❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Mesajlarını okurken ağladım Allahım nasıl bi imtihan vermiş sana kuzum demekki nasibi hayırlısı buymuş gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor karşında ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim sabırlar versin
Kuzu gitti benim oglum suanki acimi anlatammam ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun RABBiM büyük

S
Canim benim yasadiklarin çok zor Rabbim sana sabır versin bu durumda ne denir bilmiorum ama güçlü olmaya çalış ne olur bebeğin seni bırakıp gitti ama cennetin kapısında seni bekliyo olacak. Bu günler biraz zor gececek ama Allahın izniyle atlaticaksin kuzum dua et Rabbim beni selamete çıkar diye içime serinlik wer diye dualar et Rabbim seni selamete cikaracaktir.
Sagol canim ALLAH razi olsun bitanem

Kizlar uyuyamiyorum gözümü kapatıyorum yasadiklarim aklima geliyor ciğerim parcalaniyor ben elimden geleni yaptim uine birakip gitti benim yavrum beni oğlum paşam birakti annesini ;(

Canim o artik senin sefaatcin. Rabbimden gelene hamd olsun canim. Uzulme Rabbim gonlune selamet versin. Gercek hayayta bekleyecek seni insAllah. Neden boyle bir olay yasadigini soyledimi canim doktorun?

nolur ümidini kaybetme bitanem geçecek hepsi sana bişey olmadı ya .. Allahım sabrının mükafatını verir çok zor bir sınavdasın keşke yanında olabilseydim canım :KK43: duydugumdan beri çok üzgünüm
Kuzu yuregim.yaniyor cok alıştım kuzu 4 ay dile kolay kuzu yavrumsuz kaldim kuzum

Canim o artik senin sefaatcin. Rabbimden gelene hamd olsun canim. Uzulme Rabbim gonlune selamet versin. Gercek hayayta bekleyecek seni insAllah. Neden boyle bir olay yasadigini soyledimi canim doktorun?
Oyle kuzum hamd olsun beni bekleyen iki tane yavrum var dimi :KK43: ablasinin elinden tutmuştur oglumda :KK43: kuzum 2 ay somra kurtaj oldugm.icn rahim topalrninca bakılacak :KK43:

Oyle kuzum hamd olsun beni bekleyen iki tane yavrum var dimi :KK43: ablasinin elinden tutmuştur oglumda :KK43: kuzum 2 ay somra kurtaj oldugm.icn rahim topalrninca bakılacak :KK43:
Kiyamam sana bir tane daha mi dusugun var. Oda mi ayni oldu canim? Kurban oldugumun vardir bir hikmeti. Onun hikmetinden sual olunmaz ki! İki melegin cennet kapisinda bekliyor insAllah canim. Uzulme Rabbim yar ve yardimcin olsun.

Kiyamam sana bir tane daha mi dusugun var. Oda mi ayni oldu canim? Kurban oldugumun vardir bir hikmeti. Onun hikmetinden sual olunmaz ki! İki melegin cennet kapisinda bekliyor insAllah canim. Uzulme Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Iki tane yavrum da birakti beni kuzum nasip RABBIM sagsaglim.yine verir INŞALLAH alirim.kucagima

X