- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
INŞALLAH kuzum INŞALLAH olur dimi yineAminnn kuzu inşallah toparlıycak güçlü kadın _Masalim_ en hayrlı vakittede inşallah bizi müjdeliycek ben buna inanıyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
INŞALLAH kuzum INŞALLAH olur dimi yineAminnn kuzu inşallah toparlıycak güçlü kadın _Masalim_ en hayrlı vakittede inşallah bizi müjdeliycek ben buna inanıyorum...
AMIN ALLAH razi olsun canimBasiniz sagolsun cok uzuldum ins rabbim acinizi dindircek bi evlat nasip etsin.
Kuzu gitti yavrumAllahım nasıl ya çok üzüldüm kızım Allah sana dayanma gücü versin inşallah üzülme hayırlısı veren de alan da o
AMIN canim yuregim.yaniyorCanimm yaaa buraya sirf senin icin girmistim nasilsjn ne yaptin cinsiyeti ogrendin mi diye soracaktim...
Ama sokkk oldum msjinj gorunce cookk uzuldummm..elim ayagim bosaldi..
Allahim sabirlar versinn,dayaanma gucu versin..
Offf yaaa...
Kuzu gitti benim oglum suanki acimi anlatammam ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun RABBiM büyükMesajlarını okurken ağladım Allahım nasıl bi imtihan vermiş sana kuzum demekki nasibi hayırlısı buymuş gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor karşında ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim sabırlar versin
Sagol canim ALLAH razi olsun bitanemCanim benim yasadiklarin çok zor Rabbim sana sabır versin bu durumda ne denir bilmiorum ama güçlü olmaya çalış ne olur bebeğin seni bırakıp gitti ama cennetin kapısında seni bekliyo olacak. Bu günler biraz zor gececek ama Allahın izniyle atlaticaksin kuzum dua et Rabbim beni selamete çıkar diye içime serinlik wer diye dualar et Rabbim seni selamete cikaracaktir.
Kuzum kus gibi korkuyordum ya hatrladinmi elimi.gobegime dokunamya.korkuyordum yavrum beni birakip gittikuzum inanmiyrm yaa nasil oldu resmen neyy diye ciglik attim mesajini okuyunca ( cok uzuldm yaa ahh icimi yaktn ya@_Masalim_
nolur ümidini kaybetme bitanem geçecek hepsi sana bişey olmadı ya .. Allahım sabrının mükafatını verir çok zor bir sınavdasın keşke yanında olabilseydim canım duydugumdan beri çok üzgünümArtik bebek takvimimde yok
Kizlar uyuyamiyorum gözümü kapatıyorum yasadiklarim aklima geliyor ciğerim parcalaniyor ben elimden geleni yaptim uine birakip gitti benim yavrum beni oğlum paşam birakti annesini ;(
Kuzu yuregim.yaniyor cok alıştım kuzu 4 ay dile kolay kuzu yavrumsuz kaldim kuzumnolur ümidini kaybetme bitanem geçecek hepsi sana bişey olmadı ya .. Allahım sabrının mükafatını verir çok zor bir sınavdasın keşke yanında olabilseydim canım duydugumdan beri çok üzgünüm
Oyle kuzum hamd olsun beni bekleyen iki tane yavrum var dimi ablasinin elinden tutmuştur oglumda kuzum 2 ay somra kurtaj oldugm.icn rahim topalrninca bakılacakCanim o artik senin sefaatcin. Rabbimden gelene hamd olsun canim. Uzulme Rabbim gonlune selamet versin. Gercek hayayta bekleyecek seni insAllah. Neden boyle bir olay yasadigini soyledimi canim doktorun?
Ben kotu birsey yasadigimda "beterin beteri var" lafi aklima geliyor ve daha kotusunu yasayan insanlari dusunuyorum. O seni cennet kapisinda bekleyecek insAllah.ALLAHiM kimseye bu aciyi yasatmasin ALLAHIM hepinizi korusun ALLAHIM beterinden saklasin
Koklarim onlari orda bin şükürBen kotu birsey yasadigimda "beterin beteri var" lafi aklima geliyor ve daha kotusunu yasayan insanlari dusunuyorum. O seni cennet kapisinda bekleyecek insAllah.
Kiyamam sana bir tane daha mi dusugun var. Oda mi ayni oldu canim? Kurban oldugumun vardir bir hikmeti. Onun hikmetinden sual olunmaz ki! İki melegin cennet kapisinda bekliyor insAllah canim. Uzulme Rabbim yar ve yardimcin olsun.Oyle kuzum hamd olsun beni bekleyen iki tane yavrum var dimi ablasinin elinden tutmuştur oglumda kuzum 2 ay somra kurtaj oldugm.icn rahim topalrninca bakılacak
Iki tane yavrum da birakti beni kuzum nasip RABBIM sagsaglim.yine verir INŞALLAH alirim.kucagimaKiyamam sana bir tane daha mi dusugun var. Oda mi ayni oldu canim? Kurban oldugumun vardir bir hikmeti. Onun hikmetinden sual olunmaz ki! İki melegin cennet kapisinda bekliyor insAllah canim. Uzulme Rabbim yar ve yardimcin olsun.
en kısa sürede toparlanırsın inşallah canım sen iyi ol ki eşine de destek ol meleklerin her zaman seninleKuzu yuregim.yaniyor cok alıştım kuzu 4 ay dile kolay kuzu yavrumsuz kaldim kuzum
Kuzu 1 yil beklemek zorunda kalrmym dusunmek icinen kısa sürede toparlanırsın inşallah canım sen iyi ol ki eşine de destek ol meleklerin her zaman seninle