ben ilk 6 ayda kilo vermiştim..alınmaz ve çocuk ne zaman buyumeye baslarsa o zaman alırsın cunkü 2 kişi yıyorsunCanim hemen kilo alinmaz zaten ben mesala hic almadım 5aydan sonra kilo alimi oluyor goguslerden anlayanlar oluyor canim kahwrengi akinti yerlesme kanamasi olabilir hamis olabilirsin batin gecince kan ver INŞALLAH canim❤
Yarın geçiçek inşallah vardır canım tşk ederimCanim hemen kilo alinmaz zaten ben mesala hic almadım 5aydan sonra kilo alimi oluyor goguslerden anlayanlar oluyor canim kahwrengi akinti yerlesme kanamasi olabilir hamis olabilirsin batin gecince kan ver INŞALLAH canim❤
inşallah ama alıştım hep negatifliğe olusada süpriz olur ikinci süpriz yumurtam olurBelkide stres olmasigin icin hamissindir INŞALLAH ❤
1yıl 7ay kuzu 7ayı çık korunduk 1yıldır istiyoruzBalim kac yasindasin kac yillik evlisin bitanem
Aynen canim kilo alınmıyor 5 6 dan sonra aliniyor❤ben ilk 6 ayda kilo vermiştim..alınmaz ve çocuk ne zaman buyumeye baslarsa o zaman alırsın cunkü 2 kişi yıyorsun
INŞALLAH canim INŞALLAH vardır ❤ yapcan mi yarin testYarın geçiçek inşallah vardır canım tşk ederim
Kuzum benimde 1 yil 8 ay oldu daha yeni evliyiz insanlar sormasi sinirini bozuyordur kuzum haklisin film cektir bakalim hayrlisyla olumlu sonuc al bitanem INŞALLAH RABBiM yar ve yardimcin olsun kardesim1yıl 7ay kuzu 7ayı çık korunduk 1yıldır istiyoruz
INŞALLAH 2.ci mucizen seeninledir❤inşallah ama alıştım hep negatifliğe olusada süpriz olur ikinci süpriz yumurtam olur
Hadi insallah ☺Kızlar bugün tartıldım 4 kilo almışım göğüslerim de şişmiş bat a 1 gün var hamile olaolabilir miyim kahverengi akıntı filan oldu 2-3 gün önce az bişi de bulantım var
Çalışmak ayrı dert çalışmamak ayrı. İnsanoğlu herşeyden bıkıyo. Yarı zamanlı çalışma tam bayanlara göre. Onun içinde bebiş şartBende hep evdeyim ya kuzum benim
Kesinlikle canım ❤Çalışmak ayrı dert çalışmamak ayrı. İnsanoğlu herşeyden bıkıyo. Yarı zamanlı çalışma tam bayanlara göre. Onun içinde bebiş şart
Hayırlı geceler kuzum bizde seni seviyoruz ❤Kızlar ben uyuyorum eşim kızıyor pıt pıt yat uyu diye sizi seviyorum öpüyorum hepinizi çok Yarın görüşürüz inşaallah
bendede akımtı hep bar mantar belasıda gecen ay antibiyotik kullandım .Ya oluyorda olmuyorda belirti olarak adetin ne zamanMasallah burda bir auru hamis var. Bir sorum olacak kizlar. Bugun supheli iliski uzerinden 6 gun gecti. 2 gundur araliklinkremsi beyaz kokusuz akintim var. Bat 16 mart. Gebelik belirtisi olabilir mi? Biliyorum.her bayanda akinti farkli.oluyor ama boyle bir akinti hic olmamisti. Akintiyi cok takip ediyorum cunku cok mantar enfeksiyon vakaam var. ama hicbieinde boyle bir akinti olmadi. Yumurtlama gununden 2 gun sonra az az basladi dun 3 kere geldi. Bu sabah kalktim yine gelmis.