- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Kızlar adetme bi gün var ovulasyon testme bakar mısınız
Normal gebelik yap canım varsa çıkar
Ben ovu testine pek güvenmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar adetme bi gün var ovulasyon testme bakar mısınız
bitarafi daha koyu bi tarafi daha acik diye dedim canim.ama dedgm gibi pozitif gibide duruyo.insallah vardr.yapsana bi gebelk testi varsa cikar zaten adetne 1 gun varmis.Gölgeli gbi gelmedi bna cnm
Eve geldim canim yatiyorum surekli kanamam var ALLAHIM yardimcimiz olsunHayirli pazarlar canlar
_Masalim_ eve geldin mi canim? Tez vakitte yeniden kavusacaksin insallah. Rabbin yardimcin olsun canim.
Evet canim oğlumu kaybettimMasalim.bebeginimi kaybetti ben mi yanlis anladim
Sagol ballilokmam INŞALLAH bitanem benim ❤sende sagol kuzum iyi ki varsn.cabuk topaflan bitanem salma kendini ne kadar cabuk toparlarsan yeni umutlar o kadar cabuk gelcek sana.hercey cok cabuk duzelcek.sen ne zaman istersen allahin izniyle yeniden olucak ve kucagna da alcaksn kuzum.
Masalim canm cok gecms olsun ne oldu cnm çok üzüldümSagol ballilokmam INŞALLAH bitanem benim ❤
Evet canim oğlumu kaybettim
amanda kim gelmis.nasilsin kuzum daha iyisin insallahSagol ballilokmam INŞALLAH bitanem benim ❤
hmm ozaman bekle biraz daha canim.iki kez nasil yumurtladin kiz.bendende 1haftadr yumurta aki kivaminda akinti geliyo.yalniz bu akintiyla kendimde dahil herkesin omrunu yedim e :))Ben bu ay 2kez yumurtladm cnm bir hafta geçti daha yumurtm catlayali bir haftalık hamilelik gebelik testnde cikar mi ki dshs oncesnde cikmmsti gebelik testnde
Valla ben de bilmiyorum cnm ovulasyon testi yaptm ilk 14.gun yumurtldim sonra catladi adetme bi hafta varken yenden yumurtldm ve o da catladihmm ozaman bekle biraz daha canim.iki kez nasil yumurtladin kiz.bendende 1haftadr yumurta aki kivaminda akinti geliyo.yalniz bu akintiyla kendimde dahil herkesin omrunu yedim e :))
allah allah hamileligide algiliyms ya bunlar ondan olmasin.bekle bakalm insallah ondandrValla ben de bilmiyorum cnm ovulasyon testi yaptm ilk 14.gun yumurtldim sonra catladi adetme bi hafta varken yenden yumurtldm ve o da catladi
İnşallah cnmallah allah hamileligide algiliyms ya bunlar ondan olmasin.bekle bakalm insallah ondandr
Merhaba canım nasılsın bakalım iyisin dimi biraz dahaMerhaba kizlar
Balim ağlama nöbetlerim var zamanla atlatirim INŞALLAH annemlere hatay iskendiruna gidicem 1 hafta durucam esim beni almaya gelcek kuzum esimde 2 gun kalicak sonra eve donucez haftaya gidiyorum. Esim isteyken evde yalniz kalmak istemedim esimde kafan dagilsin dedi kuzum nereye gidersem gideyim kalbimin acisiyla gidicem kuzum ama evde yalniz aksama kadar kalmaktansa 1 hafta biraz dinleneyim. Oyle düşündükamanda kim gelmis.nasilsin kuzum daha iyisin insallah
Cok teşekkür ederim canimMasalim canm cok gecms olsun ne oldu cnm çok üzüldüm
Hamd olsun kuzum aglama nöbetlerim oluyor zor bi surec ALLAH yardimcimiz olsunMerhaba canım nasılsın bakalım iyisin dimi biraz daha