❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Allah razı olsun canım inşallah dua et balım hayrlı haber alayım

Bitanem iyiyim yarın doktor kontrolüm var öğlen heyecan var inşallah görürüm keseyi kızlar kalp atışı için belki erken olabilir ama bari keseyi göreyim dua edin nolur

INŞALLAH bitanem iNŞALLAH minnosum mart ayında hayirli haberle gelirsin❤

Kuzum koca bi kutuphanem var valla hepsi beni bekliyor okunmasi gereken seri tess gretsen hayraniyim korku kitabindan baska kitaba kitap diyemiyorum ya sevmiyorum korkuyu dur o serime basliym❤ kuzu oyun ne onerebirlsin ?

Kese görünmezse daha yeni kuzum korkma tamammi 3000ler görülüyor biliyorum balim ama diğer gittiginde minnaginida gorursun ben 6 haftaliken kalbini duymuştum cok sukur iNŞALLAH sanada nasip olsun kuzum

Kese görünmezse daha yeni kuzum korkma tamammi 3000ler görülüyor biliyorum balim ama diğer gittiginde minnaginida gorursun ben 6 haftaliken kalbini duymuştum cok sukur iNŞALLAH sanada nasip olsun kuzum
Ay inşallah bitanem bir an önce ben de görmek istiyorum miniği kalp atışını duymak istiyorum Amin inşallah bitanem. Görsem de içim rahat etse artık

INŞALLAH bitanem iNŞALLAH minnosum mart ayında hayirli haberle gelirsin❤
amiin kuzucumm
Kuzum koca bi kutuphanem var valla hepsi beni bekliyor okunmasi gereken seri tess gretsen hayraniyim korku kitabindan baska kitaba kitap diyemiyorum ya sevmiyorum korkuyu dur o serime basliym❤ kuzu oyun ne onerebirlsin ?
ramsy dash diye bi yemek oyunu var kuzum.sonra best fiends var o guzel.stephen kingin kitaplarida guzeldr korkunclu korkunclu bak :))

Canlar bana bi akıl verin Ya bu ay adetim neden böyle çok az anlamıyorum ben kendimi bildim bileli şakır şakır gelir hele 2.gün ortalık sell olur bu defa son günlerdeki gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…