❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İnşallah canimmm belirtiler war aslında ama psikolojikmi diye umursamıyorum bu ay o mutlulugu yaşarım insllh
İnşaallah meleğinin belirtileridir kuzu inşaallah dualarımdasın balım ben uyuyorum iyi geceler Allah rahatlık versin

Aslında umut hep var zaten olmasa Allah korusun dalalete düşeriz ama yineede içimden karamsarlıkta geciyor.Bunun bu kadar zor olacağını bilmiyordum.
herkeste ayni kuzum ben bi gun umut dolu bi gun depresik.depresince burda deli ediyrm herkesu yok olmacakta istemiyrmda herkesun yuzu güldü bi benm gulmedi falan diye.ama geciyo nasip bizde tekrar kalcaz sagliklada alcaz kucağımiza ama vakit iste.gene umutlu gunumdeym bak:))

Kaç yasındasın canım ben 35 olcam offff be kadar gec kaldım

Kaç yasındasın canım ben 35 olcam offff be kadar gec kaldım
bende 30.bak sen en azindan bi tane aldin kucagna bana daha nasip olmadi.ayy kadin dogumunu yazmis ne agladim okurken.bi anim bi animi tutmuyo.ben herseye agliurm yaa gecen tv de pastacilar kralini izliyrm onda agladim iyice yedim kafayi :)))

Gunaydın kızlar yarın bat gunum ama kasıklarım ağrıyo ara ara bugunde olabilirim
Günaydın cnm. Benimde mens belirtilrm başladı.Millet gebelik belirtileri yaşıyo benim mens belirtilerim okdr erken başlıyoki tüm umutlarım gidiyo. Saolsun gününden öncede gelerek hiç bekletmiyo beni

Geçen yıl bu zamanlar hiç istemiyodum.korkuyodum adet gecikince.tabi isteyince hemen olur diye düşünüyosun tabi. Hüsranlardan sonra üzülüyorum şimdi o günlere. İlk bebiş için çok geç kaldık.rabbim daha fazla bekletmesin hepimizi inşallah

Günaydın cnm. Benimde mens belirtilrm başladı.Millet gebelik belirtileri yaşıyo benim mens belirtilerim okdr erken başlıyoki tüm umutlarım gidiyo. Saolsun gününden öncede gelerek hiç bekletmiyo beni
Bu ay adet belirtimde yoktu.Göğüs ağrusı falan buyumesi falan her at bi değişik geliyor bunyem resmen dalga geciyor benımle

Bu degişik belirtiler hayırlı haberler aldırsın sana canım.test nezaman yapcaksın geçincemi
Evet ocakta 4 gun önce yaptım cıkar diye ama yaptıgım gun al sana test der gibi 4 gun öncesinden adet oldum traji komik yani.ocaktaa antibiyotik kullandım dr akıntın var diye vermişti bu ay tertemiz girdim ama sonuca bakcaz.Elimde 1 testim var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…