Canım benim rabbim sana dayanma gücü versin seni anlıyorum ve çok ama çok üzgünüm, ne diyeceğimi de ne yapacağımı da bilmiyorum gerçekten bilmiyorum tıkandım, kuzum rabbim sana ve eşine sağlık versin en hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah rabbim karnını da kucağını da doldursun hiç birşey bitmedi biliyorsun bunu evet yaşadığın gerçekten kolay değil her zaman dualarımızdasın kuzum kendine haksızlık etme sen elinden geleni yaptın olacak olanın önünde durulmuyorKuzu ağlıyorum kuzu hastandeyim kuzum cok kotyyum kuzum cigerim.yaniyor kuzu sabah 6da kaybettim oglum olucakmis kuzu yalvaririm bana dua edin
Bence çıkar hassas olan var bitane pembe kutuMerhaba. Bat 8 mart göğüslerim 10 gündür şiş ve ağrıyor. Kasıklarımda 3-4 gündür batma oluyor. Özellikle sabah uyandığımda çok oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Erken gebelik testi alsam sonuç çıkar mı?
Allahım nasıl ya çok üzüldüm kızım Allah sana dayanma gücü versin inşallah üzülme hayırlısı veren de alan da oBebegimi kaybettim
Cook uzuldum canimmKuzu ağlıyorum kuzu hastandeyim kuzum cok kotyyum kuzum cigerim.yaniyor kuzu sabah 6da kaybettim oglum olucakmis kuzu yalvaririm bana dua edin
Allahım resmen şok oldum şu an ben de kabuslar gördüm iki gündür sen hayra çıkar Allahım dedimCook uzuldum canimm
Rabbim dayanma gucu vesin.
Ne denirki bu durumda ne denir. Ne desek aciniz dinmez ne desek gozyasi bitmez. Rabbimden gelene Hamd-u senalar olsun canim.
Cok uzgunum
Bebegimi kaybettim
Kizlar sabah 4 de sancim oldu sonra ben gazdan kabizliktan sandim sonra ambulans cagrdik ambulans geldignde bebegimin suyu akti kuzular bianda okdar büyük bi agriydi ki somra hastaneye geldim bebegim dogdu erkek yavrumus oglummus cinarimi kaybettim kizlar sonra esini almak.icin kurtaj oldim kizlar
Nasıl canım mesajları Yen'i okudum o kadar çok üzüldüm ki anlatamam Allahım sana eşine sabırlar versin ne diyeceğimi bilemiyorum YaBebegimi kaybettim
Mesajlarını okurken ağladım Allahım nasıl bi imtihan vermiş sana kuzum demekki nasibi hayırlısı buymuş gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor karşında ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim sabırlar versinKizlar sabah 4 de sancim oldu sonra ben gazdan kabizliktan sandim sonra ambulans cagrdik ambulans geldignde bebegimin suyu akti kuzular bianda okdar büyük bi agriydi ki somra hastaneye geldim bebegim dogdu erkek yavrumus oglummus cinarimi kaybettim kizlar sonra esini almak.icin kurtaj oldim kizlar
Canim benim yasadiklarin çok zor Rabbim sana sabır versin bu durumda ne denir bilmiorum ama güçlü olmaya çalış ne olur bebeğin seni bırakıp gitti ama cennetin kapısında seni bekliyo olacak. Bu günler biraz zor gececek ama Allahın izniyle atlaticaksin kuzum dua et Rabbim beni selamete çıkar diye içime serinlik wer diye dualar et Rabbim seni selamete cikaracaktir.Kizlar uyuyamiyorum gözümü kapatıyorum yasadiklarim aklima geliyor ciğerim parcalaniyor ben elimden geleni yaptim uine birakip gitti benim yavrum beni oğlum paşam birakti annesini ;(
Kuzu nasil tahminler yapiyorduk benimki oglan demistik ya kuzu dogruymus oglum olcakti ama kucagima alamadim yavrumu kuzu ölüyorum kuzu korktuğum basima geldi kuzuCanım benim rabbim sana dayanma gücü versin seni anlıyorum ve çok ama çok üzgünüm, ne diyeceğimi de ne yapacağımı da bilmiyorum gerçekten bilmiyorum tıkandım, kuzum rabbim sana ve eşine sağlık versin en hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah rabbim karnını da kucağını da doldursun hiç birşey bitmedi biliyorsun bunu evet yaşadığın gerçekten kolay değil her zaman dualarımızdasın kuzum kendine haksızlık etme sen elinden geleni yaptın olacak olanın önünde durulmuyorrabbim yardımcın olsun inşallah seni çok seviyoruz
Kuzu kaybettim gozumun nurunu kuzu nasil ayaga kalkcam ben 4 aydir cok alismistim bakiyorum karnim bosBi tanem kelimeler yetersiz kalır çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun seni korusun saklasın kalbine inşirah ferahlığı versin
Oglum bıraktı beni kuzu sagolasin desteğin icn nohutum birakti beni_Masalim_ Ben bu yola basta seninle esralarla yaseminle muzosla ciktim
Evet kirginlik oldu uzulduk yanlis anlasildik ayri dustuk ama seni hep sevdim
Birtanemizi sabah kaybetmissin
Yeni ogrendim
Uzulme demeyecegim cunku bos laf olacak bosa konusmus olacagim
Senden esinden onemli degl hic bisey sagligin var dua et yine olacak bebegin insallah ama bu sefer sakinma korkma Allah a emanet et herseyi ona gore yap
Onlar Allah in hediyesi tabii sahiplenecegiz amaa herseyden ustun tutmak yok allah bizi onlarla sinar
Rabbim sana oyle hayirli oyle guzel oyle iyi evlat verecekki inaniyorum
Yasadigin uzuntuleri unutacaksin
Her zaman destek olmaya hazirim sana
Yasamis oldugumuz ne varsa eskide kalmis tamam mi istedigin an yanindayim
Uzulme olur mu
Allah im sabrini
Sonra iyisini nasip etsin
Kuzu nasil korkardim hatrladin mi basima geldi kuzu yavrum gitti bıraktı beni_Masalim_ canımmm allahımmm sabır versn çok zor yıpratma kendini rabbm tekrardan nasip edecek inşallah sağ salim inan çok üzüldüm çok kötü oldumm ne diycm blmiyorm da
Kuzu o ciğeri kalbi sokulen benmisim malum olmusbgn kötü kötü rüyalar gördüm esmer bir kız yüzü tanıdık ama çıkaramamıştım iç organlarına kadar cıkarıldı sadece nefes alıyordu sonra bizim hastanede tedavi ettik ben diyorum bebeği vardı nasıl yaşar diye ya sabır ben çok kötü oldum nöbete geldim sabah ta eşime anlatmıştım rüyamı tovbe yarabbi duydugum habere bakiçim paramparça oldu ya sabır Allahımm
Artık nasil toparlancam bilemiyorum kuzuBirtanemm iyimisin ya nasıl birden bire of offf hala inanamıyorum