- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
Çok mu değişik kuzu adetinCanlar bana bi akıl verin Ya bu ay adetim neden böyle çok az anlamıyorum ben kendimi bildim bileli şakır şakır gelir hele 2.gün ortalık sell olur bu defa son günlerdeki gibi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu değişik kuzu adetinCanlar bana bi akıl verin Ya bu ay adetim neden böyle çok az anlamıyorum ben kendimi bildim bileli şakır şakır gelir hele 2.gün ortalık sell olur bu defa son günlerdeki gibi geliyor
Kuzum affına sığınarak şöyle söyleyeyim 2.günde 3-4 ped değiştiririm ve hemen hemen hep doludur, klozetten kalktığımda kıpkırmızı olurdu şimdi sabah koyduğum pedde 4-5damla vardı değiştim klozette hiçbirşey olmuyor sadece peçeteye kan geliyor acaba stresten mi böyle oldu Ya korktumdaÇok mu değişik kuzu adetin
Adet lerde değişkenlik olabiliyor kuzum Bn hamile kalmadan önceki ay böle olmuştum bi dahaki ay hamile oldugumu ogrendimKuzum affına sığınarak şöyle söyleyeyim 2.günde 3-4 ped değiştiririm ve hemen hemen hep doludur, klozetten kalktığımda kıpkırmızı olurdu şimdi sabah koyduğum pedde 4-5damla vardı değiştim klozette hiçbirşey olmuyor sadece peçeteye kan geliyor acaba stresten mi böyle oldu Ya korktumda
Ayy öbür aya değilde Nisana öğreneyim inşaallah canım benim İnşaallah ona vesile olur balım senin bat ne zamanAdet lerde değişkenlik olabiliyor kuzum Bn hamile kalmadan önceki ay böle olmuştum bi dahaki ay hamile oldugumu ogrendim
Niye kız :) 8 martAyy öbür aya değilde Nisana öğreneyim inşaallah canım benim İnşaallah ona vesile olur balım senin bat ne zaman
Bende öyleydim ama bu sefer temkinli davranmaya çalışıyorum :)Sabrını alkışlıyorum canım. Ben adet günümde leke görsem bile bi umut deyip yapıyorum
Harika oyun kuzu valla oynuorym sagolasin❤ onuda severim kuzum cok kitabini okudum bi kemik torbasi kaldi onuda serimi btrnce okurum❤amiin kuzucumm
ramsy dash diye bi yemek oyunu var kuzum.sonra best fiends var o guzel.stephen kingin kitaplarida guzeldr korkunclu korkunclu bak :))
Aynen öyle benim de öyle olmuştuAdet lerde değişkenlik olabiliyor kuzum Bn hamile kalmadan önceki ay böle olmuştum bi dahaki ay hamile oldugumu ogrendim
INŞALLAH gorursun balimmm daha dur tipis tipis yuruyecekler ALLAHIN izniylr❤Ay inşallah bitanem bir an önce ben de görmek istiyorum miniği kalp atışını duymak istiyorum Amin inşallah bitanem. Görsem de içim rahat etse artık
Kuzum kirmizi renkte mi ? Peki kahve oembe seklinde mi kuzuKuzum affına sığınarak şöyle söyleyeyim 2.günde 3-4 ped değiştiririm ve hemen hemen hep doludur, klozetten kalktığımda kıpkırmızı olurdu şimdi sabah koyduğum pedde 4-5damla vardı değiştim klozette hiçbirşey olmuyor sadece peçeteye kan geliyor acaba stresten mi böyle oldu Ya korktumda
Canım misafirim vardı kusura bakma eşim haftasonu yurtdışına gidiyor canım istesemde olmaz ayyy inşaallah Bu ay senden ve tüm isteyenlerden bebiş haberleri alırızNiye kız :) 8 mart
Kuzu açık kırmızı ama adet belli yani başka bişey değil dün kahveydi bugün açık kırmızı olduKuzum kirmizi renkte mi ? Peki kahve oembe seklinde mi kuzu
Az olduktan sonraki ay mı olmuştu canımAynen öyle benim de öyle olmuştu
Bende adeti çok olurum senin gibi aynı hatta kansıxlıktan hep başım döner.İlaç kullandınmı hiçKuzum affına sığınarak şöyle söyleyeyim 2.günde 3-4 ped değiştiririm ve hemen hemen hep doludur, klozetten kalktığımda kıpkırmızı olurdu şimdi sabah koyduğum pedde 4-5damla vardı değiştim klozette hiçbirşey olmuyor sadece peçeteye kan geliyor acaba stresten mi böyle oldu Ya korktumda
Yok canım hiç ilaç içmem ağrı kesici falan sadece tiroid ilacım var oda kesmiyorki sadece bu ay biraz fazla umutlandım ve adet olunca stres yaptım ondan azaldı benceBende adeti çok olurum senin gibi aynı hatta kansıxlıktan hep başım döner.İlaç kullandınmı hiç
Sanmam canım stres gununu değiştiriyor azlığını cokluğunu etkilemez.Ya ikinci bebek diye bir topik açmış bayan okudunuz mu.Kısmet diyorum ya ertesi gın hapı bile kullanmış grnede hamile kslmiş maşallahYok canım hiç ilaç içmem ağrı kesici falan sadece tiroid ilacım var oda kesmiyorki sadece bu ay biraz fazla umutlandım ve adet olunca stres yaptım ondan azaldı bence
Bilmiyorum canım o halde bitmesini bekleyeceğim okumadım ama şimdi girip okurumSanmam canım stres gununu değiştiriyor azlığını cokluğunu etkilemez.Ya ikinci bebek diye bir topik açmış bayan okudunuz mu.Kısmet diyorum ya ertesi gın hapı bile kullanmış grnede hamile kslmiş maşallah
Anladım kuzum insallh o haberi size wermeyi çok istiyorumCanım misafirim vardı kusura bakma eşim haftasonu yurtdışına gidiyor canım istesemde olmaz ayyy inşaallah Bu ay senden ve tüm isteyenlerden bebiş haberleri alırız