedeceksin.insallahh bir dahaki saglikli olucak kucagna alicaksn.burda dogum hikayelerimizi anlaticaz kuzum benim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
INŞALLAH kuzummmminsallah kuzum gunden gune daha iyi hissedeceksin.insallahh bir dahaki saglikli olucak kucagna alicaksn.burda dogum hikayelerimizi anlaticaz kuzum benim :)
vucudunda hala hormon var kuzum gogusler ondan oyle.bel agrisida kanaman var diye.cok asiri kanaman olursa dr a gidersn kuzum.Bel agrisi gogus agrisi normal mi kizlar gogulserim tas gibi sert belim.agriyor kanamamda var ?
Sagol bitanem benim ❤vucudunda hala hormon var kuzum gogusler ondan oyle.bel agrisida kanaman var diye.cok asiri kanaman olursa dr a gidersn kuzum.
acalim canim ya bu grup bozulmasin cok sicak burdakilerbi ses verin bakim acayimmi napalim :)) isimde onerin. @Saman Alevi @sher33 @mcyln83 _Masalim_ @Camelwhite Bejan19 @beste09 @LovePink_ nesliklndr .beyhan nickin cikmiyo annem ve digerleri ne diyosunz devam mi tamami var misiiiiz yoh musuuuuz:)))
tamam canin insAllah en kisa zamanda hamis olurum mutlaka yazarim balmm ❤❤❤Oy yerim senii ballilokmam❤ INŞALLAH balim cumlemiz mutluluga erelim❤ dualarimdasin hemserim bide hamis kalirsan bana ozelden yazmayi unutma tmmi❤
kuzu burdayix simdilik kapabirsa acicaz:)) ayy ben kudurdum kocise yarin test aldircam oburgun test yapcam.iki uc tane al dedim kizdi mizdi ama alir o :))) bi kez yapcam bi daha adet gecerse.en azindan adet olcam mi olmiycam diyerek geciktirmeym adetide:))acalim canim ya bu grup bozulmasin cok sicak burdakiler
gunun gectimi senin canin insAllah hamissindir belirtiler varmikuzu burdayix simdilik kapabirsa acicaz:)) ayy ben kudurdum kocise yarin test aldircam oburgun test yapcam.iki uc tane al dedim kizdi mizdi ama alir o :))) bi kez yapcam bi daha adet gecerse.en azindan adet olcam mi olmiycam diyerek geciktirmeym adetide:))
isim ne olarak accaksiniz canim beni etiketleyin bulayik sizi :)kuzu burdayix simdilik kapabirsa acicaz:)) ayy ben kudurdum kocise yarin test aldircam oburgun test yapcam.iki uc tane al dedim kizdi mizdi ama alir o :))) bi kez yapcam bi daha adet gecerse.en azindan adet olcam mi olmiycam diyerek geciktirmeym adetide:))
daha gunum gecmedi 1 hafta falan var ama kendimi yiyip adeti geciktrmektense erkenden bi kez yapaym diyorm :)) vallah adi henux kesin degil kuzum etiketlerz tabisiii:))isim ne olarak accaksiniz canim beni etiketleyin bulayik sizi :)
Hamilelik olabilir canim Ama gebelik testi yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum ovu testinden cok anlamiyorum... INŞALLAH hamissindir❤
pembe olan gebelik testi ise var gibi, inşallah hamilesindir, ovu testlerine ben pek güvenmiyorum aslında. o konuda birşey diyemem ama gebelik testi alıp yapsan daha iyi olur.Kizlar ben test yaptim bu gun sonuc bu gebelik var mi sizce gunum de gecti
ozelede yazmistm kuzu ama ben senin progestan kullaniyodun saniyorm yaa dr verdi diye biliyodum.verseydi belki boyle olmazdi dr.ahh be kuzum dr cok önemli iste.elif meyra vardi burda bi agriyla gitti daha bebek gozukmuyodu bile dr u ona hemen vermisti ilaci.biz iyi drlara düşemedik.keskeler simdi devreye giriyo iste.ne desek caresiz balim.istedgn kadr yaz helal olsun deme oyle kiyamam.bundan sonra daha temkinli olucaz,gerekirse dr dr gezicez.en iysiini bulana kadar.tedavibi olacaksn hatta kaldign amdam itibaren isteyceksn dr dan .hersey cok guzel olcak kuzumTek kelimeyle yıkıldım ne kalkabiiliyorum nede gücüm var ....
Ben sefaff akintinin icinde kırmızı leke gördüğümde hemen doktora gittim doktor neden geldim dermisse gülümsedi bakti hersey yolunda dedi ne rahimim icin genisligine bakti nede dusuk icin verilen ilactan verdi ne yazikki ihmal etti.... ciğerim yaniyor onun ihmali benim canimin sonu oldu... geldiğim icinde hatta sitem etti gittim sonra bana bisi yok dedi diye mutlu oldum kendim kuruntu yapiyorum aslan gibi benim yavrum cok şükür dedim hatta burdada yazdim... ertesi gun yine geldi o akinti... ondan sonra yine geldi doktor onemli degil dedigi icin biraz suphe ettim birazda doktordan iyi mi bilceksin dedim kendime kizdim... 3 4 gun sonra o gece yavrumu kaybettim eryesi gecesi hissetimm ben evladimi cok seviyorum diye agladim kaybetmeden once 1 hafta sonra kontrolum vardi.. cinsiyeti icin gitcektim.. zaten ben ezelden oglum oldugunu hissettim kizlar hatta sizlerle konustuk bildiğiniz ağriyla suyum geldi anneme bagirmisimmm anne bebegim düşüyor anne diye göbeğimi tuttum sanki düşmesini engellicekmisin gibi yapamadim gitti... sonra hastaneye gittim ve bebegim düştü... doktor hastanede odalara girip kontrol ettiğinde yemin ederim doktorun yuzunde vijdan azabi vardi benle konusurken gozlerime bakamadi eger beni yollamasaydi ogun kontrol altina alsaydi simdi size biz kurtulduk teyzeleri oglummm iyi diyebilcektim.. evet biliyorum yavrumun bu dunyada rızki yokmus canimin parcasi melek oldu ama onu canından cok seven annesi onu cok özluyor cok alismisim yavruma... ALLAHIMA siginiyorum INŞALLAH hayirli saglikli evlatlar nasip eder tez vakitte ALLAHIM aratmasin mis kokan miniklerimize hayirli saglikli dogumlarla kavusalim uzun ömürleri olsun iNŞALLAH ❤ buraya yazmak iyi geliyor hakkinizi helal edin canlar sizleride cok üzdüm....
ovu testi mi bunlar gorunce gebelk testi sandim.pozitif olmasi için ikisininde daha kirmizi olmasi lazim canim.varsa elinde bi normal test yap daha net olur.inşalalh vardr diye boyle cikmistr canm
allahım sana mis gibi kokulu evlatlar verecek canım merak etme. dua etmeye devam et. iyi ki yazıyorsun, biz de daha dikkatli olmayı öğreniyoruz, bize faydalı oluyorsun. buradaki diğer arkadaşlarımıza da faydalı oluyorsundur. senin acını ve üzüntünü dindirmene yardımcı olamayabiliriz, ancak bil ki burada senin gibi bebişini kaybetmiş nice anneler var, ben de bunlardan biriyim. allahım belki de seni ve evladını ileride olabilecek daha büyük komplikasyonlardan sorunlardan üzüntülerden korumuş olabilir. ben hep böyle düşünüyorum. bir de şükredelim ki hamile kalabiliyorsun, kalabiliyoruz (gerçi ben iki kez kaldım, sonra kalamadım...) burada diğer forumlarda da görebilirsin, nice anneler var donasyon ve evlat edinme ile uğraşan.. daha büyük dertleri olanları düşünmek onlar için dua etmek bana iyi geliyor. neyse sen yazmaya bizimle payklaşmaya devam et nolursun, senin deyiminle "INŞALLAH hayirli saglikli evlatlar nasip eder tez vakitte ALLAHIM aratmasin mis kokan miniklerimize hayirli saglikli dogumlarla kavusalim uzun ömürleri olsun iNŞALLAH ❤"Tek kelimeyle yıkıldım ne kalkabiiliyorum nede gücüm var ....
Ben sefaff akintinin icinde kırmızı leke gördüğümde hemen doktora gittim doktor neden geldim dermisse gülümsedi bakti hersey yolunda dedi ne rahimim icin genisligine bakti nede dusuk icin verilen ilactan verdi ne yazikki ihmal etti.... ciğerim yaniyor onun ihmali benim canimin sonu oldu... geldiğim icinde hatta sitem etti gittim sonra bana bisi yok dedi diye mutlu oldum kendim kuruntu yapiyorum aslan gibi benim yavrum cok şükür dedim hatta burdada yazdim... ertesi gun yine geldi o akinti... ondan sonra yine geldi doktor onemli degil dedigi icin biraz suphe ettim birazda doktordan iyi mi bilceksin dedim kendime kizdim... 3 4 gun sonra o gece yavrumu kaybettim eryesi gecesi hissetimm ben evladimi cok seviyorum diye agladim kaybetmeden once 1 hafta sonra kontrolum vardi.. cinsiyeti icin gitcektim.. zaten ben ezelden oglum oldugunu hissettim kizlar hatta sizlerle konustuk bildiğiniz ağriyla suyum geldi anneme bagirmisimmm anne bebegim düşüyor anne diye göbeğimi tuttum sanki düşmesini engellicekmisin gibi yapamadim gitti... sonra hastaneye gittim ve bebegim düştü... doktor hastanede odalara girip kontrol ettiğinde yemin ederim doktorun yuzunde vijdan azabi vardi benle konusurken gozlerime bakamadi eger beni yollamasaydi ogun kontrol altina alsaydi simdi size biz kurtulduk teyzeleri oglummm iyi diyebilcektim.. evet biliyorum yavrumun bu dunyada rızki yokmus canimin parcasi melek oldu ama onu canından cok seven annesi onu cok özluyor cok alismisim yavruma... ALLAHIMA siginiyorum INŞALLAH hayirli saglikli evlatlar nasip eder tez vakitte ALLAHIM aratmasin mis kokan miniklerimize hayirli saglikli dogumlarla kavusalim uzun ömürleri olsun iNŞALLAH ❤ buraya yazmak iyi geliyor hakkinizi helal edin canlar sizleride cok üzdüm....
Hayırlı olsun canımmmmKizlar ben test yaptim bu gun sonuc bu gebelik var mi sizce gunum de gecti