- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
Ayyy misss çok severim ben içtim afiyet olsun kuzumgelin turk kahvesi icelim canlar yalniz icilmiyo:)))
sagol kuzum sana da afiyet olsuuunAyyy misss çok severim ben içtim afiyet olsun kuzum
dimi kuzu bekler bekler oda yavrusu icinGaliba öyle yapcam valla kuzum bebişten kıymetli değil beklesin
Canım ben doktora ilk gittiğimde 4+5ti direk keseyi görmüştük ama herhangi bir tedbirde bulunmamıştım. İlişki devam etmiştik yani. Ki bende hiç risk yoktu, ama doktorun söyleyeceği önemli, riskli görürse kısıtlama getirebilir. O nedenle istersen kese görünsün, kalp atışlarını duyunca yanaşırsınız birbirinizeİnşallah canlarım Rabbim hayırlısını nasip etsin . Kızlar benim bir sorum daha var şimdi biz keseyi göremedik henüz doktora da soramadık biz eşimle kardeş modundayız nerdeyse 15 20 gündüryapmıcaz mı diye soruyor benimki ben de keseyi göremedim ya düşük tehlikesi olur mu diye korkuyorum bekleyim sizce dimi
Yanında sütlü çikolata da varsa geliyorum, yoksa alıp geleyimgelin turk kahvesi icelim canlar yalniz icilmiyo:)))
15gün belki 18 de olabilirmişNe kadar kalcak ki
varr kiz kos geeel cabik:)) benim koca icmiyo adama bazen benle zorla icecksn diyorm iciyo zordan istemeden sonraki tuzlu kahveden icince adam tovbe etti turl kahvesine :)))Yanında sütlü çikolata da varsa geliyorum, yoksa alıp geleyim
Anladım canım, benim memleketim de konya aklıma Konya geldi de, iç anadoluda falansın sandım bende. Ama bana yakınmışsın Bursadayımedirne canim.tarim agirlikli ciftcilikten kazaniyolar daha cok.burda kimyavi icerikli fabrikalar acilmiyo acilanlarida kapattiriyolar bide bu ergene kirliligi yuzunden artk hic acilmiyo
Zaten sevmiyosa tuzlu kahveyle iyice tiksinmiştirvarr kiz kos geeel cabik:)) benim koca icmiyo adama bazen benle zorla icecksn diyorm iciyo zordan istemeden sonraki tuzlu kahveden icince adam tovbe etti turl kahvesine :)))
İnşaallah canım şu soğan suyunuda yapalımdakismet kuzu nisanda insallahh rabbim nasip eder
ailen yakınsa yanına git hem sanada değişiklik olur15gün belki 18 de olabilirmiş
aa yakınmış.yok annem edirne biz gocmenz:))Anladım canım, benim memleketim de konya aklıma Konya geldi de, iç anadoluda falansın sandım bende. Ama bana yakınmışsın Bursadayım
yapiciiiz benimko bu ay ne zaman tesrif eder ki hamilelik varsa tesrif etmesin bi zahmet.valla bak sana guveniyrm beraber icicez yalniz icememİnşaallah canım şu soğan suyunuda yapalımda
Amin amin ecmainŞu hayırlı Cuma gününün hürmetine,
bebek isteyen arkadaşlarıma tez zamanda bebek,
evlerimize huzur,bereket,
benim gibi bebek bekleyenlere de hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip et Allahım
Direksiyon sınavı için direksiyon derslerim var o yüzden gidemiyorumailen yakınsa yanına git hem sanada değişiklik olur
tiksindi adam ya vallah :)) kavonozu bosaltsaydn dedi.yok dedim kiyamam ( bi avuc kadaaan atmıştım):)))Zaten sevmiyosa tuzlu kahveyle iyice tiksinmiştirBenimki yaparsan içiyo benden çok sever, ben pek aramam
İnşaallah seninki gelmesinde bana tam destek hep destek olursunuzyapiciiiz benimko bu ay ne zaman tesrif eder ki hamilelik varsa tesrif etmesin bi zahmet.valla bak sana guveniyrm beraber icicez yalniz icemem
oluruz annem zorla icircez sana.burda benden tam gaz :)İnşaallah seninki gelmesinde bana tam destek hep destek olursunuz
Sende çok atmışsın kızz bitirdi mi hepsinitiksindi adam ya vallah :)) kavonozu bosaltsaydn dedi.yok dedim kiyamam ( bi avuc kadaaan atmıştım):)))