- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 39
Allah razı olsun canım inşallah dua et balım hayrlı haber alayımCanlar nasilsiniz iyimisiniz?
Zeytin_yesili kuzum yaa gec dollenmedir belki ondan cift cizgi olmuyordur bakalim bat yarin hayirli haberle gel INŞALLAH ❤
@Bejan19 kuzu 4 gun mu gecti cumaya kadar olmassan bi dokotra gidersin INŞALLAH grc dollenmedirde sonradan kanda cikar❤
Ebrarr60 gecmis olsun kuzum havalar bi sıcak bi soguk ya belki ondandir kuzum
@beste09 erkenci kuşum kasik agrilari normal uzme o guzel canini simdi bebis yer aciyor annesi ❤
Camelwhite kuzum nasil gidiyor fisitigm❤
Bitanem iyiyim yarın doktor kontrolüm var öğlen heyecan var inşallah görürüm keseyi kızlar kalp atışı için belki erken olabilir ama bari keseyi göreyim dua edin nolurCanlar nasilsiniz iyimisiniz?
Zeytin_yesili kuzum yaa gec dollenmedir belki ondan cift cizgi olmuyordur bakalim bat yarin hayirli haberle gel INŞALLAH ❤
@Bejan19 kuzu 4 gun mu gecti cumaya kadar olmassan bi dokotra gidersin INŞALLAH grc dollenmedirde sonradan kanda cikar❤
Ebrarr60 gecmis olsun kuzum havalar bi sıcak bi soguk ya belki ondandir kuzum
@beste09 erkenci kuşum kasik agrilari normal uzme o guzel canini simdi bebis yer aciyor annesi ❤
Camelwhite kuzum nasil gidiyor fisitigm❤
INŞALLAH bitanem iNŞALLAH minnosum mart ayında hayirli haberle gelirsin❤kuzu yemekte zaten patatesli bisey vardi onu yedikten sonra oldu bende anlaamdim baya kivrandirdi.bi ayagmi popoşun altin bi ayagmda cekiyrm karnima orurken cok rahat oluyo oyle durdukca kasigim batiyo canim ya bende uzattim napim.yumurtladım kuzu ama simdide sulu akinti geliyo şeffaf insallah tutunmustr nasip kuzucum
Kuzum koca bi kutuphanem var valla hepsi beni bekliyor okunmasi gereken seritelefona oyun indirebilrsn kitap aldir esine kitap oku evde pc varsa yaabanci dizileri siradan izle cok guzel diziler var.orgu or dicem yapamiyrm diyosuun:) nette cok kolay sisle patik örnekleri var.anneye soyle baslasin ogretsn sana gitmeden.baskaa hamileler icin aktivite yok sanirim kuzum :)
AMIN bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH dualarim hep sizinle fıstığımAllah razı olsun canım inşallah dua et balım hayrlı haber alayım
Kac haftalik fıstığım ❤Bitanem iyiyim yarın doktor kontrolüm var öğlen heyecan var inşallah görürüm keseyi kızlar kalp atışı için belki erken olabilir ama bari keseyi göreyim dua edin nolur
INŞALLAH minigin seninledir kuzum❤Kızlar çatlatma ignesinin altıncı günümdeyim. Adete de altı gün var. Bugün çok şiddetli kasik ağrılarım var. Yine mi olmadı
Bitanem benimki geç döllenme geçen cumartesi hcg 105 ti Çifter artmış olsa bile 2 günde bir artıyor galiba 1000 lere denk geliyor galiba kuşumKac haftalik fıstığım ❤
Kese görünmezse daha yeni kuzum korkma tamammi 3000ler görülüyor biliyorum balim ama diğer gittiginde minnaginida gorursun ben 6 haftaliken kalbini duymuştum cok sukur iNŞALLAH sanada nasip olsun kuzumBitanem benimki geç döllenme geçen cumartesi hcg 105 ti Çifter artmış olsa bile 2 günde bir artıyor galiba 1000 lere denk geliyor galiba kuşum5 haftalık olabilir sanırım bakalım keseyi görürsek doktor net söyler belki
INŞALLAH minigin seninledir kuzum❤
Ay inşallah bitanem bir an önce ben de görmek istiyorum miniği kalp atışını duymak istiyorum Amin inşallah bitanem. Görsem de içim rahat etse artıkKese görünmezse daha yeni kuzum korkma tamammi 3000ler görülüyor biliyorum balim ama diğer gittiginde minnaginida gorursun ben 6 haftaliken kalbini duymuştum cok sukur iNŞALLAH sanada nasip olsun kuzum
amiin kuzucummINŞALLAH bitanem iNŞALLAH minnosum mart ayında hayirli haberle gelirsin❤
amiin kuzucummINŞALLAH bitanem iNŞALLAH minnosum mart ayında hayirli haberle gelirsin❤
ramsy dash diye bi yemek oyunu var kuzum.sonra best fiends var o guzel.stephen kingin kitaplarida guzeldr korkunclu korkunclu bak :))Kuzum koca bi kutuphanem var valla hepsi beni bekliyor okunmasi gereken seritess gretsen hayraniyim korku kitabindan baska kitaba kitap diyemiyorum ya sevmiyorum korkuyu dur o serime basliym❤ kuzu oyun ne onerebirlsin ?
insallah canim hayirli haberlerin olur yarin bekliyrz haber etBitanem iyiyim yarın doktor kontrolüm var öğlen heyecan var inşallah görürüm keseyi kızlar kalp atışı için belki erken olabilir ama bari keseyi göreyim dua edin nolur
Tamam kuzummm yazarım mutlakainsallah canim hayirli haberlerin olur yarin bekliyrz haber et
gun içinde hareketliyim hiç oturmam.ama halsizim yaBende uyusuktumda ama kuzum buatalar yürüyüş yapa yapa yendim bu durumu
Sabrını alkışlıyorum canım. Ben adet günümde leke görsem bile bi umut deyip yapıyorumBugün bat günüm adet belirtim hiç yok test de yapmadım