❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlar hastaneye gittim biraz önce kan tahlili vercem dedim almadılar neymiş doktor istemesi gerekiyormuş :KK43: 3 gün sonra da randevu günü verdi galiba yine özele gitmem gerekecek o da 50 kan testi yapıyor o_O
Ahhh bu özel hastahaneler var ya sanki biz parayı sokaktan topluyoruz of of kuzum minik kurabiyen için herşeyi sen bilirsin ❤

Ahhh bu özel hastahaneler var ya sanki biz parayı sokaktan topluyoruz of of kuzum minik kurabiyen için herşeyi sen bilirsin ❤
Evet kuzum muayene ücreti 35 tahlil için de ayrı 50 alıyor :KK57: normal hastane de muayene olmadan yapmıyormuş Yen'i öğrendim kuzum bakalım belki beklerim o_O

Kizlarr benim 2 gunden beri bel agrim resmen soluma yayildi ayak bilegime kadar agri dolu sol kolumda o sekilde damarlarım agriyo ne yapmali bilemedim ya uyuyamiyorum ağırdan yuksege koyuyorum geriyorum yine aynı

Kizlarr benim 2 gunden beri bel agrim resmen soluma yayildi ayak bilegime kadar agri dolu sol kolumda o sekilde damarlarım agriyo ne yapmali bilemedim ya uyuyamiyorum ağırdan yuksege koyuyorum geriyorum yine aynı
drn magnezyum vermedi mi canm.burda okudgma gore bu tur agrilr icin veriyoms.bide gunde bi tane maden suyu ic bol bolda su

drn magnezyum vermedi mi canm.burda okudgma gore bu tur agrilr icin veriyoms.bide gunde bi tane maden suyu ic bol bolda su
Her doktor magnezyumu vermiyor canım. Kramplarım vardı doktordan istedim decavit kullandığım için gerek görmedi. Decavitin içinde magnezyum da varmış. Kullandığı folikasit mineralliyse gerek duymuyor bazı doktorlar. M menis menis canım süt iç bol bol yoğurt ye.

Kizlar kan verdim ama umudum yok. Doktor adetine dort gun kala cikmaz gerek yok dedi ben israr ettim tamam dedi. Moralimi bozdu.bir saate cikacak bakalim bekliyorum

X