- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
dimi kuzu ya kac gun gecti.korktum sifirlanmadi mi acaba diye iki kez adet oldum bitmistr herhalde.ay nerdende okudum ne battida bana okudum yaKuzum 2 sifirdan sayilmiyor mu ? Kuzum 2 olunca gebelik yok diyolar ama kuzum gecen kizin 2 cikmis sonra bi gitmis 600 cikmis oyle seylerde oluyor kuzum ama soyle bi durum var balim senin 14 subatta 2yse kesin 2 hafta gecmis sifirlanmistir balim
Yok ya bu aralar öyle oldu düzenliydi hemşire arkadaşim vardı oğluöa hamile olmadan öncede düzesizleşmişti oda dediki rahim hamileliğe hazırlanıyor diye ama tabi her şey etken olabiliyorNormalde oylemiydi kuzum ?
Burda okuduğun het şeye kafanı takma herkesin bunyedi farklı insan biçok şeyi okuyunca hamileyim bile diyosun kendine bekle bakslım adet oldun mu hiçdimi kuzu ya kac gun gecti.korktum sifirlanmadi mi acaba diye iki kez adet oldum bitmistr herhalde.ay nerdende okudum ne battida bana okudum ya
dusuk kanamasindan sonra 14 subatta adet oldum tekrar tamam bir bucuk gun surdu ama oldum yaniBurda okuduğun het şeye kafanı takma herkesin bunyedi farklı insan biçok şeyi okuyunca hamileyim bile diyosun kendine bekle bakslım adet oldun mu hiç
Bende hep evdeyim ya kuzum benimyok kuzum calismiyrm ben.is imkani olsa calisirm ama kucuk bi yer istihdam sifir
Kuzum mutlak dusmusturr balimdimi kuzu ya kac gun gecti.korktum sifirlanmadi mi acaba diye iki kez adet oldum bitmistr herhalde.ay nerdende okudum ne battida bana okudum ya
insallah kuzummKuzum mutlak dusmusturr balim
Bende canim rahim hamiellge hazirlaniyor diye duymustumYok ya bu aralar öyle oldu düzenliydi hemşire arkadaşim vardı oğluöa hamile olmadan öncede düzesizleşmişti oda dediki rahim hamileliğe hazırlanıyor diye ama tabi her şey etken olabiliyor
e yani olmuşsun sen kendine bak tatlım bekle bu ay belki olmazsın ama belkide daha uzun sürer.Zaten ilaçta kullanmıyoruz hamile kalabiliriz diyedusuk kanamasindan sonra 14 subatta adet oldum tekrar tamam bir bucuk gun surdu ama oldum yani
duzen zaten bozuldu canim 38 gunde oldum normal yani gecikme olmazsa 14 den sonra olmam lazim.e yani olmuşsun sen kendine bak tatlım bekle bu ay belki olmazsın ama belkide daha uzun sürer.Zaten ilaçta kullanmıyoruz hamile kalabiliriz diye
zaten ondan bir ay sonra hamile kaldım.Ama çok ara verdim ama adetimin düzensizliği yüzünden hormon testine gidemiyorum sorunda bu ilçede yok yapamıyorlaar merkeze gitmem lazım.bu arad adetime 2 gun kaldı kızlar eskisi gibi heyecan duymuyorum nefsimi terbiye ettim sanırım.Ama bu ay hiç göğsüm acımıyor ve ağrımadı şişmedi hep şierdi acırdı bu ne şimdi adetimin yeni oyunu muBende canim rahim hamiellge hazirlaniyor diye duymustum
elbette gayet normal canım kolay değil düşüğün olmuş ve kimyan tekrar bozulmuş.duzen zaten bozuldu canim 38 gunde oldum normal yani gecikme olmazsa 14 den sonra olmam lazim.
Sen stres olma balimmm 2ydi sonucta 0 olmuştur balim uzme o guzel canini❤insallah kuzumm
Canım benim battan bi gün önce belirtilerim olur ve olduda yarın tam sökülecek belli oldu mart ayında hiç umudum yok eşim görevde 15gün gelmeyecek geldikten bi hafta sonra ben adet oluyorum zaten yumurtaydı oydu buydu o günlerde eşim yurtdışında olacakBalim bat bugün muydu
Uzme o guzel yüreğini canim benim ❤nisan bebegi olur balim herseyin hayirlisi esin gorevini tamamlat gelir sonrada takibe alirsin su profilindeki resimindeki gibi bi pamugun olcak INŞALLAHCanım benim battan bi gün önce belirtilerim olur ve olduda yarın tam sökülecek belli oldu mart ayında hiç umudum yok eşim görevde 15gün gelmeyecek geldikten bi hafta sonra ben adet oluyorum zaten yumurtaydı oydu buydu o günlerde eşim yurtdışında olacak
Zaten bu ay rahim filmini çekileceğim öbür aya tam gaz çalışma başlatacağım artık olsun kuzu yaramdan değil sorandan bıktım derler bizim oralarda insanların saçma sapan sorularından bıktımUzme o guzel yüreğini canim benim ❤nisan bebegi olur balim herseyin hayirlisi esin gorevini tamamlat gelir sonrada takibe alirsin su profilindeki resimindeki gibi bi pamugun olcak INŞALLAH
Canim hemen kilo alinmaz zaten ben mesala hic almadım 5aydan sonra kilo alimi oluyor goguslerden anlayanlar oluyor canim kahwrengi akinti yerlesme kanamasi olabilir hamis olabilirsin batin gecince kan ver INŞALLAH canim❤Kızlar bugün tartıldım 4 kilo almışım göğüslerim de şişmiş bat a 1 gün var hamile olaolabilir miyim kahverengi akıntı filan oldu 2-3 gün önce az bişi de bulantım var
Belkide stres olmasigin icin hamissindir INŞALLAH ❤zaten ondan bir ay sonra hamile kaldım.Ama çok ara verdim ama adetimin düzensizliği yüzünden hormon testine gidemiyorum sorunda bu ilçede yok yapamıyorlaar merkeze gitmem lazım.bu arad adetime 2 gun kaldı kızlar eskisi gibi heyecan duymuyorum nefsimi terbiye ettim sanırım.Ama bu ay hiç göğsüm acımıyor ve ağrımadı şişmedi hep şierdi acırdı bu ne şimdi adetimin yeni oyunu mu
Balim kac yasindasin kac yillik evlisin bitanemZaten bu ay rahim filmini çekileceğim öbür aya tam gaz çalışma başlatacağım artık olsun kuzu yaramdan değil sorandan bıktım derler bizim oralarda insanların saçma sapan sorularından bıktım